Csak az első részét láttam -bár azt sem végig- ennek a láncfűrészes izének, és azt is csak azért, mert olvastam, hogy története egyedül annak van, az összes többi film cselekménye felér annyival, hogy viszik a szarvasmarhákat a vágóhídra, azt van vér, vannak belek, vannak csontok, hurrá, éljen hollywood!
Komolyan nem értem, miért van igény ilyesmire? Mert van. Mert megnézik az emberek. Hányadik rész is jött ki ebből a filmből? Hatodik, hetedik? Kínomban röhögnék rajta, de most olyan fantasztikusan szar kedvem van, hogy inkább csak legyintek egyet.
A Paranormal Activity-ből is csak az első rész nézhető, értelme és némi története is csak ennek van. Amiket ezután gyártottak és gyártani fognak, már csak a pénzért és a nézőkért tették, ill. teszik, pedig néha nem ártana elfelejteni az emberek igényeit, és piacra dobni egy olyan filmet, aminek tartalma és mondanivalója is van.
A Trónok harca fantasztikus volt számomra is, a tegnapi napom fénypontja.
Én kíváncsi vagyok a könyvre, szóval majd elkezdem olvasni azt is, amint lesz rá erőm és időm.
Stannis-t nem fogom sajnálni. Az a hapsi egy igazi papucs. Királynak hiszi magát, de hagyja, hogy egy vörös hajú nőcske ide-oda ráncigálja, és még meg is... áh, hagyjuk!
A lényeg, hogy őt nem fogom sajnálni, ha adnak neki egy nyakast.
Én továbbra se kedvelem a Lannistereket, Tyrion kivételt képez ez alól, de hát ő nem is igazi Lannister, ő csak egy félember.
Cersei igazán meghúzhatta volna azt a mérges fiolát, nem haragudtam volna meg rá.
Azt szeretem leginkább ebben a sorozatban, hogy nem feltétlen azt kapom és akkor, amit és amikor én akarom. Már annyira unalmas, hogy a filmek, sorozatok minduntalan azzal végződnek, hogy veszít a gonosz, a szerelmesek egymás karjaiba omlanak, aztán Óperenciától a másik faluig folyik a bor, igeen!
Nem!
A gonosz jobb esetben csak győz, rosszabb esetben lemészárol mindenkit. A szerelmesek meghalnak. A bor... milyen bor? Megitta a gonosz.
Szóval ez nem ilyen. Itt meghal Sean Bean.
Ha egy lónak vagy farkasnak meg kell halnia, akkor nem jön gyorsan egy angyal, menti meg őket, aztán öli meg az embereket, merthogy egy állat halála mindig megindítóbb, mint egy emberé. ?? Itt lenyakazzák a lovat, elvágják a farkas torkát.
Na nem a vérre és az erőszakra megyek, mint a Láncfűrészesben, ahol a halál értelmetlen, a kínzás pedig kötelező folyamat. Itt azért van háttértörténet, van tartalom, van értelme... Bár értelmes halál? Hmm...