kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4695 Dátum: 11 feb 24, 16:52:17 » |
|
ezen a héten néztem pár filmet amit még nemláttam többek között Kapj el ha tudsz(ezt talán láttam de nem emlékeztem a végére) Varázslótanonc Social network Eredet* Oceans eleven(valahogy sosem érdekelt de most kedvet kaptam megnéztem) Crank 1-2 és most jön a Villámtolvaly * szerintetek a film végén megáll a totem?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4696 Dátum: 11 feb 25, 16:30:46 » |
|
uuu én egyik nap Ház a tónált néztem egész nap... xD most meg Skins évad és helo
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4697 Dátum: 11 feb 25, 16:42:50 » |
|
a ház a tónál miröl szól? szerk.:időközben végignéztem az Ocean's 12/13at is +Megaagy, villámtolvaly DN special 1-2
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 16:44:35 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
STM
Shinobi no Megami
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Alkalmilag felbukkanó kísértet
|
|
« Válasz #4698 Dátum: 11 feb 25, 16:43:28 » |
|
Egy házról a tónál. Meg egy téridő-anomáliáról.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Viktor-sama
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #4699 Dátum: 11 feb 25, 17:38:41 » |
|
Erről: Kate egy chicagói kórházban vállal állást, ezért megválik a bérelt tóparti háztól. A postaládában üzenet hagy a következő bérlőnek, melyben kéri, hogy az ide érkező leveleit továbbítsa neki. Amikor a következő bérlő, Alex az építész megérkezik, teljesen más kép fogadja. A ház elhanyagolt, sűrűn be van nőve gazzal. Alex elhatározza, hogy rendbe hozza a házat. Egy különös eset arra sarkallja, hogy elővegye Kate levelét és válaszoljon rá. Kiderül, hogy Alex és Kate kétévnyi távolságban él egymástól. Levelezni kezdenek egymással, és kapcsolatuk egyre jobban elmélyül.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 17:40:06 írta Viktor-sama »
|
Naplózva
|
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #4700 Dátum: 11 feb 25, 17:51:43 » |
|
Én épp ma néztem meg a Texasi Láncfűrészes Gyilkos Visszatér c. filmet az 1992 es változatot! És ma pedig a Ragadozókat...
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Kletta
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
csodameséss
|
|
« Válasz #4701 Dátum: 11 feb 25, 18:54:47 » |
|
miaz h miről szol a ház a tonál kinemismeri a ház a tonált? xd a világ egyik legédesebb filmje xd
|
|
|
Naplózva
|
memories last forever. <3
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4702 Dátum: 11 feb 25, 19:32:52 » |
|
sajnálom... de akkorsem én inkább nézek ilyen horror,mágikus,eletrajzi dráma,sci-fi,akció,meg ezek a modern 3d meséket
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 25, 19:34:00 írta kiskakas2 »
|
Naplózva
|
|
|
|
ATON14
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #4703 Dátum: 11 feb 25, 19:37:41 » |
|
. . . Eredet*
*szerintetek a film végén megáll a totem? Én is a héten láttam ezt a filmet és én is ezt akartam meg kérdezni. Pont akkor vették el a képet, amikor el lehetett volna dönteni egyértelműen, hogy eldől vagy tovább pörög az a pörgettyű! De legalább nem egyértelmű a bejezés. Jobban szeretem az ilyen filmeket, mint amikben happy end, mindenki feltámad és mindenki boldog a végén Amúgy jó film az Eredet. Kár, hogy nem néztem meg hamarabb. Bár, figyelni kell az eseményeket, mert ha 1 percet kihagysz, akkor elvesztél (mint a Wachtmen-nél). Kicsit hasonlít a Mátrixra is. Legjobb rész, amikor a kocsi az első szinten már zuhant a vízfelé, és az egyik fickó (már nem tudom a nevét) a második szinten pakolgatta a többieket a lifthez súlytalanságban
|
|
|
Naplózva
|
.......................................................... ..........................................................
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4704 Dátum: 11 feb 25, 20:19:10 » |
|
az a fickó arthur volt de a filmnek voltpár jó poénnja pl mikor az egyik álomban odaszól a csajhoz : -gyorsan csókolj meg hogy ne legyünk feltünőek *megcsókolja* a csaj visszaszól :még mindig figyelnek -tudom de egy próbát megért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #4705 Dátum: 11 feb 26, 20:46:32 » |
|
Tyű, a Pretty Little Liars rabul ejtett .__.
Kicsit buborék, meg lányos, de tuti:p
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Lille17
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4706 Dátum: 11 feb 26, 20:47:02 » |
|
Az Eredetet barátnőmékkel láttam, eszméletlen film volt. Rengetegen mondták előtte, ha elsőre látom, nem fogom az egészet átlátni, pedig szerintem teljesen érthető volt az egész. Zseniális az egész sztori, és a kivitelezés sem volt semmi. Az Arthur és Eames között lejátszódó jeleneteken nagyokat nevettem," You musn't be afraid to dream a little bigger, darling!". Ariadnét is nagyon bírtam.. It was worth a shot. Mostanában néztem újra a Public Enemies-t. Hatalmas film. Get along little Doggies, get along!:) Most pedig majd a Black Swan következik.. Barátnőmék már letöltve látták, és csak dicsérték. Meglátjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 feb 26, 20:48:33 írta Lille17 »
|
Naplózva
|
A szőkék mind gyanúsak, a barnáktól meg bármi kitelik. (Olivia Wilde)
~Tündérkeresztanyám: Nikkie~ ~Szüleim: Sevanna, CsiziDani~ ~Testvéreim: A-chan, Loah ~Mesterem: Ritli-sama~ ~Tanítványom: hanii ~
|
|
|
norby-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csak egy őrült Rocker
|
|
« Válasz #4707 Dátum: 11 márc 01, 18:06:36 » |
|
Valaki kisegíthetne a BLAME! animével, most tényleg csak 4-5 percet tart 1 rész, vagy csak én töltöttem le valami hülyeséget? HA ennyi ideig tart 1 rész meg sem mukkantam, ha nem akkor légyszi rakjatok fel valami linket ahonnan le tudom tölteni a "hosszú" verzió, mert a google nem a barátom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
CsiziDani
Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Plüsscica karbantartó
|
|
« Válasz #4708 Dátum: 11 márc 01, 19:09:40 » |
|
Most néztem meg a Rettenthetetlen című filmet. Még mindig fogdosom magamat.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4709 Dátum: 11 márc 01, 22:53:10 » |
|
Én pár napja néztem meg a Burlesque-et. Kicsit uncsi volt, de egyébként nem rossz... nekem túl picsás volt a Christina Augilera által játszott szereplő. DE végülis a zenék bejöttek Újra néztem a Dredd Bírót: isteni! Még mindig imádom. Most azon gondolkodom hogy újra nézem a Hellraiser sorozatot, bár picit félek, azt csak reggel merem megtenni inkább fényességben xDXDxD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|