Egyet értek nagy részben veled Niki, viszont egy valamiben tuti nem. Egy sorozatot nem lehet leírni 20percből. Nem tudsz meg 20 perc alatt semmit se körülbelül. Főleg ha pilotról van szó. Nagyon sokszor a pilot nem sikerül olyan faszájosra, mint a sorozat maga. Ilyen az Eureka. Az első rész, hogy is mondjam, aranyos meg minden, de nem tudta, úgy meg fogni az embert, mint ahogy kellene. Közben a többi rész, izgalmas, vicces, drámai és még sorolhatnám, oda ragasztja a képernyőhöz az embert.
Vagy ott van a Stargate Atlantis, amiért oda vagyok.
Most újra néztük megint (nem tudom hányadszorra) viszont már úgy kezdtük, hogy az első évadot kihagytuk. Hogy miért? Egyszerűen, megtehetem, hogy átugorjak részeket, az egy nagyon nagy előny, és már láttam az első évadot nem egyszer, tudom, hogy a többi évadhoz képest kismiska az. Viszont emiatt tudom, hogy 19, (najó, legyen inkább 18) rész miatt nem ajánlatos feladni, mert voltak azért jó részek, de mégis, semmi tényleg a többi évadhoz. Bár, ha nem lennék Stargate buzi, lehet feladtam volna, najó, ennyire nem gáz az első évad, de érted, hogy értem.
És most vegyünk egy számomra nem szeretett sorozat, a címe, Homeland. Nem érdekel kinek, hogy tetszik, biztos a fórumonon is sokan oda vannak érte és majd nem fog nekik tetszeni amit írok.
Az egyik bátyám, azt mondta még tavaly, hogy hallott a Homeland c. sorozatról és mindenki csak dicséri. Gondoltuk, nézzünk bele, a főszereplő csávót (Damian Lewis) nagyon szeretjük így is, úgy is a Band of Brothers-ből. Nade, olyan volt az első két rész, hogy szét unom az agyam, de az utolsó 3percben hirtelen valami ESEMÉNY! Végre előre halad normálisan a sztori, többet megtudunk... aztán vége. Jó, legyen így, jöjjön a 3. rész. Ugyan az a séma. 37perces unalom, majd az utolsó percekben BUMM, egy kis morzsa. A 6. rész után feladtuk. Az a gond, hogy a sztori jó, de ahogy kivitelezték, az már nem az igazi. Egyszerűen nem tudom elhinni, hogy ezért az uncsi sorozatért mindenki oda van, minden díjat megnyer, mikor ennél sokkal jobb sorozatok, sokkal izgalmasabbak és nem unalmasakat meg elkaszálnak, vagy állandóan kasza szélén vannak.
Amúgy a Tokyo Drift csak a FF cím meglovagolása volt. A The Fast and the Furious 1-2 szerintem nagyon jó lett, mind a két részt szeretem, a történet egyszerű, sőt kicsit bugyuta, sok benne a menő kocsi, de jól megcsinálták. A Tokyo Drift nem hogy egyébként semmi köze, főleg mert az igazi főszereplők nem szerepelnek benne, de véleményem szerint, nem is jó, az első két részhez képest még inkább nem.
Az 5. rész, már jobban tetszik,vissza tértek a régi szereplők, újak is vannak a történet ugyan az a sablonos sz*r, de mégis Tufulós film. Meg lehet nézni, lehet élvezni és emiatt készült. A 6. részt sajnos nem láttam. Véleményt nem mondok róla, mert hallottam jó és nagyon sz*r kritikát róla, de nem számítok csodára, mert alapjáraton nem az a film ami arról szól, hogy megváltjuk a világot...
Szóval nem, szerintem a Tokyo drift, kicsit sem a sorozat része, csak a címe miatt gondolják/szeretik ezt mondani.