Kiadták magyarul a könyveket? Akkor beszerzem majd az első részt. Nekem elég szimpatikusnak tűnik a történet.
The Walking Dead s04e08 spoiler!Ütős epizód volt. Izgalmas, nagyon jó, és baromi szomorú is egyben.
A Kormányzó sötét karrierje végre véget ért, hála Michonne-nak, de nagy árat fizettek érte a hőseink. A börtönnek vége, sajnos el kellett jönniük, a zombik egy kissé túl sokan lettek már ott a végére. Jó nagy genya Philip barátunk azért. Szerintem ő maga is tudta, hogy a börtön nem lesz senkié sem a harc után, csak a járkálóké. Na, nem mintha ez érdekelte volna őt. Igazából én a Kormányzó seregét is sajnáltam. Volt ott ugyan jó pár sötét alak, de azért nem mind, és ők is mióta sikeresen túlélnek, erre pár nap alatt szinte mind meghalnak egy elmebeteg bosszúvágya miatt. És még szegény Megan is meghalt, hát a Kormányzó nem nagyon akadt ki ezen se. xD Mondjuk Lily annál inkább, és a kegyelemdöfést is ő adta meg félszemű barátunknak. Meg is érdemelte ezt a lehetőséget.
Maguk az akciójelenetek félelmetesen jók voltak, ez igazi TWD volt, a javából, most kapják be a haterek nyugodtan.
Ez a rész méltó folytatása volt az előző félévad-zárásnak (s03e08), ami az eddigi legjobb rész volt. Ez egyenlő szinten volt azzal, bár ott legalább a jófiúk győztek, annyiból az jobb volt. Persze pont emiatt viszont, ez a mostani sokkal drámaibb volt. Szegény Hershel, nagyon kiakadtam a halálán.
Pedig ő fontos szereplő volt, és szerintem jobb karakter is volt, mint az elődje, Dale, akinek a helyét töltötte ki a történetben. Viszont a lányai, a két jó csaj, amikor harcba indultak az apjuk halála láttán, hát az fantasztikus jelenet volt.
Maggie és Beth is annyira nagyszerűek voltak, annyira tetszettek mindketten abban a jelenetben. Gdat annyit nyavalyog, amennyit csak akar, én imádom, amikor a női hősök ragadnak fegyvert, és baromi menők lesznek
Végre Beth-től is láthattunk egy kis gunfight-ot, nem is akármilyet, azonnal M4A1-el indított.
A kiscsaj-kommandó se volt semmi.
Creepy Lizzy csak mutatott egy kis gyilkolászást, ha már ennyire zavaros a feje szegénynek. xD (Szerintem Korminak inkább őt kellett volna fogadott lányának választania a cukimuki Megan helyett. Sokkal jobban kijöttek volna. xD) Tetszett, hogy az egyre inkább superman szerepre törő Daryl életét pont a kiscsajok mentették meg.
Ha már Daryl: számszeríjász barátunk előkelő társaságba került:
Luke Skywalker vs AT-AT
Legolas vs olifánt
Daryl vs tank.Eléggé hasonló skilljeik vannak.
(Most attól tekintsünk el, hogy Rambo a harmadik filmjében egy egész szovjet gárdahadosztályt irtott ki egyedül a film végén, az más, ő mégis csak Rambo. xD)
Glenn sajnos erről a harcról most lemaradt. Azt hiszem, lesz még lehetősége pótolni.
Nem tudom, hogy vajon Judith meghalt-e? Én sajnos tartok tőle, hogy igen, de azért remélem, hogy nem, csak volt annyi esze valakinek, hogy bevágja szegény kisbabát a menekülők buszába. Végül is, a holteste nem kerül elő, én azért reménykedek, de így is kiakasztott a jelenet nagyon. Rick és Carl abban a jelenetben, amikor megtalálják az elhagyott babakosarat, hát le a kalappal mindkét színész előtt. Nagyon hiteles alakításuk volt, engem nagyon szíven ütött az a jelenet.
Viszont nagyon-nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi lesz most: megint nekivágnak az országútnak, gondolom, de így vert seregként, hátrahagyva a készleteik, és gondolom a fegyvereik nagy részét, nem tudom, biztos nehéz idők várnak rájuk.
Még valami: a vége valahogy annyira kiakasztott...
Majdnem bőgtem a legvégén, ahogy mutatták Ricket és Carlt, ahogy menekülnek az elesett börtönből.
"Dont look back, Carl. Just walk away."