Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5250 Dátum: 12 feb 28, 20:11:36 » |
|
Hát most így ilyen szemmel szerintem az elsőnek is gagyi a vége, olyan semmilyen. De hamarosan nézem a kettőt aztán majd tudok mihez viszonyítani. Még azt szeretném kérdezni, hogy a Kör ijesztőbb egy kicsivel?
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5251 Dátum: 12 feb 28, 20:14:24 » |
|
Én láttam a kört is, de nekem nem tűnt az ijesztőnek. Egyedül a vége ijesztő egy kicsit meg ahogy az a "csaj" közeledik. 2. nekem jobban tetszett mert több minden történt ott.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5252 Dátum: 12 feb 28, 20:15:58 » |
|
Rikan, az eredeti verzió szerintem jobb mint az amerikai feldolgozás... Én nem néztem mert tettem vettem mikor így össze ültek nézni, de körülbelül csak nevetés hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rikan
Elit Jounin
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
right now, it's girls' generation
|
|
« Válasz #5253 Dátum: 12 feb 29, 21:43:49 » |
|
Eredetihez csak felirat van?
Ez a kettes kicsit izgalmasabb volt, az tetszett, hogy totál az előző részre támaszkodik, és nem így ellebegnek a semmiben az első történései. De szerintem mint önálló résznek semmi értelme nem volt, azon kívül, hogy az átok már a személyekkel együtt is "terjed" tovább.
|
|
|
Naplózva
|
Utálsz? Remek! Tépj egy számot, állj be a sorba. ★ Mert tróger vagyok én, nem celeb, a faszom aki nektek tetszeleg. Feleségem: Kallen <3 Szüleim: Minagi és heo Tesóim: Sabaku és Bogi Nagyszüleim: Ritli és Hiei Nagynénim: hanii
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5254 Dátum: 12 feb 29, 21:46:02 » |
|
Igen tudtommal, de mivel régebben leadták a Duna Tv-n lehet fent van valahol magyarul.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5255 Dátum: 12 márc 01, 20:14:09 » |
|
Megnéztem Daniel Radcliffe legújabb filmjét a The Woman in black c. műalkotást. Lévény, hogy az 1800-as évek végén játszódik nagyon érdekelt. És megérte: Öszvissz ha az egésdz filmbne beszélnek 10 percet akkor sokat mondtam. De van egy olyan hideg atmoszférája, hogy este 11 után, a legnagyobb sikoly rendesen beparáztatott. Nagyon nagyot alakít Daniel, bárkinek megéri megnézni Mint ahogy sok idősebb embertől is hallottam már, a Kör engem is beparáztatott. Nekem is régen ágyam előtt volt a Tv, és miután megnéztem én is elég sokáig attól féltem, hogy az éjszaka közepén 1x csak bekapcsol :D Az Átok meg egy elég szépen átremakelt változat, csak éppen rohadtul UNCSI.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #5256 Dátum: 12 márc 04, 10:53:11 » |
|
HBO-sok nagyon tudják, hogyan kell fokozni a várakozást. Új trailer: Megint egy kicsit többet láthatunk. A végén van az a jelenet, amikor Tyrion megfenyegeti Cerseit, hát úgy nézem az nagyon jó lett, könyvben is király volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5257 Dátum: 12 márc 04, 22:53:49 » |
|
UW4 Tetszett, de olyan érzésem volt, mintha csak egy tv sorozat egy epizódját nézem volna.
ui Miét kevertem most gondolatban hirtelen egy másodpercig a Kaptárral?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5258 Dátum: 12 márc 04, 22:56:06 » |
|
Eszméletlen tényleg tudják fokozni a várakozást, mint olajat a tűzre nem tudok betelni ezekkel az előbukkanó Trailerekkel. Nagyon várom, már a folytatást az első széria is valami fenomenális volt, de azt hiszem ez még egyszer akkorát fog szólni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 04, 22:57:06 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5260 Dátum: 12 márc 05, 03:31:06 » |
|
Ez szintén a várólistám csúcsán van nos a Trailer fantasztikus a szám tátva maradt. Nagy reményeket fűzök hozzá és nagyom bízom benne, hogy nem pazarolják el a benne levő kiaknázatlan lehetőségeket akár az összes képregény adaptációban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5261 Dátum: 12 márc 05, 08:01:11 » |
|
Én is így gondolom, trailer alapján, hát, seems epic. A színészekkel sem spórolnak remélem, és a harcokkal sem. Öljenek bele sok pénzt, mert ha lesz akkora durranás, mint a trailer, simán megérte megcsinálni. Damn, jó lesz az év, Spider-man, Avangers, Deadpool....? Tele leszünk szuperfilmekkel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5262 Dátum: 12 márc 05, 15:51:41 » |
|
Deadpool? Nem tudom hol hallottad, de idén biztos nem lesz kész ha elkezdték már egyáltalán.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sevanna
|
|
« Válasz #5263 Dátum: 12 márc 06, 18:45:00 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5264 Dátum: 12 márc 06, 18:52:00 » |
|
Az első kettő ugyan az. O.o Vagy tévedek? Egyébként az első tetszik a legjobban, nagyon aranyos. Utolsó is nagyon jó, szeretem az ilyeneket.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 márc 06, 18:58:56 írta Minagi »
|
Naplózva
|
|
|
|
|