Aes Sedai
|
|
« Válasz #8100 Dátum: 13 dec 16, 23:03:57 » |
|
Jó neked. Nekünk TWD-seknek még vagy 50.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8101 Dátum: 13 dec 16, 23:09:10 » |
|
De nektek nem kellett két évet várni az új évadra.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8102 Dátum: 13 dec 16, 23:13:25 » |
|
Jó neked. Nekünk TWD-seknek még vagy 50. Mert a TWD-ek elkülöníthető kategóriát alkotnak? Milyen megkülönböztető jegyekkel rendelkeztek?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8103 Dátum: 13 dec 16, 23:16:24 » |
|
Ja, évente van szerencsére, és aki GoT-ot is néz mellé, annak félévente van móka. Csak ez a szünet most, ááá egy ilyen rész után, tiszta kitolás. A megkülönböztető jegy az, hogy nekünk felcsillan a szemünk, ha meghalljuk, hogy "things and stuff!!!!".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Saphira
|
|
« Válasz #8104 Dátum: 13 dec 16, 23:37:08 » |
|
Ó. Syzy, nekünk mi a megkülönböztető jegyünk?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #8105 Dátum: 13 dec 16, 23:38:10 » |
|
Én is szeretem a Serlockot, csak nem tudom mit lehet annyira beszélni 6 részről.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8106 Dátum: 13 dec 17, 09:46:36 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #8107 Dátum: 13 dec 17, 10:03:31 » |
|
Ezt az utolsót magam is ismerem. Bár kevesebbet használod mint a "helyes "-t. A 17. pontra rá fogok szokni. *.*
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8108 Dátum: 13 dec 17, 10:15:31 » |
|
Életem legszebb pillanata lenne, ha egyszer valami random helyen egy ismeretlen ember megkérdezné, hogy mit csinálok, azt felelném neki, hogy "stuff and things!!!" és értené a dolgot. BSG-ben pedig a So Say We All az alap.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #8109 Dátum: 13 dec 17, 10:22:14 » |
|
Aes, én érteném , csak nem vagyok nagymellű szőke.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8110 Dátum: 13 dec 17, 10:28:35 » |
|
Tényleg? Eddig is sejtettem, hogy nem vagy az, de azért kicsit bizonytalan voltam ebben. Amúgy én bárkinek örülnék, ah értené, csak ne ismerjem az illetőt, és ne is sejtsem, hogy TWD rajongó. Csak ez kéne az élményhez.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8111 Dátum: 13 dec 17, 10:31:39 » |
|
Nekem az volt ilyen amikor egy cigány elkezdte a villamoson rappelni azt a részt a nyóckerből amikor a cigányok és a magyarok oltják egymást. És pont amikor befejezte a cigány részt, elkezdtem a magyart. Akkor poén volt, hogy ez így kijött. http://www.youtube.com/watch?v=nVybpVWfrG4
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #8112 Dátum: 13 dec 17, 10:37:04 » |
|
Nekem Harry Potterrel volt már ilyesmi, hogy valahol elejtettem az egyik átkot, és valaki értette. Mondjuk ennél pont nem is annyira meglepő. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nikuccia
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8113 Dátum: 13 dec 17, 11:38:51 » |
|
Én is szeretem a Serlockot, csak nem tudom mit lehet annyira beszélni 6 részről.
Pedig elég egyértelmű, hogy mit. Amúgy mellesleg mit utálsz a Starkokban? Közel sem a kedvenc klánom, még csak nincs is kedvenc szereplőm onnan, ha csak Havas Jon nem számít nagyon Starknak, bár mióta összekaptak Ygrittel, egyáltalán nem kedvelem már őt se. De azért kedvelni egy karaktert, aki lefejeztetett közülük egyet, kissé fura.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8114 Dátum: 13 dec 17, 11:47:47 » |
|
Jellegtelenek, ostobák, idegesítőek, képtelenek alkalmazkodni és inkább ártanak mind maguknak, mind a környezetüknek, mint hogy belássák a tévedésüket vagy, hogy idejétmúlt eszmét követnek. Erényként gondolnak a korlátozottságukra és az a jelmondatuk, hogy veszélyben vagyunk (Közeleg a tél), aztán csodálkoznak, hogy ilyen hozzáállással meg is szívják. A Starkokról az életképtelenség és a depresszió jut eszembe. Még szerencse, hogy az életerős Lannisterek ott vannak és hozzásegítik a világot a fejlődéshez.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 dec 17, 12:06:44 írta Gdat88 »
|
Naplózva
|
|
|
|
|