USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4830 Dátum: 11 jún 06, 12:30:29 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4831 Dátum: 11 jún 06, 14:41:29 » |
|
Ezt a filmet láttam, nekem tetszett Jack Nicholson rátermett erre a szerepre
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4832 Dátum: 11 jún 06, 18:48:25 » |
|
van egy uj farkas embereis azt hiszem 2010-es...ki láttamár és vélemény? mert leakarom tölteni és nemtudom hogy megéri-e
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4833 Dátum: 11 jún 08, 19:20:20 » |
|
van egy uj farkas embereis azt hiszem 2010-es...ki láttamár és vélemény? mert leakarom tölteni és nemtudom hogy megéri-e Óóóó... az nagyon jó, nekem tetszett Anthony Hopkins is szerepel benne, nagyon jó a története és élvezetes. Vannak benne csavarok a történetben Jelmezek is jók, nem bóvlik
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #4834 Dátum: 11 jún 08, 19:44:39 » |
|
UchihaMasashi, nem olvastam el a leírásodat, csak trailer első 15 másodpercét néztem meg, és elárulom neked, hogy kultuszfilmre akadtál. xD Aszem a filmnek van még ezenkívül néhány része.
Ha szereted az ilyen régi horrorokat, akkor tudom még ajánlani a Gyerekjátékot, vagy az Ördögűzőt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4835 Dátum: 11 jún 08, 19:54:52 » |
|
Juuuj a Gyerekjáték 1.rész jó volt, viszont a további 4 rész már nem... Aki szereti az ilyen babás horrorokat, annak ajánlom a "Hallálos hallgatás" című horrort. Na az egy igen csak durva horror. Trailer: http://www.youtube.com/watch?v=enmZa4XrIHI
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4836 Dátum: 11 jún 09, 01:30:18 » |
|
UchihaMasashi,megnéztem az egy amerikai farkasember londoban-t és hát....nagyon tetszett a film ahoz képest hogy 81-es ,a főszereplőre még hasonlítok is xD :PP mintha lenne olyan film is hogy egy amerikai farkasember párizsban...ez kapcsolódik ehez a filmhez?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4837 Dátum: 11 jún 09, 12:40:20 » |
|
Megnéztem múltkor egy jó horror-t az a címe, hogy: Sötétség leple Nekem tetszett, nagyon jó volt. Infó róla: http://www.filmkatalogus.hu/A-sotetseg-leple--f12768
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4838 Dátum: 11 jún 09, 18:10:32 » |
|
Ez jó, kicsit bővebben, olyan, mint egy krimi csak macskák szerepelnek benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4839 Dátum: 11 jún 09, 18:39:01 » |
|
Miért, a South Park-ban is milyen kis nyomi animáció van és még is milyen nagy sikere van (egészen a 11.évadig, azután már xar)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4840 Dátum: 11 jún 09, 18:44:11 » |
|
és az igaz, hogy az első részt a készítő betépve, a börtönben egy vécépapírra rajzolta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #4841 Dátum: 11 jún 09, 18:46:34 » |
|
Mielőtt elkezdtem nézni, egy haverom mesélte. De már sokfelől hallottam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4842 Dátum: 11 jún 09, 18:53:11 » |
|
Hát két csávó készíti a sorozatot Matt Stone, Trey Parker és nem hiszem, hogy az a hír igaz ^^ Amúgy meg, csak a mostani részekért kaptak halálos fenyegetéseket, mert előhozták a mohamedán profétát és Allah-ot...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #4843 Dátum: 11 jún 09, 19:48:58 » |
|
Jó-jó, az alap, hogy oltják benne a nyomorékokat, buzikat, zsidókat, sárgákat, transzikat, stb...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4844 Dátum: 11 jún 09, 20:22:03 » |
|
Nos, ha a dolog másik oldalát nézzük ők, csak a puszta valóságot mutatják be egy teljesen más nézőpontból .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 20:29:21 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
|