Shiro
|
|
« Válasz #6735 Dátum: 13 máj 28, 09:58:34 » |
|
Igen tudom,de nem online akarom,utazás közben akarom nézni.A legjobb lenne a magyar szinkronos,normális torrent,jó minőségben.Na olyat nem találtam még eddig..:S
Firefoxhoz letöltesz egy ilyen kiegészítőt. S akkor le tudod tölteni az online nézhető filmeket. https://addons.mozilla.org/hu/firefox/addon/netvideohunter-video-downloade/?src=ssui: Krómhoznem tudtok valami hasonló plugint? Azt tudom, hogy YuhTyúkhoz van, de ilyen mindenhez jó lenne a jó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
TsunadeHime
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
King of Heroes
|
|
« Válasz #6736 Dátum: 13 máj 28, 23:52:00 » |
|
Valami jó kis horrort tudnátok ajánlani? De olyan legyen ami ijesztő, de nem undorító ( pl. emberi százlábú )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6737 Dátum: 13 máj 29, 10:03:53 » |
|
Hát szerintem a Karantén elég félelmetes, bár a főszereplő kicsit idegesítő. Mondjuk azt tudnod kell hogy túl empatikus vagyok és beleélem magam az eseményekbe amikor egy filmet nézek, ezért a legtöbb horror számomra ijesztő, akkor is ha másoknak az gagyi.
Akkor tudok ajánlani érdekes filmet, mint pl.: A vakság, vagy a Divide
Aztán még ami eszembe jut az A barlang, mondjuk azt én is meg kellene hogy nézzem, mert sokan ajánlják és nem vagyok 100%ig biztos hogy az amire gondolok. Mindenesetre akárhányszor megkérdezem az embereket hogy tudnak e jó horror filmet, a barlang valahogy mindig közéjük kerül.
Egyelőre ennyi, majd még gondolkodom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mistich
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6738 Dátum: 13 máj 29, 17:01:10 » |
|
A Ragyogás (The Shining), de szigorúan eredeti hanggal. Nicholson valami hatalmasat játszik benne. Félni ugyan nem féltem alatta, de nagyon jó hangulata van, mindenképp nézendő cucc.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6739 Dátum: 13 máj 29, 17:29:57 » |
|
A breaking badet én is szeretem, csak az zavar benne, hogy sok az üresjárat. Vannak egyszerűen unalmas részek benne és nem is kevés. De a koncepció is érdekes és a sztori is jó egyébként.
Ja, tudom miről beszélsz. Pl a 3.évad 10.rész egy vicc. Az egész 45perces rész csak blablabla szövegek és egy lény lecsapásáról szólt. Máskor meg olyan kifinomult és bonyolult történetvezetést látni, hogy csak ámulok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6740 Dátum: 13 máj 29, 17:55:11 » |
|
Aztán még ami eszembe jut az A barlang, mondjuk azt én is meg kellene hogy nézzem, mert sokan ajánlják és nem vagyok 100%ig biztos hogy az amire gondolok. Mindenesetre akárhányszor megkérdezem az embereket hogy tudnak e jó horror filmet, a barlang valahogy mindig közéjük kerül.
Ha ez a barlang, arról szól, hogy egy barlangász csapat bennragad egy barlangrendszerben egy csomó fura lénnyel, akkor nem ajánlom. http://www.imdb.com/title/tt0402901/?ref_=fn_al_tt_2 Én végig untam az egészet, de a végén a csattanó tűrhető volt. A karanténról jut eszembe. Mindenkinek ajánlom a Fertőzés című filmet. http://www.imdb.com/title/tt1598778/?ref_=sr_1Igaz ez nem horror, de az eddigi legjobb vírusos film, amit láttam.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6742 Dátum: 13 jún 01, 21:47:11 » |
|
A Barlang néven két film is fut az országban (ráadásul két 2005-ös filmről beszélünk, tehát még ilyen szempontból sem lehet őket kettéválasztani). Az egyik az általad is linkelt The Cave című film, amit egyszer 2007. környékén láttam közvetlenül a The Descent című 'A Barlang' előtt, és a kettő közül inkább az utóbbi ragadt meg bennem (annyira, hogy a The Cave verzióra szó szerint nem emlékszem már, talán végig sem néztem). A The Descent szerintem egész jó horror, ha nem vár az ember egy több trillió-csillió dolláros költségvetésű horrort. Megvan a maga hangulata, ami ha megragad, akkor tetszeni fog a film, ha nem, akkor pedig valószínűleg 20-30 perc után kaszálod is. Amúgy imdb értékeléseket mutatni kb. annyira érdemes, mint egy banánt és egy körtét összehasonlítani. Vegyük példaként a The Descent-et, aminek a második része csak 5,9-es értékelést kapott, holott így utólag visszagondolva abban volt a legepikusabb momentum, amit a film két rész alatt összehozott. Mondjuk sajnálom, hogy nincs folytatása, mert eléggé érdekesen lett befejezve a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6743 Dátum: 13 jún 02, 09:05:44 » |
|
Imdb-n a Metascore adatot kell nézni, ha gyors értékelésre vágyik az ember, egyébként meg mindig a szöveges értékeléseket. Ugye a csillagos a látogatók szavazatai alapján alakul, viszont a Metascore több filmkritikus oldal összesítéséből áll össze, szóval "hivatalosabb".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
shiranai
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6744 Dátum: 13 jún 02, 09:13:22 » |
|
Imdb-t azért linkeltem, mert nem tudtam, hogy erre a filmre gondolt e. Azért te sem nézel meg olyat, amit mindenki lehúz. Általában a szöveges értékelést szoktam nézni, ha érdekel a többiek véleménye. Igaz találkoztam már olyan filmmel, ami nekem tetszett, de a többségnek nem.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha szemmel mindent el lehetne intézni, akkor csak halottak és terhes nők lennének a világon." "Minden emberi félelem alapja egy korábban becsukott ajtó, félig nyitva."
|
|
|
Bull
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6745 Dátum: 13 jún 02, 09:18:37 » |
|
Hát... nem éppen film, de a Mass Effect 3-at is a világ valaha volt egyik legjobb játékának tartom, viszont rengeteg oldalon lehúzzák rendese az emberek, mert a vége -hiába megválasztható- sehogy sem lesz happy end, és ez nekik nem tetszik. Ugyan ilyenek a filmek is. Lehet, hogy 10-ből csak 3 ember rendelkezik veled közel azonos ízléssel, és ők hiába adnak rá 10 pontot, ha a másik 7 lehúzza 1-esre. De hogy bizonyítsam is, hogy mennyire ember függő valami, élek Laterneman lehetőségével, és az előbbi játék Metascore-os pontozását belinkelem: http://www.metacritic.com/game/playstation-3/mass-effect-3Azért nem kis különbség az, hogy a kritikusok szerint majdnem tökéletes a játék, sőt, csak pozitív kritikákat kapott tőlük, a játékosok pontozásánál meg a fele sincs meg az elérhetőnek.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 02, 09:25:24 írta Bull »
|
Naplózva
|
|
|
|
dreamfolow
Elit Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6746 Dátum: 13 jún 02, 15:06:42 » |
|
Tudnátok egy jó filmet mondani ? Ami nem régi,horror,thriller,esetleg még természetfeletti is lehet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
viktor6665
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6747 Dátum: 13 jún 03, 10:16:59 » |
|
Jó volt a mai trónok harcra rész. Én amikor a könyvet olvastam ezen a csavaron nagyon meglepődtem.
A tűz és a jég dala 4. és 5.része ugye hosszabb időskálán zajlik és ugyanakkor, csak a 4.ben a kevésbé érdekes szereplők szempontjából, míg az 5.ben inkább a favoritok(tyrion, daenerys...). A trónok harcában, hogy lesz? A következő évad mindkét könyvből merít és párhuzamos haladnak a szálak, vagy néhány szereplőt mutatnak többet és akkor az 5.évadban visszatérnek a 4.évad induló pontjára?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Laterneman
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6748 Dátum: 13 jún 03, 11:25:20 » |
|
Jó??? :DD A Red Weddinget ennyire sótlanul, katarzismentesen nem hittem volna, hogy meg lehet rendezni. A királyvár ostroma ezerszer hangulatosabb volt, főleg a végén a Rains of Castmere-vel, mint az esküvő, amiben ez volt az egyik fő motívum. Alapból nem is értem, miért nem lehetett végig azt a dallamot végigvinni és a ritmusra vágni esetleg a jeleneteket, miért kellett teljesen üresen, bármiféle aláfestő zene nélkül rendezni. A zenenélküliség akkor lett volna erős, ha a feszültség, a zajok és a színészek elvitték volna a hátukon a jelenetet, de hát ez így inkább unalmas volt, mint izgalmas. Hol voltak a statiszták? Az egész esküvőn tizenöt statiszta volt, könyörgöm! A könyv alapján teljesen káosz volt, mindenki ordított, vér folyt mindenütt, senki nem tudta mi a franc történik, itt meg egyedül Catelyn sikoltozott teljesen beleélés nélkül, mindenki más ült mint egy tuskó és várta, hogy elvágják a torkát. Olyan kötelező-szagú volt az egész, megírta Martin, bele kell szőni, túl kell esni rajta, de egyáltalán nem volt epikus hangulata, mint amennyire várta mindenki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #6749 Dátum: 13 jún 03, 15:56:20 » |
|
Mondjuk nincs összehasonlítási alapom, de tényleg nem volt egy katarzis szintű, viszont az tetszett amikor cat meghallotta a zenét és látszott az arcán hogy itt valami nem stimmel, meg amikor boltonnak felhúzta a karjáról a ruhát. Kicsit erős volt hogy a csaj hasába random beledöftek, mégis kb akkor ért a legnagyobb sokk amikor a farkast megölték. emberek hullhatnak, de a farkas the lannisters send their regards-nál azért volt valami katarzis mégis https://twitter.com/RedWeddingTears
|
|
« Utoljára szerkesztve: 13 jún 03, 16:26:13 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
|