A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5280 Dátum: 12 márc 14, 16:01:11 » |
|
A Vaslady-t mi is meg fogjuk nézni, csak kezdenék már játszani. Nagyon kíváncsi vagyok rá. Utoljára a War Horse-ra mentünk el. Amikor vége lett, a szobatársam jól le is szidott, hogy többet ő ilyenre velem nem jön. Végigbőgte az egészet. A filmet sokan leszólták, de nekem tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5281 Dátum: 12 márc 14, 16:03:55 » |
|
Ez az mikor az I. Világháborúban a ló történetét követjük végig? Múltkor egy nap egy ismerősöm mondta mennyire ... finoman, nem tetszett neki, aznap meg a legjobb barátnőm (bár ő oda van a lovakért) meg áradozott róla hogy milyen jó film. Jó volt egy nap két teljesen más véleményt hallani róla, bár az a film engem nem igazán érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
A-chan
Elit Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
(†ㅍ_ㅍ)૭°
|
|
« Válasz #5282 Dátum: 12 márc 14, 16:47:17 » |
|
Igen, az az. ^^ Én is lóbolond vagyok, szóval elsősorban azért néztem meg, de nagyon tetszett. Aki szintén így áll a lovakkal, annak ajánlom. Jó film. :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5283 Dátum: 12 márc 14, 16:54:54 » |
|
Bírálat elfogadva teljesen jogos. Ám asszem annak is tervezik a 3. részét...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5284 Dátum: 12 márc 14, 20:15:27 » |
|
Tesóm megnézte a John Carter című filmet, azt mondta nagyon epic, nagyon nagy a látvány világa. Bár a poén az egészben, hogy 3D-ben nézte meg, de nem volt szemüvege XDDD Úgyhogy így járt, de szerintem, van olyan látvány világa, mint az Avatarnak. Szerintem akik szeretik a látványt, grafikát annak biztos tetszeni fog ez a film Amúgy valaki már látta John Cart című filmet?
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5285 Dátum: 12 márc 15, 17:17:48 » |
|
Visszaolvasás no jutsu. 1 oldallal ezelőtt írtam hogy imax 3d-ben láttam. És igen a látványvilágot meg a világ felépítését leginkább az avatarhoz tudnám hasonlítani. Nagyon kidolgozott. Bár itt nem dzsungelt hanem sivatagot kellett megcsinálniuk a készítőknek de így is szép.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5286 Dátum: 12 márc 15, 17:47:00 » |
|
Visszaolvastam, értem. Én is várom, ahogy te is az Iron Sky-t, de elméletileg itthon nem is lesz, úgyhogy lehet csak felirattal lehet megnézni, de nem érdekel, mert én akkor is meg fogom nézni
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #5287 Dátum: 12 márc 15, 17:53:49 » |
|
Nem lepődnék meg ha tényleg csak felirattal lenne, vagy nem is lenne... De azért remélem megjelenik. Ritka a nem hollywoodi látványfilm... Itt egy videó a top 100 filmes sorozatos űrhajókról egy csomót nem ismerek, Főleg a régi amerikai filmek hajóit. A kérdés az hogy tudtok-e olyat mondani aminek a listán lenne a helye, de nincs rajta.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 18:21:23 írta Micsudi »
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5288 Dátum: 12 márc 15, 18:33:15 » |
|
South Park S16 E01
A részben arról szerezhetünk tudomást, hogyan kell helyesen használni a wc-t, és persze hogyan lehet pénzt kicsikarni az emberekből. Volt itt John Harrington, Clyde anyjának halála, és szellemidézésből sem volt hiány. Összegzésben jó rész volt, remélem hasonlóan jók lesznek a részek továbbra is!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 15, 18:34:51 írta Dawe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5289 Dátum: 12 márc 16, 20:40:01 » |
|
Egyik bátyám noszogatására elkezdtük nézni a Breaking Bad c. sorozatot. Bevallom a 4 évadból még csak a 2. résznél vagyok, de hát zseniális.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
drszabi
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Kriminál pszichológus Vallás: mugen
|
|
« Válasz #5290 Dátum: 12 márc 22, 19:23:15 » |
|
Az ezer éves sólyom uhh xD Megkéne néznem a star warst xD Nagy fan voltam régen már vagy 200szor lááttam xD De a karib tenger kalózait még többször xD Na jó talán mégsem, de ezt már soha nem tudom meg xD Visszatérve a vidihez, a fele a star warsból volt.... a másik felét nem ismerem... xxxxDDDDDD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 22, 19:24:18 írta drszabi »
|
Naplózva
|
Feleségem: hanii ; Gyermekeim: Lina Lisana, AyaseAkami, Neirda; Anyósom: Ritli-hime; Apósom: Hiei-sama; Sógornőm: Minagi-san; Mesterem: heo; Tanítványom: Tsunadehime; Petem: D3VON; Ritli-hime csigusza _@/°°
|
|
|
squier
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5291 Dátum: 12 márc 27, 19:06:17 » |
|
Nem tudja valaki,hogy a Deadman Wonderland-nek lesz majd valamikor folytatása animében??
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #5292 Dátum: 12 márc 30, 13:51:35 » |
|
Eléggé nagy az esélye, hogy lesz, de hogy mikor, az még a jövő rejtélye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5293 Dátum: 12 márc 30, 14:17:50 » |
|
Látom írtátok, a John Cartert. Én is láttam a moziban, bár nem 3D-ben. Nekem is tetszett a film, de a szerelmi szál iszonyú sablonos volt. Bár az eredeti mű már 100 éves, emiatt elnézem ezt a kis hibát a filmben. Aes azt a trailert még nem is láttam amit utoljára linkeltél. :3 Egyébként 2 nap és trónok harca. *0* Remélem igazad van Mini az HBO-val, lehet, hogy akkor ott nézem majd meg.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
hanii
Uchiha Madara
Nem elérhető
Rejtett Hó Falu
~démoni GoblinGirl >:3
|
|
« Válasz #5294 Dátum: 12 márc 31, 17:59:52 » |
|
Visszaolvastam, nem láttam hogy lett volna róla szó... Ma megnéztük Az éhezők viadalát (The hunger games), és nagyon nagyon tetszett, könyv is van belőle, én nem olvastam csak a barátnőim, de szerintük a film tök jól lett megcsinálva, annak ellenére hogy sok részt kihagytak meg a vége is más lett. Pedig a vége volt az egyik kedvenc részem, remekül lett megoldva. Aki nem látta még, annak csak ajánlani tudom. ^^ Huhh, a Trónok harcával tele van az egész Westend, nagyon hirdetik. (:
|
|
|
Naplózva
|
Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
|
|
|
|