Shiro
|
|
« Válasz #4725 Dátum: 11 márc 17, 06:05:28 » |
|
Kb annyit, mit te, de valamiért egy kicsit mintha a BSG-re emlékeztet. ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4726 Dátum: 11 márc 17, 06:31:53 » |
|
Nem lettem okosabb..... Remélem valaki tud válaszolniXD
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
heo
Shinobi no Kami
Nem elérhető
Fényhozó
|
|
« Válasz #4727 Dátum: 11 márc 17, 15:09:09 » |
|
Én úgy tudom ez egy Live Action. A wiki elég sokat ír róla, főként az elődjeiről. http://en.wikipedia.org/wiki/Space_Battleship_YamatoTöbbet én sem nagyon tudok róla szerintem érdemes az animet megnézni előbb.
|
|
|
Naplózva
|
<Feleségem: Mini-chan > <Gyermekeim: Sabaku, M. Bogi, Rikan> <Anyósom, tiszteletbeli fogadott anyám: Ritli-sama> <Az én pici szarvasom: Flexee> <Tanítványaim: Zizi100, drszabi, shidori93>
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4728 Dátum: 11 márc 19, 11:40:04 » |
|
http://video.google.com/videoplay?docid=417949348888674336#Ez a Riki-oh live actions egyszerűen borzalom. Legalábbis nem tudtam komolyan venni. Ezred rangú színészi teljesítményekkel. X'D Mindenesetre egyszer végig lehet szenvedni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4729 Dátum: 11 márc 19, 23:31:30 » |
|
Nemrég néztem meg a Törvény tisztelő polgárt és a Készpénzt. Az utóbbi egyszer nézhető film. A vége az érdekes. Meg az eleje, hogy mit tudnak kihozni a történetből. Hát nem túl sokat. Amúgy van (lesz) belőle folytatás? Viszont a Törvény tisztelő polgár, na az valami hihetetlen film . Ahogy a fickó eltervezett mindent, az csúcs. Bár amikor mondta neki az ügyész, hogy "elkapták a társát", onnantól gyanakodhatott volna Clyde. Ezt a filmet ajánlom mindekinek
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4730 Dátum: 11 márc 27, 18:48:30 » |
|
Megnéztem a Sucker Punchot. Már nagyon vártam és tudtam előre, h elmegyógyintézetes film lesz, szóval már volt elképzelésem róla. Igazándiból meglepő módon az akció jelenetek jobban untattak, mint a történet és ez furi mert fordítva szokott lenni... Egész jó kis lélektani film, főleg azok számára ajánlom akik tudják mi az a lobotómia, mert azok garantáltan el fognak gondolkodni a film végén. Én sajnáltam a csajszit, még a gonosz biztonsági őrt is sajnáltam a végén. Viszont nem értettem, hogy hogyan ölhetett meg két csajt a biztonsági őr a film közben ez kicsit homályos...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4731 Dátum: 11 márc 28, 13:52:10 » |
|
Utálom azokat a filmeket amikben lobotómia szerepel....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #4732 Dátum: 11 márc 28, 16:12:38 » |
|
Ha jó filmet akartok a akkor a Közönséges bűnözők nálam a mai napig visz mindent... Mindenkinek ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4733 Dátum: 11 márc 29, 05:55:57 » |
|
Ez emberfüggő. Nálam jobb film például a Keresztapa 1. , az Ál-Arc , Kutyaszorítóban és az Eredet is. De az biztos , hogy nem egy rossz film a Közönséges Bűnözők. Legalábbis kapásból rossz Kevin Spacey filmet nem tudok , szóval ez is amellett szól , hogy jó a film. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4734 Dátum: 11 ápr 02, 01:00:46 » |
|
nekem a batman filmek a star wars filmek és a van helsing a kedvenceim.demég rajtuk kivül vansok amit szeretek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #4735 Dátum: 11 ápr 02, 07:00:40 » |
|
Aemymmel mi is megnéztük a Sucker Punchot és hát.... őszínte leszek, nem tetszett.
Valahogy nagyon nem sikerült összehozniuk az akciójeleneteket a mondanivalóval, így az érték el, hogy az akciójeleneteket is untam (pedig látványosak voltak) és a közte lévő részeket is. Pedig az eleje tényleg jól indult, de aztán nem lett belőle semmi.
Sassy: azt az ápolót meg nem tudom, miért sajnálod, csak azt kapta, amit megérdemelt.
Összességében ezt a filmet személy szerint egyszer nézhetőnek ítéltem, nekem nagyon nem jött be.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4736 Dátum: 11 ápr 02, 08:08:48 » |
|
Az utolsó szamurájTegnap néztem meg, és nagyon tetszett, ajánlom mindenkinek. Sztem kevés rá az a 8.8/10 pont Megéri a 3 Oscart. Kicsit hosszú, de megéri.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #4737 Dátum: 11 ápr 02, 09:56:42 » |
|
Sucker Punch unalmas, egyedül a zene meg a csajok kinézete miatt nézős a film ( Rocket-ot játszó csaj a Donnie Darkoban donnienak a csaja volt, ezért volt olyan ismerős nekem ). Közönséges bűnözök hát az a baj vele hogy első 5 percben levágós hogy Kevin Spacey áll a háttérben de ez az információ kicsit sem zavart ! azóta Keyser Sözé-vel ijesztgetik a magyar bűnözőket Kutyaszörítóban ohh filmtörténelem leges legkirályabb intrja amikor öltönyben lassítva sétálnak a little green bag-re epic néha még mi is eljátszuk az utcán xD meg Steve Buscem mint mr pink áhh isten
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
geryke5
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4738 Dátum: 11 ápr 05, 19:08:42 » |
|
Sziasztok, az én kedvenc sorozatom és rajzfilmem az Egy akatsukis élete!!! remélem nem én vagyok az egyetlen.
|
|
|
Naplózva
|
PSN név: gerykelf
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4739 Dátum: 11 ápr 05, 20:03:26 » |
|
MA barátaimmal beszélgettünk a LOTRről és arra jutottunk , hogy mindenidők legpocsékabb Sorcija volt Gandalf. Banyek!! Mit csinált az a szerencsétlen? "Elemlámpával" világított , néhány Force pushszerűség , valami pajzsot nyomatott , meg bevakított egyet a 3ban. Az viszont veri a bisztosítékot , hogy a nagy varázsló a fronton karddal nyomul ahelyett , hogy mindenkit szét skillezne... x'D Illetve a Gandalf VS Szarumán sokkal izgalmasabb lett volna , ha mondjuk a színészek másik karakterei harcoltak volna. Magneto VS Dooku. x'DDD Azt a Fightot megnéztem volna. A kövi video meg nem tom , hova kerülhetne , hogy ne legyen off , de Vader miatt beteszem ide. Én megakartam halni a röhögéstől. Adolf egyetlen oltása ami jó , az a zuhanyos beszólása. x'D De nálam egyértelműen Vader nyert. :'DD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 20:06:29 írta Ishida »
|
Naplózva
|
|
|
|
|