bogcsiika
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
I never give up! That's my ninja way...
|
|
« Válasz #4860 Dátum: 11 jún 10, 12:50:53 » |
|
na igen, Damon nincsenek rá szavak
|
|
|
Naplózva
|
"Maradj egy éjszakát, és meggyűlölöd, maradj egy hetet, és megszereted, maradj tovább, és örökre itt ragadsz."
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4861 Dátum: 11 jún 10, 13:06:53 » |
|
UchihaMasashiA Bloodrayne-t láttad már? http://www.filmkatalogus.hu/Bloodrayne-Az-igazsag-arnyekaban--f14658Nekem tetszett, pedig nem vagyok valami nagy rajongója a vámpíros filmeknek.
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
rencsacsa
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4862 Dátum: 11 jún 10, 16:15:20 » |
|
Az Álmosvölgy legendája tényleg nagyon jó film, én is csak ajánlani tudom mindenkinek. (X-Box? Amíg el nem adtuk mi is elvoltunk vele...)
|
|
|
Naplózva
|
Valahol egyszer... nem aranyból, nem kőből... nem fegyverek által, nem a politika szülte világban... hanem a szívedben... egyszer majd új templom épül... hogy hiszek-e benne? ... a végtelenségig!
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4863 Dátum: 11 jún 10, 21:00:20 » |
|
Most néztem meg a Hullám című filmet. Számomra nagyon élvezetes film volt. Ha ez a dolog tényleg megtörtént,akkor az a filmen még nagyobbat dob. *Röviden: Van egy középsuli németországban,ahol a gyerekek projekthéten vesznek részt. Többet nem is írok,inkább nézzétek meg
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4864 Dátum: 11 jún 11, 10:17:08 » |
|
Ha jól tudom igaz történet és tényleg nagyon kemény jellemváltozások vannak a filmben . Én is csak ajánlani tudom mindenkinek !
A Bloodrayne meg egy rakás sz*r volt. Inkább kijátszom a játékokat megint , minthogy újra végig szenvedjen a filmet. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dawe
Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
Kamui Senketsu!
|
|
« Válasz #4865 Dátum: 11 jún 11, 12:31:16 » |
|
Imádom ezt a szériát, nagy kedvenc még a Rémálom az Elm Utcában,(Nightmare on Elm Street) meg persze a Péntek 13 (Friday of the 13) Legnagyobb klasszikusok a horrorfilmek történelmében.^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4866 Dátum: 11 jún 13, 13:05:34 » |
|
Aes Sedai : bakker nem gondoltam volna hogy Starkot kivégzik, ezt nem hiszem el, utsó percig reménykedtem hogy valaki jön, de nem váááááááá. Itt csúnya megtorlás lesz . Remélem azt a kis ..öcs királyfit hamar lekaszálják , ne inkább valamelyik farkas tépje cafatokra. Ha ez eddigi történet az uncsi rész volt..... Van egy tippem merre fog haladni a történet , az nagyon faxa lenne. Jövőhéten 10. rész és akkor ez volt az első könyv ?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 13:07:40 írta Banzai »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4867 Dátum: 11 jún 13, 13:21:56 » |
|
Én még enm láttam a részt, mindig kedden nézem, normális minőségű magyar felirat általában csak akkor szokott lenni. HBOm meg nincs. Am igen, szegény Ned sajna egy fejjel alacsonyabb lesz. És nem ő az utolsó jó szereplő, aki legyaknak, jobb ha szokod az ilyesmit, bár ez már majd csak a következő évadokban fog beérni. (Illetve még egy lesz, ha ebben a részben csak Ned volt, akkor a 10.ben egy még lesz) A legdurvább jó szereplő halál a 3. könyvben van. Azóta gyűlölöm a Frey családot. -.- Javaslom, hogy te is kezd el már most utálni őket. Igen, a 10. résszel lezárul az első könyv. És ne nagyon tippelj, mert itt állandóan újabb csavarok fognak jönni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4868 Dátum: 11 jún 13, 14:27:13 » |
|
Én is torrentezek. Frey család ? szerepeltek már ? Most jobban megnéztem az openinget , és ott 4 állat figura van , sárkány, oroszlán,farkas meg egy szarvas. A szarvas melyik család ? Igen csak 1 kivégzés volt , nem nehéz kitalálni kié lesz a következő részben. .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4869 Dátum: 11 jún 13, 14:30:09 » |
|
Egyszer mutattak egy emberkét aki Frey volt. Meg a 8. részben emlegették őket. Nagy sz*rkeverések lesznek velük. Férgek, mocskok, szemét árulók. Remélem kiirtják őket. A szarvas az a Baratheon ház jelképe. (Robert király családja.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4870 Dátum: 11 jún 13, 14:38:59 » |
|
Nem ők azok akiket úgy említenek, hogy későn érkeztek a csatába? Aes, ha minden igaz, este már lesz felirat. Shiro te milyen formátummal nézed? 5 gigára :O Nekem mindegyik rész pont 1.4 GB. hdtv xvid fqm
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 13, 14:40:13 írta Shiro »
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4871 Dátum: 11 jún 13, 14:57:38 » |
|
Nekem mkv fileok vannak. (hdtv x264 ctu) Jah a Freyek azok a későn érkezők. Már akkor is parasztok voltak. -.- Most szedem le közben én is az új részt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4872 Dátum: 11 jún 13, 16:24:31 » |
|
Nem 550mb-os egy rész ? xvid-fqm-et kell szedni az megbízható. Kicsit csalódtam hogy semmi csata jelenetet nem mutattak most, csak a legvégén hirtelen ott volt Jamie elfogva...pedig epic battle lehetett volna, persze nincs idő rá meg kis költségvetés stb... pedig évad tetőpontja lehetett volna.. és a végén Ned meg Drogo-nak is annyi áhh azt a boszorkányt az elején kinyírtam volna.. bár gondolom ki is fogják most nem éreztem annyira mint az előző részeknél hogy 20perces egy rész de jó volt főleg amikor kiderült hogy Aemon mester Targaryen már látom a finálét amikor tojásokból kikelnek a sárkányok jah igen harmadik könyvben van a legnagyobb mészárlás az esküvőn a Starkokat lerövidítik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #4873 Dátum: 11 jún 13, 16:34:06 » |
|
Syzy, a harc nem azért marad ki. A könyvben se volt benne. Igazából a könyvebn mindig egy bizonyos szereplő szempontjából vannak a fejezetek, a Robbról szóló eseményeket mindig Cat szemszögéből mutatják be, és ő ugye nem ment bunyózni. Bár ettől még beletehették volna a harcot. Boszorkány halála epic lesz. Meg is érdemli. Remélem jól csinálják meg, bár eddig nem volt panasz a filmre szal szerintem ez is jó lesz. Lesz némi összefüggése a sárkányok kikelésével is. Az az esküvős balhé meg nagyon durva. Főleg utána amikor kiderül, hogy elég kemény hullagyalázást is folytattak azok a rohadékok.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4874 Dátum: 11 jún 13, 16:37:32 » |
|
Végre volt alkalmam megtekinteni az X-men: Az elsők c. filmet, és király volt A farkasnál mindenképp jobb, de tetszett, nagyon effektes volt ez is 4.5/5
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|