Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1035 Dátum: 07 dec 19, 21:47:15 » |
|
Csak azt tudom, hogy ha még adják, akkor a Jetix adja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #1036 Dátum: 07 dec 19, 21:50:32 » |
|
ezek csak DVD-n jöttek ki A Superman-ről tudok, majd le is töltöm, elég dúrva s sztorija, a másikról viszoont csak trailert láttam de nagyon megfogott, igaz májusban meg jön a film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1037 Dátum: 07 dec 19, 21:54:45 » |
|
A Vasembert én cska onnan ismerem hogy a 2. képregényfesztiválon voltunk barátnőmmel, és ott láttuk egy részétXD A főgonosz, Mandarin vhogy megmaradt a fejemben És emlékszik még valaki A bolygó kapitánya-ra? Régen imádtam azt a rajzfilmet, kár h már nem nagyon emlékszem rá-.- (egyébként megsúgom h az a Winx Club szerintem elég sz*r, az a tipikus tündérribik überhelyes varázslófiúkkal mentik meg a világot... mire oktatják mai kislányokat ;D)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1038 Dátum: 07 dec 19, 21:56:13 » |
|
Igen én emléxem a Bolygó Kapitányára. 5 elem, 5 fiatal akiknek Gaia a Föld lelke adta az erőt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1039 Dátum: 07 dec 19, 22:00:10 » |
|
Jajj, a Bolygó kapittánya az nagyon ottvan. Megvan egy része VHS-en Ehh...reméltem hogy van rajtam kívülk más Winx club utáló is.,
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #1040 Dátum: 07 dec 19, 22:01:18 » |
|
most fogtok megkövezni de én a WITCH-et sem szeretem bár nem is nekem való rajzfilm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Moonie-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
9farkú otaku-girl, kami-sama, Banánkage:D
|
|
« Válasz #1041 Dátum: 07 dec 19, 22:38:07 » |
|
Én régebben mindig vettem a Witchet : Mondjuk most már nem szeretem, de régen eléggé odavoltam érte, mondjuk a rajzfilm vmiért sosem fogott megXD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Nimrod4
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1042 Dátum: 07 dec 20, 17:43:55 » |
|
HI nem tom ti hogy vagytok vele de szerintem a TAPLÓ TÉLAPÓ-a vigjátékok királya kb:50x néztem + egyszerüen megunhatatlan
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1043 Dátum: 07 dec 20, 19:03:10 » |
|
Én még nem láttam!
Nem sokára kezdődik a Rejtélyes Igazságok! Aki teheti, nézze rendszeresen, mert irtó izgi,és ami a pláne, hogy ált. a fele igaz is(mindig bemoindják, hogy megtörtént eset vagy kamuaz egész, és asszem 4 történet van egy részben). Nagyon kemény. Eddig a "Ne ide" szellem volt a legfélelmetesebb, meg az, amikror a halott nagypapa szelleme megölte az unokákat, mert nem imádkoztak érte egyik nap... Jah és ezek igazak voltak! Ehh...ez már simán mehetett volna a "Legendák, mítoszok, és lények"-be...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #1044 Dátum: 07 dec 20, 19:09:40 » |
|
A Rejtéjes Igazságokat én is szoktam nézni. Nekem is tettszik, de 5 történetet mesélnek el. Bocs Ben Tennyson, de ez megtörtént eset Egyébként tapasztalatom, hogy az 5 történetből, átlalában 3 igaz. De elég nehéz meghatározni, hogy melyik igaz és melyik nem. Persze ez nem minden történetre igaz, de a többségre, igen...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
memoryan
Vendég
|
|
« Válasz #1045 Dátum: 07 dec 21, 20:10:21 » |
|
Jing-Jang-Yo -t szeretem, tdom, hogy tartalma nincs, de van benne jó pár poén, amik miatt szeretem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1046 Dátum: 07 dec 21, 20:16:39 » |
|
A WITCH nagyon jó! A bátyám is nézte, én még a Totally Spiest is szeretem. Meg regeteg idétlenséget, a magyar népmeséket is szeretem, bár rájöttem hogy némelyik morbid vagy szemérmetlen. Az egyikben a gömböc megesz mindekit, meg a királyokat belelökik a puszulykába de nem érdekli őket csak azért is esznek. A másik mesében meg a kisfiú odaadja a királylánynak a harmadik malacolt ha felhúzza a ruháját a nyakáig. (Hát nem sok minden volt alatta)
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 dec 21, 20:17:15 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1047 Dátum: 07 dec 22, 21:09:08 » |
|
jaj a ying-yang-yot én is birom xD meg még volt aza (nemtudompontosana nevét) valami Amo-Puffy valami izéXD amibe 2 ilyen iker csja vol és volt 1 kutyájuk aki a menedzserük volt és mindkettőnek volt 1-1 macskája .Tudom elég zavaros a leírás de remélem valaki feismeri xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kasztor
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #1048 Dátum: 07 dec 22, 21:53:59 » |
|
Bevallom a Witch-et én is néztem egy darabig.(no komment) A ying-yang-yo pedig ro***jó!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dan
Vendég
|
|
« Válasz #1049 Dátum: 07 dec 22, 21:59:32 » |
|
Akkor gyónpk én is. a Witch-t én is néztem én nézem is. Meg a Wixn Clubot is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|