Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5715 Dátum: 12 júl 28, 21:35:09 » |
|
Visszavonom z előző postom egy részét. Ez a Batman film hihetetlen jóra sikerült és felülmúlja az Avengerst. Erre nem számítottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5716 Dátum: 12 júl 30, 12:09:15 » |
|
Nekem tesóm azt mondta, hogy az új Batman azoknak tetszeni fog, akik szerették a második részt, úgyhogy nekem is tetszeni fog Kazekage sama: csak egy spoiler kérdésem lesz, hogy milyen főbb főellenségek voltak benne?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
SzG
Osztag Vezető
Nem elérhető
TARDIS lovagja
|
|
« Válasz #5717 Dátum: 12 júl 30, 12:39:05 » |
|
Macskanő és Bane. Én még nem láttam csak tudom. Amúgy azt hallottam, hogy batman meghal a végére. Ez igaz?
|
|
|
Naplózva
|
The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5718 Dátum: 12 júl 30, 15:21:51 » |
|
Próbálom spoiler mentesen: A trilógiát nem viccből hangoztatják rengeteg visszautalás lesz főleg az első részre. Ellenségek: kevesebb és több is mint gondoljátok. Bane végig az lesz. Sok a csavar. Batman halála: Igen is meg nem is. Szóval na. Látni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5719 Dátum: 12 júl 31, 00:46:46 » |
|
Az új Batman hozta az általam várt színvonalat,minőséget. Zseniális lett. Fordulatokban sem szenved hiány helyenként nem kicsit lepődtem meg. Ezt tényleg látni kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5720 Dátum: 12 aug 01, 17:47:14 » |
|
Ej de rég voltam erre, bocsássatok meg, hogy bele írok a Batman-es dolgokba, de meg kell osztanom valamit. Nem tudom Ismeri-e valaki a Person of Interest c. sorozatot... a Viasaton megy, fúúú talán A célszemély címmel. A titokzatos milliárdos Mr. Finch (Michael Emerson) kifejlesztett a kormány számára egy különleges számítógépet, amelynek a segítségével meg lehet akadályozni különféle bűncselekményeket, terrorfenyegetéseket. Később munkát ajánl a halottnak hitt, speciális katonai alakulatoknál szolgáló, korábbi kormányügynöknek, John Reese-nek (Jim Caviezel), hogy dolgozzanak össze, tisztítsák meg New York utcáit a bűnözőktől és védjék meg az ártatlanokat. Azonban a találmány egyelőre nem képes meghatározni, hogy kivel fog jó vagy rossz dolog történni, így a célszemélyről nem lehet előre tudni, hogy épp áldozat vagy maga az elkövető. Gyakorlatilag ez egy New yorki Batman... de rohadt jó. Nekem nagyon tetszik, ajánlom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5721 Dátum: 12 aug 02, 08:25:13 » |
|
ez nem batman hanem dark knight.. the Dark knight rises...:nekem nagyon tetszett.. Bane kemény ellenfél.. bár ha riddler lett volna a főgonosz az sokkal jobb lett volna.. ami viszont hatalmas plusz :Joseph Gordon-Levitt nagyon jó színesz... egyébként nemtudom tudjátok e hogy Bane(Tom Hardy) volt az eredetben is.. ő játszotta Eames-t.. szintén hatalmas színész... és nagyon sokoldalú.. egy kis SPOILER: szerintem lesz ennek folytatása.. de nem mint Batman hanem Robin..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5722 Dátum: 12 aug 02, 16:34:12 » |
|
Nolannak is megvannak a kedvenc színészei ugyanúgy mint pl. Burton-nek és próbálja őket benyomni mindenhová, ezúttal (is) sikerrel. A Dark Knight meg már 40 éve Batman "beceneve" mint a Superman-nek az Acélember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5723 Dátum: 12 aug 02, 23:08:04 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 aug 02, 23:10:23 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5724 Dátum: 12 aug 03, 08:46:18 » |
|
Oké nem vagyok akkora Superman fan, de ez a trailer olyan mértékű borzongatós minden szőrszálat felállító libabőrt hozott elő hogy húha. Nagyon Húha. Ha a Supermanből is csinálnak egy olyasmi feelingű komoly filmet mint amivel feltámasztották és újrateremtették a Batman fogalmat akkor nem kicsit leszek boldog. Remélem összejön Nemhittem volna hogy 2013-ban lesz olyan film ami jobban fog érdekelni az új Star Treknél. Vagy a Vasember 3 nál. mert asszem az is akkor jön
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5725 Dátum: 12 aug 03, 21:42:42 » |
|
Nálam várós lesz a Man of Steel, ha fele olyan jó lesz, mint a Batmanak, már akkor rendkívül boldog leszek. A trailernél felhasznált zene a Gyűrűk Urából való kiráz a hideg attól a zenétől annyira zseniális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5726 Dátum: 12 aug 04, 23:08:41 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5727 Dátum: 12 aug 05, 05:13:01 » |
|
Megnéztem a Family Guy alkotójától Seth MacFarlane-től a Tedet. Nagyon jó kis vígjátékra sikeredett egyedi és eléggé rendhagyó darab. Teljesen érezhető benne Seth sajátos humorvilága.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5728 Dátum: 12 aug 05, 20:18:17 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lina Lisana
Jounin
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
FTfan meg még sok más :D
|
|
« Válasz #5729 Dátum: 12 aug 08, 10:23:49 » |
|
Végre én is eljutottam a Batmanre. Hihetetlen jó volt Ez lett a kedvencem a három közül Néztem, hogy mik jönnek szeptembertől és kapásból találtam 5 jó kis akciófilmet. Sajna a barátnőim nem rajonganak érte, ezért valszeg apámmal fogom megnézni őket Ma reggel néztem egy Jason Statham filmet, a Blitz-et. Az is nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada Mester~tia-sama
|
|
|
|