|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1081 Dátum: 07 dec 30, 23:03:50 » |
|
Vááááá! Imádom! Imádom! Imádom! Eldobom az agyam ettől a pasítól!! Kössz a linket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1082 Dátum: 07 dec 30, 23:08:07 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1083 Dátum: 07 dec 31, 01:18:36 » |
|
Veletek ellentétben én nem vagyok oda a heti hetesért. Szerimtem elég béna poénjaik vannak...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1084 Dátum: 07 dec 31, 01:20:17 » |
|
végtéreis...nemcsak poénokból áll...politikai humoruk inkább ami engem megfogott...meg a Hajós!XD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1085 Dátum: 07 dec 31, 01:23:04 » |
|
Főleg a Hajós! Amúgy sztem a többiek se rosszak. A Hernádi kicsit besokallt a hungarocelgolyóknál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1086 Dátum: 07 dec 31, 01:24:57 » |
|
előfordul...a Hernádi meg egy szimpla emberré vált az évek során, ami alatt azt értem, hogy már nem bírja ki, hogy ne röhögje el a történeteit.... a Hajós kibírja és ezért is csodálom!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1087 Dátum: 07 dec 31, 01:27:50 » |
|
Hát ja. Meg amilyen fogalmakat használ! Múltkor mondta, hogy " a halak is járnak strandra, csak alulról..." Meg mostaniba hogy " barátom járt finnországba, ahol finnekkel sörözésbe keveredett, mivel ott finnek laknak..."
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1088 Dátum: 07 dec 31, 01:50:23 » |
|
Hát ezért nem nézek heti hetest! Amilyen szövegjük van: IQ a mínuszon!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1089 Dátum: 07 dec 31, 01:53:22 » |
|
Lehet, hogy a humoroddal van egy kis probléma Bár magam is régebben néztem csak, azért szeretem és még most is bele-bele figyelek:D Nem is mindig arra van, hogy elit humort nyomjanak... ez kereskedelmi tévé... mit várunk? A humornak ez a fajtája itt tökéletesen elfér, és hidd el, hogy tartogat nagyon jó pillanatokat azért egy-egy adás. S ha valamennyire is figyeled a politikát vágod, hogy mennyire jól nyúlnak hozzá egy-egy dologhoz.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 31, 01:55:24 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1090 Dátum: 07 dec 31, 01:53:42 » |
|
én attól még kiállok mellettük, mert nem csak ezekből apoénokból állnak! reális életszemléletük van és igenis jó meglátásaik politika terén! azért mert néhány IQ-bajnokkal van megfűszerezve, még nem azt jelenti, hogy csak ebből áll! + a Jákshow szokott beolvasni leveleket, amikben tényleg van humor! adakoznak a világ felé, személyenként és a stábbal együtt is! én tisztelem őket! Normális emberek, normális gúnyt űznek a politikából! de igazuk van!
,,Ízlések és Pofonok"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rei-kun
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1091 Dátum: 07 dec 31, 02:00:38 » |
|
Természetesen egy egészséges kis vita alakult ki, ami jó mert az emberek szeretik megvitatni a véleményüket, és én személy szerint szívesen hallgatom mások véleményét. Szerintem jó munkát végeznek megadják a közönségnek amit egy ilyen laza, beszélgetős műsortól várnak. Nos kinek mi jön be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1092 Dátum: 07 dec 31, 02:49:36 » |
|
Na jó ez fájt, amit írtatok a Heti Hetesről. Talán még 3 évvel ezelőtt tényleg erről szólt a dolog, de ma már nagyon nem igaz rá, ott is ferdítenek. De nem akarok a fórumszabályzattal szembe menni, szóval no comment. ;D Ma már semmit nem ér az egész, mert pont azzá váltak, ami egy kereskedelmei csatornától való várható volt, eszközzé. Ami persze teljesen érthető és logikus lépés, hisz figyelni köll a pénzre... :
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #1093 Dátum: 07 dec 31, 02:54:01 » |
|
Igazat adok abban, hogy mamár más a helyzet...de valahogy magukkal tudták hozni a dolog komolyságát és mindig megvolt az alapszínvonala a műsornak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #1094 Dátum: 07 dec 31, 02:55:14 » |
|
jól nyúlnak hozzá egy-egy dologhoz.
Az eszköz fogalom tökéletes. Igen, ennek ellenére célját teljesíti: szórakoztat. Illetve azon dolgokban, amelyben nem eszközként működik jól is meg tud nyilvánulni. Erre értem a részletet is. Hmm.... mondjuk azok a nézők, akik nem nézik kellő kritikával a műsort .... nem úgy értelmezik és észre sem veszik a ráhatást.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 31, 02:56:54 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|