noemimi-chan
|
|
« Válasz #8325 Dátum: 14 jan 09, 16:48:32 » |
|
Már megnéztem tegnap Kis cuki rész volt, de szerintem nem olyan nagy szám. Viszont mindenképpen felüdülés volt megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8327 Dátum: 14 jan 09, 17:06:15 » |
|
Én sem azt mondom, hogy nem volt jó, csak, hogy volt már jobb is, nem egyszer jó volt Sherlockot részegen látni,és persze tetszett az is ahogy beszéd közben megfejtette az ügyet
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8328 Dátum: 14 jan 09, 17:16:39 » |
|
Mrs Coelho is Cumberbitch lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8330 Dátum: 14 jan 09, 17:59:37 » |
|
Nem aszexuális De akkor is Hiddleston
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 18:00:10 írta noemimi-chan »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8332 Dátum: 14 jan 09, 18:02:14 » |
|
Serlock Holmes egyik legkarakteresebb tulajdonsága, hogy aszexuális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8333 Dátum: 14 jan 09, 18:05:43 » |
|
Lol-t azért írtad, hogy tudjuk, hogy nevettél rajta?
Tetszett a "Cumberbitch" kifejezés, szokatlanul szellemesnek találtam, főleg tőled. Bár 15 évesen még jobb poénjaid voltak, csak aztán...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 14 jan 09, 18:08:06 írta MrSaiyan Coelho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8334 Dátum: 14 jan 09, 18:08:40 » |
|
1:40-től lényeges, meg a végén mondja Chris Pine-nak he jsut kissed one of my bitches. Azt hiszem ezzel belépést nyertem a csajok topicba is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8335 Dátum: 14 jan 09, 18:17:23 » |
|
Értem már akkor ezt az avatárt. Annak is a csaj topic pályázathoz van köze.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #8336 Dátum: 14 jan 09, 18:24:27 » |
|
Az a csaj ott pisilte össze a bokáját. Viszont ez a műsorvezető basszus, letéptem volna a fejét a sok "Oh my God!" miatt. -.- Így nem nyertél bebocsájtást Syzygy.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8337 Dátum: 14 jan 09, 18:26:17 » |
|
Hát nem talált. Az a kép pusztán egyéni preferencia, nem fűződik hozzá semmilyen harmadik fél felé realizálandó érdek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8338 Dátum: 14 jan 10, 00:17:50 » |
|
A könyv után egész jó az Éhezők viadala 2., tetszik benne, ahogyan fokozatosan éreztetik a növekvő feszültséget. És persze Johanna.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikkie
|
|
« Válasz #8339 Dátum: 14 jan 10, 10:01:24 » |
|
Már csak kevesebb, mint 3 hónap. Vasárnap pedig elvileg kijön a trailer is. Remélem, annál a 8 másodperces Karácsony előtti szösszenetnél azért tartalmasabb lesz picit. Jó lenne látni Oberynt és Ellariát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|