Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5220 Dátum: 12 feb 21, 13:28:06 » |
|
Öhm még mindig kell, mert csak most láttam hogy írtál ide, viszont tudnék oldalt ajánlani ha MÉG kell.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #5221 Dátum: 12 feb 22, 00:27:50 » |
|
A Texsasi láncfűrészes mind a 6 részét bedaráltam ma. A 4.-en, és az 1.-n kivül szerintem mind trágyadomb volt. Illetve kellene valami hasonló polgárpukkasztó rajzfilm, mint a South Park, remélem tudtok segíteni. Family Guy, American Dad, Simpsons, és Cleveland Show kilőve. Kell valami, mivel a South Parkot majd csak márciusban folytatják. Family Guy-t nézegetem, de az "csak" 10 évad, meg van hamar. Azt pedig csak majd szeptember végén folytatják a 11. évaddal ahogy én tudom. Nos, valami tipp?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5222 Dátum: 12 feb 22, 00:29:09 » |
|
Akkor a Firkavilla 3 évados "szösszenetet" ajánlom neked, az is jó
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5223 Dátum: 12 feb 22, 00:32:57 » |
|
Az jó? Láttam a Comedy centralon, de első ránézésre nem jött be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5224 Dátum: 12 feb 22, 00:35:09 » |
|
Én a Futurama-t is ajánlom, furcsállom is, hogy azt nem írtad Dawe.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5225 Dátum: 12 feb 22, 00:36:53 » |
|
Ja a Futurama jó. Minagi: hát elég beteges a humora. Aki szereti az ilyesmit (mint én) annak ajánlom. De kell hozzá egy bizonyos ízlés, és a retardáltságok tűrése, hogy az ember végig tudja nézni
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5226 Dátum: 12 feb 22, 00:38:41 » |
|
Na igen, a Firkavilla betegebb, mint a Family Guy, de nagyon jó (bár rasszizmus is van benne, mint a Family Guy-ban szokott lenni vagy a South Park-ban, de paródiának sem utolsó )
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5227 Dátum: 12 feb 22, 00:43:35 » |
|
Akkor majd elkapom néha, szeressük az oyan humort. A futuramat annyiszor ajánlották nekem de ... Lusta voltam eddig még megnézni. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #5228 Dátum: 12 feb 22, 19:56:22 » |
|
nemtudom hányszázszor volt leírva de:aki unatkozik nézzen dextert ! hatalmas sorozat..talán még jobb is mint a Szökés..akkora csavarok vannak benne hogy az hihetetlen.. még csak a 2. évad 4. részénél tartok de csak ajánlani tudom 1+1 negatívum van: az hogy évadonként csak 12 részes.. a +1 az hogy egy rész 50 perc.. (bár ez csak néha gond..) Firkavilla:Beteg.. a hasonló rajzfilmek (South park,Family Guy,simson család.........) rasszista,meleg vicceit és káromkodásait megszorozták 4gyel és összerakták a big Brotherrel egy kupacba... így született a firkavilla.. komolyan mikor néztém egy nap 2 nél több részt nem tudtam megnézni annyira lezsibbasztotta az agyam..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 22, 20:02:26 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #5229 Dátum: 12 feb 22, 22:33:10 » |
|
Prof mondott megint mondott néhány filmet az órán. Szerintetek ezek közül melyikkel érdemes kezdeni? A szakasz Ég és föld A szarvasvadász
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #5230 Dátum: 12 feb 22, 22:37:43 » |
|
Mivel az első kettő általad megnevezett film név szerint A szakasz és az Ég és föld egy trilógia első és utolsó filmje így egyértelműen ebben a sorrendben. A szakasz Született július 4-én Ég és föld
Hogy A szarvasvadászt ezek előtt vagy után nézed-e meg az teljesen mindegy, legalábbis szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
|
|
« Válasz #5231 Dátum: 12 feb 23, 12:36:00 » |
|
De régen láttam a szakaszt, kiskoromban mikor még nem szabadott volna megnéznem a bátyámmal sunyiban megnéztük, ő meg mondta hogy csukjam be a szemem mikor kell. Azt mindenképpen érdemes megnézni. Hallott valaki erről a filmről: Scott Pilgrim vs the WorldTestvérem ezzel a kis levéllel azt mondja nézzük meg: "Ezt a filmet meg KELL néznetek! Mindenkinek, aki szereti a kungfu filmeeket, a show down-okat, animék-mangákat, képregényeket, k*rvajó vágásokat, mély mondanivalót."Mindenképpen megnézem ha ő mondja, csak érdekelne hogy valaki látta-e és tud-e valamit mondani róla.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritli
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Sarlatán
|
|
« Válasz #5232 Dátum: 12 feb 23, 13:41:05 » |
|
Hehe az én bátyám is ilyen volt. Én elmentem vele megnézni a Jurassic Parkot (nem tudom melyik részt) a moziba. Ő is mindig befogta a szemem a kényes részeknél.
|
|
|
Naplózva
|
~ Ikertesó: Nikkie, Sevanna ~ ~ Szerető: Saei-chan ~ -Férj: Hiei- -Gyermek: Minagi, hanii- -Tanítvány: Flexee, Lille, A-chan- -Vő: heo, drszabi- -Pet: STM, drszabi (drCsigusz)- -Unoka: Sabaku, Bogi, Rikan, Lina Lisana, Nn-chan- -Szobalány: Éjfél-
|
|
|
Sabaku no Temari
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
● ... meow ! ('^.^') ! ●
|
|
« Válasz #5233 Dátum: 12 feb 25, 10:37:04 » |
|
Kiii látta az Alice in Wonderland filmet? :3 Én 3D-beeen! ^^ Annyira nem tetszett, de azért rossz sem volt. Avril Lavigne - Alice Kedvenc zene a filmből. :3
|
|
|
Naplózva
|
Egyetlen kincsem, szerelmem, vőlegényem: Sz. Lacha Anyucim: Aemy ~ Apucim: G-sama
|
|
|
|
|