24 dec 02, 04:46:45 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 858
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Filmek & sorozatok és rajzfilmek  (Megtekintve 1568594 alkalommal)
0 Felhasználó és 101 vendég van a témában
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)

« Válasz #5205 Dátum: 12 feb 16, 21:58:48 »

Nem azzal volt gondom a Klónok támadásában, hanem ahogy ott a technikát használták, annyira... Átlátszó volt, vagy hogy fejezzem ki magam. A kedvencem, mikor mindig nevetnem kell mikor Anakin és Amidala elemenekül valahova, ott jönnek össze aszem, és mikor a bazi nagy kullancsokon lovagolnak, vá nevetséges.  ikszdé
Még simán lehetmne folytatni, mi hogyan alakult ki, előzmények, vagy a múlt... Lehet erről még fejni történetet, és meg lehetne úgy csinálni hogy ne legyen bukta... Lehet párévvel később... Lesz ezekből valami. Pirul
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5206 Dátum: 12 feb 16, 22:04:52 »

Én úgy tudom, hogy eredetileg is 9 részes lett volna, de amikor készen lett a harmadik rész (Hatodiknak. ikszdé), akkor Lucas azt mondta, hogy nem lesz több rész, mert ő már nem fog többet forgatni és mivel övé az összes jog így valószínűleg más sem.
Pedig kíváncsi lennék arra az utolsó három részre is.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
<Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5207 Dátum: 12 feb 16, 22:36:11 »

Erről még én is hallottam anno dolgokat, már el is felejtettem.

Na de más, el is felejtettem megemlíteni hogy a Good Wife 3. évada nagyon izgi, eddig csak 8részt láttam belőle de szerintem hétvégén folytatom a maradék résszel ami még ki jött. Nem tudom ki nézi itt, de mindenkinek ajánlom, lehet hogy egy nő a főszereplője de ez nem igazán számit szerintem. Nagyon édesahgy a Will-el titkolják a viszonyukat, aminek szerintem hamarosan véget fognak vetni (aminek örülök). Az ügyek még mindig zseniálisak és izgalmasak is. Lisa Edelstein (House-ban ő Cuddy) eddig két részben volt, de nagyon jól játszik, és lesz még az tuti, meg ahogy láttam az imdb-n.
A gyerekek vagyis Zach nagyon normális lett, és aranyosak ahogy aggódnak az anyjukért. Grace igazából néha még idegesít de őt is kezdik normálisnak megírni... Bár elég fura barátai vannak még mindig.-.-
És a nagy kedvence Matt Czuchry (aki Logan-t játsza)... A hangjáért oda vagyok! De a szerepe is jó, nagyon szépen felküzdöttemagát igazából, pedig senkit nem "nyalt"... Csak normális, bár nem értem miért reagált olyan furán Kalindaval.
Nade abba hagytam, nagyon jó sorozat, és nagyon tetszenek az ügyek még mindig!! Pirul
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 22:37:56 írta Minagi » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5208 Dátum: 12 feb 16, 22:40:02 »

A Baljós Árnyak 3D-t nekem is meg kéne majd néznem. Igazából pont ez a legrosszabb rész az összes SW közül, és a 3D se hoz lázba, de azért fanatikusként meg kéne néznem. ikszdé Na majd a többi epizód az ütős lesz. Nevet

Amúgy heo, a folytatások meg vannak, a Star Wars regényekben, ezek hivatalosak, részei az SW kánonnak. Szóval én tudom, hogy mi lenne azokban a filmekben, csak az lenne kérdés, hogy a több évados sorozatra is elég anyagból hogyan csinálnának meg egy trilógiát. ikszdé Bár legfeljebb csak egy részét készítenék el, Thrawn-trilógiát, vagy a Jedi Akadémia történeteket. Az azért nagyon ütős lenne. Nagyon megnézném Daala admirális szuper-csillagrombolóját filmen. Nevet

Vagy a Dark Empire képregényekből is lehetne jó film.

Csak hát ezekre már nem sok esély van sajnos.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 22:40:48 írta Aes Sedai » Naplózva
heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5209 Dátum: 12 feb 16, 22:47:12 »

Nekem is van egy pár könyvem SW-ből/ről, de még nem szántam rá magam az elolvasásukra, vártam hátha lesz folytatás.
Meglátom, hogy milyen a film holnap aztán döntök, hogy ez így maradjon-e avagy sem.
Naplózva

<Feleségem: Mini-chan Ámor> <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama>
Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5210 Dátum: 12 feb 16, 22:49:20 »

Érdemes SW könyveket olvasni. Adtak ki ugyan azért szemetet is, de sok a jó. És arra meg kár várni, hogy film legyen belőlük. Nevet
Naplózva
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5211 Dátum: 12 feb 16, 22:53:47 »

Én a képregényeket akarom elolvasni, volt itthon pár és nagyon tetszett.
 Hehe emlékszem kiskoromban a tesóimmal játszottunk itthon SW szerepjátékot, icipici voltam de nagyon szerettem.  Pirul
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5212 Dátum: 12 feb 16, 23:03:55 »

Én meg faterommal csináltam lézerkardot Lego-ból aztán vívtunk egymás ellen, de rég is volt.
Eme sok beszélgetés után vagy éppen annak következményeként alig várom a holnapi filmet.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5213 Dátum: 12 feb 16, 23:33:57 »

Azért a versenyt jó lehet 3D-ben megnézni (még semmit sem láttam abban igazából), de az a verseny még 3D nélkül is jó. Oh és a vége mikor 3-an harcolnak egyik kedvenc jelenetem. Jaj de szertem Liam Neeson-t, egyik kedvenc szinészem (a sok közül) Pirul.
Jaj kedvem támadt negnézni. -.-'
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 16, 23:35:12 írta Minagi » Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5214 Dátum: 12 feb 16, 23:43:58 »

Ott, a trió harcánál nekem Darth Maul jobban tetszett, ha jól emlékszem ő koreografálta meg a harcokat is, ráadásul dupla fénykard, 8 éves fejjel nekem ő volt az ász, mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy hogyan bukkant rá Palpatine vagy, hogy hogyan nézett ki Palpatine mestere egyáltalán, hogy lett Palpatine Sith lovag, etc..
Olyan sok kérdés maradt bennem inkább nem írom ki magamból mindet.
Nem vagy egyedül, de holnapig várok.
Naplózva

Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
*

« Válasz #5215 Dátum: 12 feb 16, 23:49:29 »

Ne is mond, a kedvenc Sith-em volt, a dupla fénykarddal meg mindennel... Oda vagyok érte/ meg mikor pici voltam. Azt nem tudtam hogy ő koreografálta meg, bár vannak azokból az évekből még Cinema újságunk, utána nézek, sok a Star Warsos kiadás.
Annyi szereplő, és sok kérdés ami örökre megválaszolatlan marad. (bocsi lefekvés elött kellet ez a "költői" mondat... Amit komolan is gondolok :p)
Naplózva

heo
Shinobi no Kami
*

Fényhozó

« Válasz #5216 Dátum: 12 feb 17, 00:02:10 »

Egy történet sem lehet egész egyetlen mesélő szemszögén keresztül szóval lehet, hogy pont ezért ilyen kurta.
Végül is "Egyszer réges régen, egy messzi-messzi galaxisban." játszódik az egész ráadásul csak a Galaktikus Köztársaság több, mint 25000 éves.

Mindenesetre van egy képregény ami a Sithekről szól, egyszer láttam róla egy ajánlót ott azt írták, hogy eredetileg kristálykardokkal vívtak. Na már most a fémeknek kristályszerkezete van, ha ebből indulok ki, akkor akár fém kardjuk is lehetett és így már is könnyebben ráilleszthető az egész sztori akár a lovagvilágra is, de, ha jól rémlik, akkor Lucas mondta is, hogy merített az Artúr királyféle mondakörből is.
(Azt hiszem én is inkább lefekszem.)

Na túl vagyok a mozin, nem is tudom mivel kezdjem.
Sok kritikát olvastam és hallottam róla, de igazából egyikkel sem értek egyet.
Ahogy azt minden józan ember gondolta is ez a film valóban nem a 3D aranybányája és nem is igazán a hardcore SW függőknek/rajongóknak készült, sokkal inkább a fiatalabb generációnak, valószínűleg azoknak akik még beszélni sem tudtak amikor ezt a filmet először vetítették.
Ennek ellenére a felkonvertálás egészen jól sikerült, habár ezek engem csak két résznél fogtak meg mégpedig a fogat futam és a fénykard párbajok alatt (Gondolok itt a trió harcára, ahol sötét barátunk megválik némi tehertől.).
Mindenesetre a film jó volt a mozihangzás mindig jó, a 3D nélküli CGI-k is a helyükön voltak, gondolok itt például Yoda mesterre.
A mozgalmasabb részeknél, mint amilyen a Nabooi harc nem nagyon volt mit nézni, mert alapvetően elsőre is inkább oldalról filmezték, így nem volt mit felkonvertálni.
A vártnál kevesebb jelenet volt benne, de amik voltak azok szerintem elég jól meglettek csinálva és mivel ezzel együtt 36-szor láttam ezt a részt, így túl sok újat nem mutatott.

Ami biztos, hogy a jegy az árát megérte, ha másért nem is, akkor az emlékek miatt amiket felidézett bennem.
Ha valaha is veszek 3D-s tévét, akkor sem ez lesz az első film amit megnézek rajta, de ettől függetlenül ott is megéri majd rászánni egy kis időt.
Viszont, ha minden igaz, akkor ezentúl szép sorjában minden évben kijön majd egy új 3D-s rész a dupla trilógiából. Ámbár nagyon kíváncsi vagyok, hogy az addigra több, mint 30 éves első trilógiából mit tudnak majd kihozni, mindenesetre én ott leszek.
« Utoljára szerkesztve: 12 feb 17, 16:17:53 írta heo » Naplózva

Aes Sedai
Moderátor

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5217 Dátum: 12 feb 17, 17:56:54 »

Akartam is itt kérdezni, hogy milyen lett a CGI Yoda. Ezek szerint eltalálták. Mosolyog
Naplózva
Kallen
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

a Niibi hugocskája ~

« Válasz #5218 Dátum: 12 feb 17, 18:46:21 »

Ez már ugyan csak okoskodás, de egyébként a tetovált lányra sem engednének be.

Ja tényleg. Annak nem is figyeltem a korhatár-karikáját. No mindegy, már megvan, melyiket nézzük.
Naplózva

Férjem: Rikan <3 Gazdám: Sabaku-sama.~ Tanítványom: Bogi.~
-Te miért hagytad ott Iowát?
-Mert körülnéztem és rájöttem, hogy nincs senki, akit irigyelnék.
Fr33man
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5219 Dátum: 12 feb 19, 21:36:00 »

Egészen véletlenül nem -e bukkant rá valaki Merlin kalandjai (sorozat) 4. évadára?
Ha valaki tud valamit az dobjon légyszi egy PM.  bow
Naplózva
Oldalak: 1 ... 346 347 [348] 349 350 ... 858
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins