Trónok harca 2. évad 9. rész:Ez az első, amit megnéztem a sorozatból, és azt hiszem, jobban meg sem csinálhatták volna

A színészeket eltalálták (Joffreyt külön kiemelem, ennél gyökerebb fejű embert...), és egy-egy beszólás is abszolút átjött (bár ezeket általában a Véreb termeli). A legjobb a szokásos 'Fuck the
system King'

A futótűzes jelenetet meg legjobban a zene hiánya dobta föl, így sokkal jobban átjött a dolog, meg hogy még a Királyváriak is hogy beszartak tőle xD Csak a csata további részében sajnos nem mutatták...:'/
"A Sandor x Sansa jelenet is jó volt, bár azért a könyvben ez ezerszer jobb."Pedig ezt vártam a legjobban az egész részben (és persze, hogy ekkor jöttbe anyám valami roppant fontos dologgal..) erre meg. Ezt a zseniális beszélgetést nulla mimikával akár le se kellett volna folytatniuk. #fuckthedirector
Ja, és RENLY MIÉRT BUZI A FILMBEN???! És Lorasnak nem kéne jó pasinak lennie? Ez még az elfogadhatót is alig ütni meg xD
De ezért plusz pont, mindig is érdekelt ez a dal (bár a Bronn-verzió jobb):
Castamere-i EsőkMen in Black 3:Féltem, hogy rossz lesz, de szerintem megüti az előző kettő színvolnalát. Héha olyan gyorsan pörögnek a poénok, hogy követni is alig lehet. xD Persze az undi ufók itt is hemzsegnek, de ezt már megszokhattuk. Aki szereti az első kettőt, az nyugodtan nézze meg, lesz még egy jó moziélménye.
Az az új Hófehérkés film:Ide akartam írni egy kb. fél oldalas monológot, de a lényeg: a lányok nézzék meg, mert a herceg meg a vadász is k*rvajó pasi benne, és utóbbi végig szerepel, szal már csak ezért is megéri. xD A filmben megvannak a kulcsmotívumok (Hófehérke, gonosz királyné, alma, csók--> feléled, herceg, vadász, stb.), de azért Hófehérke sereggel megy a királynő ellen, meg ilyesmi. Apropó, királynő.... nem az a lényege az egész sztorinak, hogy a nő azért kattant be, mert Hófehérke szebb nála? Én nem szeretem a hideg, szőke nőket, de ez a színésznő 10000x szebb Kristennél, bár ős sem csúnya. A filmbéli effektek/animációk fantasztikusak, például a Tükör megvalósítása nekem.. nem si tudom, milyen effekt volt, ami valaha is ennyire tetszett. Na de azért volt pár érdekes dolog. Gonosz, gyönyörű, szőke királynő, egy hasonló tulajdonságú testvérrel (a külcsínt leszámítva), egy heges, terminátorszerű 'kutya'....nem GoT. Ez még oké: milyen film jut arról eszetekbe, hogy fekete hajú csaj fehér lovon vágtázva menekül (itt)9 fekete lovas elől? Én már vártam mikor kezdi tündéül biztatni a lovat, és hogy mikor érnek a folyóhoz

1-1 jelenről egy az egyben meg tudtam mondani a LotR-es eredetijét xD A pasikhoz visszatérve, a legnagyobb hibáját nem lövöm le a filmnek. ^^ De amúgy egyszer mindenkinek ajánlom megnézni, itt van az 'előzetese' (a betétdala alá klippnek meg lett csinálva, jobb, mint egy AMV):
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=ROtBbOcdFxo