Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #225 Dátum: 07 jún 30, 06:52:45 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #226 Dátum: 07 jún 30, 11:47:41 » |
|
odaát meg szökés, nem nagy sorozatok. X-akták, nah az igen! Én mindig azt nézem ám!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Asura
ANBU újonc
Nem elérhető
mwhaha
|
|
« Válasz #227 Dátum: 07 jún 30, 12:41:45 » |
|
A Szökés harmadik évadát én láttam. Csupán az utolsó két részt nem :-X Angolul néztem, csupán két részhez volt felirat, de sztem jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #228 Dátum: 07 jún 30, 14:12:42 » |
|
A Dr. House a legjobb sorozat sztem. :ohh: :faintos: Najó, az utána lévő Hősök is nézhető...
|
|
|
Naplózva
|
愛してる acid "Think different... just like everyone else."
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #229 Dátum: 07 jún 30, 14:14:14 » |
|
hősök az rohadtjó! 24-et meg prison breaket is szerintem, de mostanában a hősök a favorit kár h csak szetpembertől folytatódnik, tudnám nézni most rendesen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #230 Dátum: 07 jún 30, 14:29:52 » |
|
Hősökben Hirot birom nagyon "Repulo ember!!!", "Miszter Iszááááák!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #231 Dátum: 07 jún 30, 14:31:49 » |
|
én angolul nézem, sokkal jobb a szinkron 8) abba azt mondja hogy frajin maan, nathanre xD egyébként a hirót alakító színesznek valami 180-as az iqja :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #232 Dátum: 07 jún 30, 14:42:09 » |
|
Sztem magyarban se lett rossz a szinkron... Wáó, akkor nagyon okos lehet! Mondjuk a sorozatban is intelligensnek tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #233 Dátum: 07 jún 30, 14:43:03 » |
|
hősökből egyetlen egyet nem láttam-.-nem is bánom...amiért nem voltam az ugyebár a filmnézés, a film pedig az örök klasszikus: Felpörgetve...nem a legjobb megnézni viszont szeretem...és akármilyen szomorú, így vagyok a Yamakasi című filmekkel és régebben nagy feeling volt "ugrálni" a tetőkön, úgy négy méter magasból gyakoroltok a haverokkal az esést...( tudom, hogy kedvet kaptál, ezért megsúgom, hogy kipárnázott talajra természetesen és akkor mentünk élesbe, 3 napig jó volt, utáni a fejlődésben lévő csontok törtek, mint a hurkapálca, mi meg hullottunk mint a legyek....Yamakasiról ennyit, de nekem az a korszak is teccett... :
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #234 Dátum: 07 jún 30, 14:45:00 » |
|
hát peter meg niki/jessica hangja elég rossz a magyarban, ja meg andóé, sylaré és nathané is xD angolban valami elképesztően jó egyébként sylar a kedvencem SPOI nem tudja valaki, tényleg meghalt vagy csak én reménykedem? mert a robbanás után eltűnt a teste és a csatornanyílás fedele se volt a helyén, szóval :-[
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #235 Dátum: 07 jún 30, 14:49:07 » |
|
Najó, mostmár kíváncsi lettem, lehet hogy utánanézek youtube-on milyen is az eredeti hangjuk Sylar hangját szeretem magyarban... Dr. House-t nem nézi véletlenül valaki? Ott nemrég volt szinkronváltás, Kulka lett House hangja a márciusban elhunyt Szakácsi Sándor helyett (tökéletesen illett a hangja House-hoz...) de a mostani hang is nagyon jó sztem, csak kicsit másnak tűnik tőle House jelleme.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #236 Dátum: 07 jún 30, 14:59:53 » |
|
Tud valaki valamit az Odaát sorozatról...ezalatt azt értem tudja-e valaki mikor lessz a 2. évad, hmm
Szeptembertől. A Dr. House a legjobb sorozat sztem. :ohh: :faintos: Jövő héttől újra a legelső résztől. egyébként a hirót alakító színesznek valami 180-as az iqja :o
:oNem csoda, h. megtudja hajlítani az időt :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Karasu
|
|
« Válasz #237 Dátum: 07 jún 30, 15:02:23 » |
|
MIIII??? Jövő héttől a legelső résztől ismétlik? Nahát, még jó hogy torrentről megvan a teljes 2. évad és a 3. évad fele
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dei
Osztag Vezető
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #238 Dátum: 07 jún 30, 15:40:13 » |
|
Szeptember...Odaát második évad...az nagyon király, hmm :jupije: :jupije: :jupije: :jupije: :jupije:
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #239 Dátum: 07 jún 30, 15:52:53 » |
|
jah azt énis várom és kíváncsi vagyok hogy folytatják...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|