Aes:
A special-öket nézd majd mindig mindenképpen, mert azok is részei a történetnek annak ellenére h évadon kívül vannak
Tudom h más sorozat ezt nem nagyon csinálja de itt tényleg van mikor a doctor váltás akkor van konkrétan xD
BSG-vel amúgy most h őszinte legyek kicsit elakadtam annak ellenére h nagyon tetszik, egyrészt időhiányom van, másrészt Gaius olyna szinten idegesít hogy azt nem tudom szavakkal kifejezni xD De semmiképp se kasza, mert nagyon tetszik amúgy az alap.
Nikku:
Te vagy az első ember aki a 42-t is felemlegette mint egyik legjobb rész a 3. évadból, az emberek vmiért ki szokták hagyni- Nem tudom miért, de engem nagyon megfogott a rész annak ellenére h azért van jobb is az évadban bőven
A family of blood dupla sztm sorozat egy legjobbja amúgy is, a Blink-et meg sok olyan ember is ismeri aki nem is néz DW-t
Clara mint karakter annyira nem nagy szám, de a színésznő annyira imádnivaló hogy ez igazából senkinek nem tűnik fel/senki sem érdekel. Mondjuk nagy reményeim vannak most vele meg Capaldival, az a 40 mp amit eddig együtt leműveltek zsneiális volt
Meg ráadásul Capaldi is egy remek színész, aki nem látta a The Thick of it-et az pótolja azonnal!
Nekem amúgy nagyon sokáig Rose volt a kedvenc társam, még most is imádom, de mostanában lehet h Donna nekem leszorította a trónról... ami vicces, tekintve hogy a Runaway Bridge-ben annyira idegesített h folyton beletekergettem xD
Meg én Rose távozása után nem is tartottam szünetet, illetve de, másnap folytattam, de én azon kevesek közt vagyok akinek a Doomsday nem a legtraumatizálóbb moment volt a DW-ben. Nagyon zavart benne, hogy a Doctor át akarta küldeni Rose-t eredetileg is a másik világba. Annyira fura volt főleg azt véve h végül hogy reagáltak mindketten az elválásra, mintha csak véletlen került volna bele az a jelenet a sorozatba vagy nem is tudom.