Fhu, én az utóbbi napokban csak horrorokon élek, szóval tudok.
Thrillernek ajánlom a nemrégiben született
Mellékhatásokat. Nem tudom, van-e szinkronosan, de ha van, ne úgy nézd. Király a két főszereplő eredeti hangja, főleg Rooney Mara-é.
Ijesztgetősnek az
Amityville-i horrort, amiben mondjuk túúlon túl sok a paráztatás, némelyik azért tényleg egész beszaratós. Mondjuk Ryan Reynolds kancsi, egymástól két centire levő szemeitől a hideg is kiráz, sajnos főszereplő, így végig bennem volt egyfajta hidegrázás, de nem az átloccsantott fejű kislány szellemétől.
Nemrég néztem meg egy klasszikust a 90-es évekből, a címe
Halálhajó. Kis sci-fi, kis paráztatás, kis vérengzés, kis túlvilág, úgy egy csipetnyi minden királyságból, mint egy finoman megfűszerezett vasárnapi leves. De attól nem is több.
És ha esetleg nem láttad még a
Ház az erdő mélyént, akkor pótold. A film egy bizonyos fordulópontig szerintem irtó klassz, irtó poénos és tanulságos is a horrorfanok számára, azután meg... hát, nem spoilerezek, de kb mintha két külön filmet egy életlen szerszám segítségével összeollóztak volna (főként) kisebb, nagyobb sikerrel. Ennyi.
Ja, meg rákattantam picit mostanában a Nora Robert könyvek filmadaptációira is, és mivel eddig kivétel nélkül hihetetlen bénának tartottam az összes megvalósítást, így a
Csendes holtág némiképp felüdülést jelentett a sok szemétkupac között. Azért is írom most, mert horrort akarsz, és ebben is van ijesztgetés, megismerésre váró történet dögivel, meg egy -számomra legalábbis- k.rva vicces fordulat is.
Ha megnézted, ha megnézed, majd megbeszélhetjük.