TWD 4x11Spoiler!Megint egy nagyon jó kis rész volt. Úgy érzem, sokat fejlődött ez a sorozat a 4. évad második felében, most megint nagyon drámai és körömlerágós részek vannak. Aki utálta a börtön meg Kormi szálat, annak most érdemes újra visszatérni. Nagyon jók ezek a részek, az előző is meg a mostani is.
Rick Michonne Carl: jó volt végig, még a Carl és Michonne közti, kissé erőltetettnek induló dialógusok is egész jók lettek, meg további infók Michonne múltjáról mindig jól jönnek. Rick kalandja meg, hát kapaszkodtam a székembe rendesen, hogy le ne essek. Kb összecsináltam volna magam a helyében. Azért egy darabig azt hittem, hogy majd lerambózza az egész ismeretlen csapatot, de végül mégse, kár, lett volna még ott ellátmány bőven, meg fegyver is, de legalább Rick nem ilyen genya.
Egy Uzi azért így is becsúszott.
Glenn Tara + új arcok: RIP menő katonai teherautó.
Kár, hogy csak ennyi ideig kaptál szerepet.
Glenn szerintem egy kicsit hülyegyerekesen viselkedett. Jó, az érthető, hogy el akart húzni, de semmi kísérletet nem tett arra, hogy értelmesen megbeszélje a dolgokat, meg a verekedést is ő kezdte, amiből jó nagy kalamajka lett. De maga a jelenet jó volt egyébként. Ami az újakat illeti, Abraham nekem szimpi, tipikus menő kiképző őrmester.
Egy ilyen bármikor befér egy csapatba, ha életben akarsz maradni. Új spiné: az "alkalomhoz illő öltözék" az nem igazán megy neki, tekintettel arra, hogy épp mi is az
alkalom. De legalább jól néz ki. Röviden: konkréten semmi újat se tudtunk meg róla az előző rész végéhez képest. Eugene: szerintem habizik. Kicsit hihetetlen nekem, hogy ő tudja, hogyan kell helyretenni a zombiparát, de nem mondja el, mert titkos információ.
Lol, a civilizációnak vége, nincs már olyan, hogy állam, aminek az államtitkait meg kéne őrizni.
Nem hiszem ezt el.
Plusz az is érthetetlen nekem, hogy X ideje utazik együtt egy katonával, túlél egy zombiapokalipszist, de még mindig nem tudja, hogy hogyan kell normálisan lőni egy automata fegyverrel. LoL. Ezt még az amúgy kedves és szelíd Beth is tudja.
Neem, nekem gyanús az az arc nagyon. De nem baj ettől lesz érdekes.
Summa summarum, szeretem nagyon ezt a sorozatot, de most ehhez képest is úgy érzem, hogy nagyon jó irányba fejlődik tovább. Várjuk a folytatást.
És, hogy mi ez a fura menedékhely, amiben én egy percig se bíznék meg. xD
Jövő hétig meg Beth-ért fogok parázni, elég nagy bajban lesz kövi részben asszem. Daryl is de ugye benne az esetben az ember a zombikat félti.
(Meg a tankokat is. xD)
------
Mi van, senkinek se tetszett a rész? Nem írtok.