24 nov 26, 14:33:34 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1557293 alkalommal)
0 Felhasználó és 173 vendég van a témában
Lew
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Trollbarlang díjak:Legjobb topic, Legnagyobb topic

« Válasz #7830 Dátum: 13 nov 23, 00:34:08 »

Szerettem azokat. De azért Nincs bennük akkora mélység bennük mint a hkban. A remény rabjai arról szól, hogy bármilyen szar az élet azért lásd szépen. A másik meg arról, hogy kinyírnak néha ártatlanokat is, meg aranyos kisegereket.

Egy film nem feltétlenül attól lesz jó mert óriási világmegváltó igazságokra világit rá.

Ha úgy vesszük akkor a Star Wars-ban csak kardoznak, meg lövöldöznek. A Gyűrűk urában harcolnak meg sétálnak egy hegy felé. Az Elit alakulatban csak lövöldöznek.

Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #7831 Dátum: 13 nov 23, 00:46:19 »

Pontosan ez a véleményem ezekről a filmekről. Nevet
Naplózva
viktor6665
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7832 Dátum: 13 nov 23, 11:41:27 »

Ha nektek ennyi jött le ezekből a filmekből az elég szomorú.
Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

hipsztersznobművész

« Válasz #7833 Dátum: 13 nov 23, 11:46:28 »

viktor6665 ez már nem a trollbarlang, tanuljátok már meg végre, hogy az, hogy valaki negatív kritikával illet egy filmet, az általában nem azért van mert nem értette meg, vagy ne fogta volna föl a mögöttes tartalmat, szimbolikát, és még sorolhatnám de nem teszem.  Nevet sőt általában pont azért mert jól tudja mit akar kifejezni ennek ellenére vannak vele gondjai.

ésss úgy lett volna az igazi ha mondatod végére három pontot (...) raksz. Nevet
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 11:48:25 írta Syzygy » Naplózva
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7834 Dátum: 13 nov 23, 12:39:35 »

A Harcosok klubja mindennél jobb.
Hát ezzel nehéz lenne szembeszállni reveláns érvekkel. Viszont pontosítok az előző hozzászólásomon, Fényévekre van az átlagos és jó filmektől. Csak pár epic darab jobb a BB-nél, de azok száma elég limitált.

A Halálsoront nagyon jó filmnek tartom, de a Harcosok Klubjához nem hasonlítható. Mellesleg az igazi drámaiságát annak is félreérti a többség, mindenki a szegény ártatlan káwét sajnálja, amikor az öreg Tom Hanks szinte örökéletre van kárhoztatva.
Naplózva
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #7835 Dátum: 13 nov 23, 19:36:20 »

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=4fTux-34gl8" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=4fTux-34gl8</a>

Éhezők viadala izé  Nevet
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #7836 Dátum: 13 nov 23, 20:18:10 »

Iron Man maszk a polcon. Nevet

Kedden megnéztük a Thor 2-t a moziban. Fényévekkel jobb, mint az első rész, az túlságosan csöpögött a nyáltól.
Amikor oltotta egymást a két testvér, az egész terem röhögött. Nevet Anyukát sajnáltam. A vége Avengers utalás volt vagy a harmadik részé?
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 20:48:50 írta A-chan » Naplózva

Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #7837 Dátum: 13 nov 23, 20:20:38 »

Héé ne spoilerezz belőle, mondjuk úgysem a történet érdekel benne, hanem Tom Hiddleston *.*
és szigorúan csak feliratosan szabad megnézni.  Nevet
Naplózva
A-chan
Elit Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

(†ㅍ_ㅍ)૭°

« Válasz #7838 Dátum: 13 nov 23, 20:48:27 »

Áh, bocs, megfeledkeztem magamról. x)

Igen, egyedül az ő karakteréért is érdemes megnézni a filmet. Ez olyanoknak szól, akik egyébként nem szeretik a marvel sorozatot. Nevet
Nem sok filmet ismerek, ami szinkronosan jobb lenne, mint az eredeti, sőt. Viszont a felirat is zavaró tud lenni, úgyhogy ha itthon filmezek, akkor kikapcsolom a fenébe.
Naplózva

noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

Aliz csodaországból...

« Válasz #7839 Dátum: 13 nov 23, 21:37:57 »

A héten ismét kétszer voltam moziba... kolléganőimmel néztük meg az Éjféli gyors Liszabonba című filmet, hát művész film volt, nem mondom azt, hogy rossz volt, de én nem fizettem volna érte... Művészfilmnek jó, de még így is lehúzza egy bizonyos tengerparti jelenet. Azért egy 7-es 6,5-es pontot megérdemel a 10-es skálán.

Ill. csütörtökön megtekintettük a Last Vegas című filmet. Nekem személy szerint tetszett, nagyon aranyos, helyenként vicces alkotás Nevet én egy 8,5 - 9-re értékelném, az aranyossága miatt, a vígjátékoktól meg eleve nem várok sokat, magyarán érdemes letölteni ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 23, 21:39:25 írta noemimi-chan » Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
Syzygy
Naruto-Kun Fórum Isten

hipsztersznobművész

« Válasz #7840 Dátum: 13 nov 23, 21:50:52 »

Noémi senkit nem érdekelnek a mozis filmjeid. Durci

viszont ez *-*

<a href="http://www.youtube.com/watch?v=EXfUv2svQVU" target="_blank">http://www.youtube.com/watch?v=EXfUv2svQVU</a>
Naplózva
noemimi-chan
Naruto-Kun Fórum Isten

Aliz csodaországból...

« Válasz #7841 Dátum: 13 nov 23, 21:53:35 »

Pedig azt hittem menő hipszter leszek azáltal, hogy inkább járok moziba, mint kocsmába... (és 3 ponttal zárom a mondatot...)
Naplózva

"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét."  "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
K ichigo
Uchiha Madara
*

Akatsuki Akatsuki

Shinigami Daiko Partner's: Tensa Zangetsu & Rukia

« Válasz #7842 Dátum: 13 nov 24, 00:29:04 »

Egy kép vágy fokozónak itt van egy mozis(nem semmi) kép a különkiadásból.
https://fbcdn-sphotos-c-a.akamaihd.net/hphotos-ak-prn2/q71/s720x720/1454713_10152078381194516_955890910_n.jpg]
Ja és nem mellékesen egy rövid karácsonyi trailer.
https://www.youtube.com/watch?v=DMOOLd_44Mo
Fura hogy operában nem látom hogy helyesen írok-e,avagy mégsem. smirksweat

Ez egyszerűen egy zseniális kis plusz történet.
Régi dokik,Moffat,ganfalf,Jock Borrowman és még jó páran. Boldog Születésnapot! Nagyöleléééés
Beleértve David,jenny és még akinek kell,elképeztő arzenáláradat. Technikai KO
http://www.bbc.co.uk/programmes/p01m3kfy

Egy kis Plusz hogy Ritl-nek is megérje Nevet
http://derpicdn.net/img/2012/8/9/70334/full.jpeg
« Utoljára szerkesztve: 13 nov 24, 04:24:15 írta K ichigo » Naplózva

Mistich
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7843 Dátum: 13 nov 24, 12:39:32 »

Spoiler az évfordulós cuccból.

Matt Smith-nek nem kellett volna tisztában lennie már eleve ezzel az egész "lefagyasztom a Time Lordokat" tervvel? Ő már látta az End of Time-ban hogy túlélték Gallifrey-t, úgyhogy nem igazán értem miért volt ennyire random ötletként beállítva, és hogy azt sem tudta hogy egyáltalán sikeres volt-e a tervük. Ezt, és a Zygonokat leszámítva nagyon tetszett a rész, de többet vártam. Főként poénok terén volt ott nagyon a különkiadás.

Amúgy aki úgy gondolja hogy nincs több olyan jó sorozat mint a Breaking Bad, az nézze meg a The Sopranos-t. Minimum egy szinten van vele, én speciel sokkal jobban is szeretem. Mondjuk a hype miatt a BB-t eleve kevésbé bírom mint régen.
Naplózva

zitagirl
Legendás Sannin
*

« Válasz #7844 Dátum: 13 nov 24, 17:08:19 »

Hú, hát ez nagyon nagy volt. Nevet Nevet Nevet

SPOILER:

Nem volt igazán hiba, kivéve amit Mistich is megemlített, de lehet nem teljesen úgy történt eredetileg. A Zygonok nem lesznek a kedvenceim, de nem voltak rosszak. A doktorok egymással való reakcióját imádtam és többször is nevettem. Rose nem volt benne, de nem baj. JH doki ezután regenerálódott, szóval a 9.doki több száz évig volt? Hmm? Jó hosszú ideje volt.
Végén meg mindegyik doki megjelent Gallifrey megmentésénél, beleértve az újat is. A végén tényleg jó volt látni Tom Bakert és úgy néz ki, hogy mostantól visszahozzák Gallifreyt, vagy legalábbis most már arról is többet tudunk meg. Nevet

Összességében szerintem nagyon jó volt. Voltak persze hibák, de szerintem elnézhetőek.

Szerintetek lesz 100.évforduló is egyszer? Érdekes lenne majd 67 évesen megnézni azt is.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins