Na, örülök, hogy vannak itt még rajongók.
Ezt csak nektek
Hunger Games azóta is az egyik kedvenc filmem
Nagyon várom a második részt,Katniss bátorsága már az első részben megfogott ezért nekem ő a kedvencem
Nektek van kedvencetek?
Nekem Katniss az egyértelmű kedvencem persze, bár ez inkább már szerelem.
Nem is tagadom, hogy teljesen Katniss fanboy vagyok.
(eléggé a szó klasszikus értelmében xD). Egyébként Primet is kedvelem, aranyos kislány. A trailerek alapján úgy sejtem, hogy a következő részben ő is menőbb lesz már sokkal.
Haymitch is jó arc, van egy stílusa az biztos.
Én Cinnát (a stylistot) is kedveltem. Peeta is jó szereplő, bár nekem nem tűnik egy észkombájnnak. xD (Könyv alapján se). Senecát (a játékvezetőt) én is sajnáltam, a halál jelenete mondjuk epic volt, egyenesen zseniális volt maga a jelenet. De azért szegény csúnya véget ért.
Akik még érdekes karakterek voltak nekem, az Cato és Clove. Kíváncsi lennék, hogy tényleg volt-e szerelem a kettőjük között. A filmből ez nem látszott, könyvben azért volt egy-egy elejtett utalás erre. Én meg persze, mivel ilyen vagyok, egyből bele is éltem magam ebbe.
Glimmer se volt rossz, meg szöszi azért kell.
Bár szegénynek a halála, hát az nem volt túlságosan kellemes.
Effie... hát ő, azért elég idegesítő.
Bár ettől még nagyon illett a történetbe egy ilyen szereplő is. Bár eléggé agymosott Kapitolium-csicskának tűnik eddig.
A könyvet is érdemes elolvasni, de ahogy azt írtam is, nekem az annyira nem jött be azért, sok jobbat olvastam már, és ezért is várom meg inkább a filmet.
Az a jelenet nagyon tetszett, mikor sírt csinál a 11. körzetből jött kislánynak virágokból és tiszteleg a kamerába a körzetnek.
Az tényleg nagyon szép jelenet volt.
Nagyon szeretem ezt a történetet. Pont nem is olyan régen beszélgettem erről, hogy mennyire jó igazából az, ha az embernek vannak kedvenc történetei, amiknek igazi fanatikus rajongója.
Egy csomó pluszt ad az ember életéhez. El se tudnám képzelni az életemet ezek nélkül a bolondériák nélkül. xD (Mint pl. Gyűrűk Ura, Hunger Games, GoT, TWD, BSG, Star Wars, Harry Potter, Wheel of Time, stb.
)