samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #5070 Dátum: 11 nov 05, 13:04:03 » |
|
Nekem nagyon bejött az új évada Supernatural-nak, nagyon zúzós egy évad, király kezdés és még mindig töretlennek látszik a siker Oziriszes rész nagyon tetszett, de nem semmi, hogy hogyan lehet legyőzni a Leviatánokat
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5071 Dátum: 11 nov 05, 19:45:19 » |
|
Szerintem a hetedik évad már messze nem olyan jó mint a negyedik és az ötödik évad volt. Pláne,hogy úgy fest Castiel meghalt. Még a leviatánok részek elmennek,de a többi rész elég szörnyű.
A Misfits című sorozatot nézi valaki?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 05, 19:46:21 írta uchiha tamás »
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5072 Dátum: 11 nov 05, 20:38:14 » |
|
Ha Misha Collins kivált volna , az be lenne harangozva szerintem. Eddig elégedett vagyok a hetedik évaddal , de ez a különválás már megint... Még az aktuális részt nem néztem meg , kíváncsi vagyok milyen lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5073 Dátum: 11 nov 05, 20:55:52 » |
|
Nem tudom mennyire számít spoiler-nek,de az be lett harangozva,hogy Misha nem Castiel szerepében tér vissza,remélem nem csak Castiel szerepében,de azért az övében is.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #5074 Dátum: 11 nov 05, 23:57:45 » |
|
A Misfits című sorozatot nézi valaki?
Én. Ez az új rész nem tetszett annyira, mint az első két évad epizódjai, hiányzik belőle Nathan kreténsége. Az új gyerek, Rudy, egy nagyon rosszul sikerült koppintásának tűnik így elsőre, ami a pozitív felének jellemét illeti, bár remélem és hiszem, hogy nem egy új Nathant akartak vele hozni, hanem egy teljesen új vonalon indított karaktert, mégis ez jutott először eszembe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5075 Dátum: 11 nov 06, 10:49:08 » |
|
én most az lost évadjait néztem meg 1 hét alatt mert egy nap 1 évadot lestem meg.......meg még mr.bean amitől nevettem eléggé.......meg a szállító 1,2,3 meg a taxi 1,2,3,4-et.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #5076 Dátum: 11 nov 06, 11:16:22 » |
|
Az kemény , jó is ha az embernek semmit nem kell csinálnia egész héten. :'DD De ez mind ugye nem egy hét alatt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5077 Dátum: 11 nov 06, 11:25:58 » |
|
ishida: hát figyelj ez szünetbe volt még kicsivel több mint 2 hete és 1 hetes szünet úgy zajlott hogy unatkoztam mások elmentek az országukba vagy máshova a szünetet élvezni és hátra maradtam ezért kellet valami unalom keltő.....1 évad a lost-ból az 20-22 rész és 45 perces 1 rész. de igen unalomból meglehet nézni 1 nap alatt 1 évadot ja és 6 évados 1 hét meg 7 napos és a 7. napra is maradt el pár rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5078 Dátum: 11 nov 06, 13:01:16 » |
|
bizony az volt a jó csak régen volt már de annyira emlékszem még hogy én akartam hangosan nevetni azt leütöttél párnával . a dr.csont az miről szól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5079 Dátum: 11 nov 06, 20:44:14 » |
|
Péntek este 9kor adta a Film+ a Independence Day (Függetlenség napja) c. filmet. Nagyon nagyon jó film, még icipici koromban láttam, és újra megakartam nézni. Az első másfél óra nagyon jól ment, majd a Film +-nál történt egy kis baki, a 3. reklám turnus után 5 perccel, vissza tért a reklám előtt 5perccel... oké de később folytatta ahonnan vissza ugrott, meg is nyugodtunk, majd 10perc után ugyan oda ugrott vissza, itt már néztünk kicsit de mondtuk "okés" addig áttettük a Family Guy-ra (pont olyan rész volt amit nem láttunk így jól is jött ki) kb mikorra kiszámoltuk vissza tettük, és néztük tovább, meg tudtuk nézni ahogy Will Smith össze házasodik a nagy küldetés előtt a sztriptíztáncosnő barátnőjével, majd basszus vissza ugrott megint a film ugyan oda ahova elsőnek... így az utolsó 20-30percet nem is tudtuk megnézni. -.-" Nagyon kiakasztó volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #5080 Dátum: 11 nov 07, 01:12:27 » |
|
Igen engem is bosszantót mivel az egyik kedvenc filmem ,de kárpótlásként a Film+ hétfő este 21:00 leadja megint remélhetőleg baki nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Minagi
Naruto-Kun Fórum Hippije
Nem elérhető
Rejtett Homok Falu
Mini-chan ◕.◕ (Mini Mignon)
|
|
« Válasz #5081 Dátum: 11 nov 07, 10:25:33 » |
|
Vááá nem mondod? Hú akkor megnézem megint. Köszönöm hogy szóltál. Nagyon nagyon remélem hogy nem fog megint ugrálgatni. -.-
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #5082 Dátum: 11 nov 07, 15:03:26 » |
|
Én tegnap megnéztem egy filmet... címe: Monte Carlo. A film ilyen Amerikai és sok jelenetet belőle magyarországon forgattak tehát értelem szerűen a stáb nagyrésze is magyar... amúgy vmi "love" sztori féle! Főszerepben Selena Gomez híres Disney sztár csaj volt, és hát arról szól h legjobb barátnőjével és mostoha testvérével elmennek együtt Párizsba! De elkavarodnak és egy Európai nagy vkivel összekeverik a csajt így ő megy helyette Monte Carloba.. de mind1! A film végén láttam egy enyhén bizar jelenetet amit még mostsem tudok felfogni... miszerint Selena Gomeznek nincsen iker testvére de akkor erre mégis h a retekbe voltak képesek, elhiszem h sokat tudnak a filmes iparban de h vki befogja a saját száját : http://noob.hu/2011/11/07/Incredible_0.png
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 nov 07, 15:04:04 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Szabika
Nem elérhető
Szökött Shinobi
No akame ga kill no life
|
|
« Válasz #5083 Dátum: 11 nov 10, 16:16:22 » |
|
morause: szerintem igazad van ez fura de nézd meg jobban akinek befogják a száját a háta mögött van még 1 kéz ami az igazi de nem selena-é és úgy teszi mintha befogná de ennél vannak jobb kérdések is más filmekben .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #5084 Dátum: 11 nov 11, 19:06:53 » |
|
Na végre megnéztem moziba a Paranormal Activity 3-t. A mesterséges intelligencia még mindig 0, pedig már a szereplők 1 fokkal értelmesebbek voltak. Az úgymond "igazi" sztoriról semmi nem derült ki! Félelmetesnek egyáltalán nem mondható, hiszen, ugyanazon ijesztegetések már nem félelmetesek. Szerintem aki nem akar pénzt kidobni az ablakon, az ne nézze meg. 10/2...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
|