Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #8250 Dátum: 13 dec 28, 16:07:19 » |
|
Most komolyan... a Doctor nem tudja, hogyan kell vezetni a Tardist?
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8251 Dátum: 13 dec 28, 16:48:59 » |
|
Amikor regenerálódik akkor felejthet el dolgokat időlegesen. Persze később az eszébe jut, de addig valahogy landolni kell a Tardisnak valahol.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
Papirtigriske
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Milyen Ottó? O.o
|
|
« Válasz #8252 Dátum: 13 dec 28, 16:53:09 » |
|
Finom érkezés lesz, az biztos. Most vagy sürgősen előjönnek az emlékei, vagy (na ez az, amit kétlek) Clara menti meg a nemesebbik felét, vagy valaki hirtelen oda pottyan és kihúzza őket a szutyokból. Azért arra is kíváncsi lettem volna, hogy mikor adják ki a következő részt, mert van új doctorunk, hurrá, vissza lehetne állni a szombatokra.
|
|
|
Naplózva
|
A stressz akkor jön létre, amikor az agy megtiltja a testnek, hogy seggbe rúgjon valakit, aki amúgy megérdemelné.
|
|
|
Ayumichan
|
|
« Válasz #8253 Dátum: 13 dec 28, 17:01:19 » |
|
Az majd valamikor tavasszal lesz csak. Moffat jól megvárat minket. De ez majd hasonló landolás lesz mint amikor 9. átregenerálódott 10.-é.
|
|
|
Naplózva
|
Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8255 Dátum: 13 dec 29, 12:05:43 » |
|
Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy Tennant, és Smith után, Capaldi is dr. címet fogja viselni, mint Who tizenkettedik reinkarnációja? Elég érdekes, hogy az összes szereplő doctor előtagú.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8256 Dátum: 13 dec 29, 12:15:07 » |
|
Egyáltalán nem volt annyira vicces és frappáns, mint azt gondolod. Capaldiról még alig tudni valamit különben is, csak pár másodpercnyi szerepe volt még Doktorként, és ki tudja, mikor jön a következő rész. Tényleg, nem tudja valaki?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8257 Dátum: 13 dec 29, 12:19:00 » |
|
Viszont annak kifejezetten örülök hogy nem Benedict lett a következő dr.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8258 Dátum: 13 dec 29, 12:29:49 » |
|
Nyilván két szerepet egyszerre sok lenne játszani. Néznéd ha Benedict lenne?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #8260 Dátum: 13 dec 29, 13:23:47 » |
|
Érdekes ferdítésen alapszik a film sztorija.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
MrSaiyan Coelho
|
|
« Válasz #8261 Dátum: 13 dec 29, 15:24:14 » |
|
Napok óta nem hagy nyugodni egy kérdés: leírná valaki pár mondatban, hogy a Barátok köztben Miki hogyan úszta meg, hogy tulajdonképpen megölette a testvérét, Andrást? Ilyen hamar megbocsátott neki minden családtag és barát (beleértve a rendőrséget is) vagy volt még valami történés később is?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8262 Dátum: 13 dec 29, 15:41:47 » |
|
Megtanulhattad volna már, hogy elegendő pénzzel és sármmal mindent meg lehet oldani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #8263 Dátum: 13 dec 29, 16:48:28 » |
|
ez olyan fárasztó T_T
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
K ichigo
Uchiha Madara
Nem elérhető
Akatsuki
Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia
|
|
« Válasz #8264 Dátum: 13 dec 30, 02:04:26 » |
|
Azt akartam még kérdezni tőletek, hogy Tennant, és Smith után, Capaldi is dr. címet fogja viselni, mint Who tizenkettedik reinkarnációja? Elég érdekes, hogy az összes szereplő doctor előtagú.
Tudod a szakma a családban marad. Régebben még egész jót nevettem Berényi:pénz és Sármon,de mostanság már csak elfogadható. Mondjuk mostanában úgyse nézem,régebben se tudom minek néztem bele.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|