25 ápr 19, 01:30:28 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1734364 alkalommal)
0 Felhasználó és 14 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5535 Dátum: 12 máj 29, 14:30:25 »

Dejódejódejó, Június 4.-én jön ki az Eureka legújabb része. Jövőhét hétfőn. Már nagyon várom!  Be van tépve

Én csak akkor kezdem el a GoT 2. évadot, ha ki jött az egész évad, akkor kb egybe megnézem. Ezt már elterveztem egy ideje. >_<
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #5536 Dátum: 12 máj 29, 14:55:59 »

Na végre, tudjátok, hogy mennyi ideig nem találkoztam senkivel aki szeretné, ismerné az Eurékát. ( remélem erre gondolsz: http://www.google.com/imgres?q=eureka&um=1&hl=en&client=safari&sa=N&rls=en&biw=1091&bih=802&tbm=isch&tbnid=JBz6fWdcoCYYGM:&imgrefurl=http://agirlandherdiary.blogspot.com/2012/04/blogging-to-z-eureka.html&docid=IwB4YxZMyM-E4M&imgurl=http://1.bp.blogspot.com/-yfNzxBzGq-w/T2tn3iwanzI/AAAAAAAAAYM/UZLZ_bf_lUs/s1600/eureka.jpg&w=800&h=600&ei=ZtXET7XyLcSWOr3cle0J&zoom=1&iact=hc&vpx=133&vpy=189&dur=1323&hovh=194&hovw=259&tx=188&ty=98&sig=104114224605654003657&page=1&tbnh=142&tbnw=204&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:0,i:152
Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5537 Dátum: 12 máj 29, 16:48:57 »

Ez az ami korszakokkal hajdanán ment a tv2-n? Ilyen csekély létszámú település populációjának egyedei fura képességekkel rendelkeznek, vagy csak spontán jelenések vannak.

Tetszett a sorozat nekem, csak valahogy elfelejtettük.

Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5538 Dátum: 12 máj 29, 18:34:13 »

Igen Szg arra gondolok, most jön ki az új évad, és egy rohadt szemét évad zárót adtak nekünk. Úgy hogy még jobban várom. Nevet
Shiro, nagyon jó, mi is a Tv2-ön ismertük az első évadot még évekkel ezelőtt, de mivel annyira bejött, letöltöttük, meg minden évadot a következő években.
Naplózva

SzG
Osztag Vezető
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

TARDIS lovagja

« Válasz #5539 Dátum: 12 máj 29, 19:08:47 »

Már rég kijött az 5. évad én az első pár részt láttam is  Faceg nagyon nagy a csattanó, én is már kiváncsi voltam de ha nem bírod ki:
Spoiler:
Elég érdekes lesz a megoldás Beverly rabolja el őket a földön és egy gépbe rakja őket amiben azt hiszik, hogy 5 év telt el. Közben kitalálják a virtuális valóságban lévők is, hogy az nem a valóság emiatt megöli őket a rendszer. (hogy is hívják Fargo barátnőjét?) na ő meg is hal majd mikor kikerülnek Beverly megbünteti a saját technikájával az egészben részt vevő Wen szenátort is. Majd minden a régi kerékvágásba folyatódik lesz majd még lángoló gömbtől kezdve minden...

Spoiler off:
Én Nathan halálának nem örültem viszont az jó volt, hogy visszatértek pár részre. (Én  mostanában nem tudtam eldönteni, hogy az ironman az Tony Stark vagy Nathan. Elfelejtettem, hogy honnan és ki volt az a Nathan. ikszdé )
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 19:14:48 írta SzG » Naplózva

The angels are coming for you, but listen, your life could depend on this: don't blink. Don't even blink. Blink and you're dead. They are fast, faster than you could believe. Don't turn your back, don't look away, and *don't blink*! Good luck.
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5540 Dátum: 12 máj 29, 19:18:42 »

Nem olvastam el amit írtál, nem érdekel a Spoiler, de köszi. Nyelvesít Amúgy szedem is akkor! De jó, és hétvégén megnézem azt ami kijött!  Be van tépve Most nagyon be vagyok zsongva. ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 29, 19:22:38 írta Minagi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5541 Dátum: 12 máj 30, 06:42:39 »

Tegnap végre én is meg tudtam nézni a Trónok Harca legújabb részét. Nevet Ez nagyon kemény volt, talán az eddigi legjobb rész. Végre egy igazi csata, nem is akármilyen. A Véreb végig az egész részben hatalmas volt, főleg, ahogy kétkezes pallossal darabolta az ellent. ikszdé Ja, és persze a "Fuck the king!" Nevet

Sansa az egész részben gyönyörű szép volt, most kifejezetten. Szeretet

A Sandor x Sansa jelenet is jó volt, bár azért a könyvben ez ezerszer jobb.

Ami még nagyon tetszett a részben, az a vége, Cersei és Tommen a trónon, meg ahogy Lord Tywin megérkezett.

Szegény Stannist sajnáltam viszont. Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 12 máj 30, 07:11:20 írta Aes Sedai » Naplózva
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5542 Dátum: 12 máj 30, 11:44:52 »

Ez hanyadik rész volt, és hol lehet megnézni? Nevet Ha ilyen jó volt, lehet teszek vele egy próbát.
Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5543 Dátum: 12 máj 30, 11:58:11 »

Ez a második évad 9. része volt. Megnézni úgy lehet, hogy letöltöd. Ezer torrent van, nagyon gyorsan le lehet szedni. Mosolyog És király nagyon. Nevet
Naplózva
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5544 Dátum: 12 máj 31, 13:01:52 »

Na egy jó hír a trú (xD) Trónok Harca rajongóknak (akik a könyveket is olvasták.):

HBO kiadott egy karakter listát, az új szereplőkről, akik a 3 évadban jelennek majd meg. Köztük van pár olyan is, akiknek már a második évadban is szerepelniük kellett volna, de érthetetlen - és szerencsétlen - módon kihagyták őket. Azt hiszem igencsak ütős évad lesz a következő is. Arra mindenesetre kíváncsi leszek, hogy pár eddig nélkülözött szereplőt, hogyan fognak utólag beilleszteni a történetbe.

Itt a lista (forrás: comment blog, a szereplők leírását is onnan másoltam ki):

* Mance Rayder: a vadak önjelölt királya,
    * Daario Naharis: egy essosi harcos,
    * Jojen és Meera Reed: tini testvérpár, természetfeletti ismeretekkel,
    * Edmure Tully
    * Ser Brynden Tully, azaz a Fekete hal: Catelyn Stark nagybácsija,
    * Lady Selyse Florent: Stannis Baratheon neje,
    * Shireen: Stannis lánya,
    * Olenna Redwyne, azaz a Töviskirályné: Margaery Tyrell (Renly exneje) nagymamája,
    * Beric Dondarrion: a Testváriség vezetője,
    * Myr-i Thoros: egy vörös pap, ő is a Fény istenében hisz, mint Melisandre,
    * Tormund Giantsbane: egy harcos a vadak közül (nem tom a karakter magyar nevét)

A Reedeknek kifejezetten örülök, szerintem az ő kihagyásuk volt a legnagyobb hiba eddig is, hiszen közel sem hanyagolható mellékszereplőkről van szó. Meera meg még jó csaj is. Nevet
A Fekete Hal meg szerintem minden hárdkór fannak hiányzott már eddig is. (Neki ugye már az első évadban is szerepelnie kellett volna.) Edmure mindenképpen kell, hogy szerepeljen, nélküle nehéz lenne elképzelni a 3. könyv két legfontosabb jelenete közül az egyiket. Ugyanez igaz Olennára is, a másik fontos jelenet kapcsán. Ugye, a két érdekes eredményű esküvő. xDD

Ja, és a második évad utolsó része hosszabb lesz. Nevet
Naplózva
Shiro
Moderátor

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

may the force be with you

« Válasz #5545 Dátum: 12 máj 31, 13:38:00 »

Aszem Óriásvész Tormund (de csak mert rákerestük).

Az egyik kérdés, hogy  kb hány évadot fognak megcsinálni?
Vagy lehet azért kezdték el vetíteni, mert már nagyjából megvan a 7 kötet kiadásának a dátuma is. Úgy értem, ha 5 éven belül kiadják az utolsó kettőt, akkor "elvileg" megszakítás nélkül végigvihető a sorozat. (persze szűk határidővel)

A másik ehhez kapcsolódó. A könyvsorozat, öszvisz egy év eseményeit tartalmazza, a sorozatban meg már öregedtek vagy 2 évet a szereplők (majdnem). S hát az évek meglátszanak majd a fiatalabb szereplőkön.
Vagy emiatt gondolom lesz valami átírás, és kibővítik a sz időintervallumot?

Naplózva

Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

A legrégebbi Fórum Isten.

« Válasz #5546 Dátum: 12 máj 31, 17:53:59 »

Megnéztem én is a Trónok harca 9. részt. Csak egyetlen egy baja volt ennek a résznek, hogy nem tartott örökké. Nevet
Ekkora filmélményben, nem is tudom, mikor volt részem, vááááááá. Az amúgy is legjobb sorozat részei közül is magasan kiemelkedett. És a készítők is elérték a céljukat, hogy szimpatikusak lettek a Lannisterek, pedig ezt nem gondoltam volna, hogy valaha is megtörténik. Nevet
Naplózva
Lina Lisana
Jounin
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

FTfan meg még sok más :D

« Válasz #5547 Dátum: 12 máj 31, 18:11:13 »

Ez a rész naon naon naon jó volt!!! Nagyon hatásos volt az a rész amikor Cersei és Tommen ünlnek a trónon és közben folyik a csata Nevet Tetszett amikor a Véreb beszólt a Joffnak Nevet Ez volt az eddigi legjobb rész Nevet
Naplózva

Család: Anyu~Hanii Apu~drszabi drága hugicám~Adri Nagyi~Ritli-sama Nagypapi~Hiei Én kicsi pokemonaim~Kirito&Hidetada
Mester~tia-sama bow
Sabaku
Shinobi no Megami
*

U.S.S. Kobayashi Maru

« Válasz #5548 Dátum: 12 máj 31, 20:05:10 »

Trónok harca 2. évad 9. rész:
Ez az első, amit megnéztem a sorozatból, és azt hiszem, jobban meg sem csinálhatták volna Nevet A színészeket eltalálták (Joffreyt külön kiemelem, ennél gyökerebb fejű embert...), és egy-egy beszólás is abszolút átjött (bár ezeket általában a Véreb termeli). A legjobb a szokásos 'Fuck the system King' ikszdé A futótűzes jelenetet meg legjobban a zene hiánya dobta föl, így sokkal jobban átjött a dolog, meg hogy még a Királyváriak is hogy beszartak tőle xD Csak a csata további részében sajnos nem mutatták...:'/

"A Sandor x Sansa jelenet is jó volt, bár azért a könyvben ez ezerszer jobb."
Pedig ezt vártam a legjobban az egész részben (és persze, hogy ekkor jöttbe anyám valami roppant fontos dologgal..) erre meg. Ezt a zseniális beszélgetést nulla mimikával akár le se kellett volna folytatniuk. #fuckthedirector

Ja, és RENLY MIÉRT BUZI A FILMBEN???! És Lorasnak nem kéne jó pasinak lennie? Ez még az elfogadhatót is alig ütni meg xD
De ezért plusz pont, mindig is érdekelt ez a dal (bár a Bronn-verzió jobb): Castamere-i Esők

Men in Black 3:
Féltem, hogy rossz lesz, de szerintem megüti az előző kettő színvolnalát. Héha olyan gyorsan pörögnek a poénok, hogy követni is alig lehet. xD Persze az undi ufók itt is hemzsegnek, de ezt már megszokhattuk. Aki szereti az első kettőt, az nyugodtan nézze meg, lesz még egy jó moziélménye.

Az az új Hófehérkés film:
Ide akartam írni egy kb. fél oldalas monológot, de a lényeg: a lányok nézzék meg, mert a herceg meg a vadász is k*rvajó pasi benne, és utóbbi végig szerepel, szal már csak ezért is megéri. xD A filmben megvannak a kulcsmotívumok (Hófehérke, gonosz királyné, alma, csók--> feléled, herceg, vadász, stb.), de azért Hófehérke sereggel megy a királynő ellen, meg ilyesmi. Apropó, királynő.... nem az a lényege az egész sztorinak, hogy a nő azért kattant be, mert Hófehérke szebb nála? Én nem szeretem a hideg, szőke nőket, de ez a színésznő 10000x szebb Kristennél, bár ős sem csúnya. A filmbéli effektek/animációk fantasztikusak, például a Tükör megvalósítása nekem.. nem si tudom, milyen effekt volt, ami valaha is ennyire tetszett. Na de azért volt pár érdekes dolog. Gonosz, gyönyörű, szőke királynő, egy hasonló tulajdonságú testvérrel (a külcsínt leszámítva), egy heges, terminátorszerű 'kutya'....nem GoT. Ez még oké: milyen film jut arról eszetekbe, hogy fekete hajú csaj fehér lovon vágtázva menekül (itt)9 fekete lovas elől? Én már vártam mikor kezdi tündéül biztatni a lovat, és hogy mikor érnek a folyóhoz Nevet 1-1 jelenről egy az egyben meg tudtam mondani a LotR-es eredetijét xD A pasikhoz visszatérve, a legnagyobb hibáját nem lövöm le a filmnek. ^^ De amúgy egyszer mindenkinek ajánlom megnézni, itt van az 'előzetese' (a betétdala alá klippnek meg lett csinálva, jobb, mint egy AMV):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ROtBbOcdFxo

Naplózva

"The king is dead - that's what they say. - The king is dead. Long live the king."
Ősök: heo, Minagi | Nagyi: Ritli | hanii:hanii
Sensei: Hiei | Kistesók: Rikan, M.Bogi | personal szőrcsomó: Kallen
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #5549 Dátum: 12 jún 01, 11:28:32 »

Ezért jó, hogy a könyveket nem olvastam, mert így 100%-osan tudtam élvezni a részeket. Várom a befejező részt, de azért nekem az első évad jobban tetszett. Viszont a 9. részben lévő harc valami fantasztikus volt és "csavaros". Szegény Stannis, már látom előre a lefejezését. :/
Naplózva
Oldalak: 1 ... 368 369 [370] 371 372 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins