Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #4410 Dátum: 10 aug 07, 21:10:36 » |
|
Én már láttam a filmet és hát elég sz*r, a paródia filmek amúgy se nagyon jöttek be A Horrora Akkadva-sorozatok után de ez vmi szánalmasan rossz lett. De azért egyszer érdemes megnézni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 08, 00:52:45 írta Zohan-san »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4412 Dátum: 10 aug 08, 16:04:21 » |
|
Vampires Suck-ot már én is láttam, szntem az összes jó poént lelövik az előzetesben, a filmben közben nem mutatnak semmi ujjat... -.-' Ha csak simán az előzetest nézem akkor jó A Nagyfúkat én is meg akarom lesni. Alig várom, hogy fent legyen nézhetős direckt letöltős neten :3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4413 Dátum: 10 aug 08, 17:34:37 » |
|
Nagyfiúkat már láttam elájulva nem voltam tőle láttam már jobbat is. Vampires Suck meg ugyanolyan mint az ehhez hasonló filmparódiák semmi újat nem nyújtanak ugyanaz a sablonos poénok itt is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4414 Dátum: 10 aug 09, 14:41:15 » |
|
Mit találtam - Born of Hope -LOTR kiegészítő rész. Home made, bár ahhoz képest eléggé sokat dolgozhattak rajt mivel több mint egy órás . Annyira nem jó, de érdekes. A Gyürük Ura rajongoknak ajánlom.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4415 Dátum: 10 aug 09, 15:59:15 » |
|
Belelestem. Hát elég nehéz elhinni, hogy ezt tényleg házilag készült munka. Szerintem nagyon ott van, grat a készítőknek. Később meg is lesem az egész filmet. Ahhoz képest, hogy "elő szinkron", sokkal jobb mint bármelyik magyar szinkronstúdióé. (Jó, azért ez nagyon általánosítás, de a legtöbbükre igaz.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #4416 Dátum: 10 aug 09, 21:28:17 » |
|
A házilag készült munka talán a Paranormal Activity én este néztem meg hát azért volt bennem félelem (persze valakinek tuti ne lesz félelmetes) egy kis trailer miről is van szó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sassy
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4417 Dátum: 10 aug 10, 08:01:49 » |
|
Én már láttam, nekem annyira nem volt félelmetes De ha jol tom már van második része is.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4418 Dátum: 10 aug 10, 08:06:29 » |
|
én láttam már a paranormal activity-t egyszóval az 1 sz*r de amikor kiszórja a babahintőport az nagyonnagy abból kiderül hogy a démonunk óriás csirkelábakon járkáll igen lesz 2. része októberben v novemberben nagyfiúk ténleg nagyonjófilm de a legjobb film a Tekken az Éli könyve, Kutyák és macskák
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
jujguy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Captain Teemo on Duty!
|
|
« Válasz #4419 Dátum: 10 aug 10, 12:51:42 » |
|
nektek miért nem tetszik szerintem jó én nem féltem hanem én izgultam h mi lesz ez komcsi )))
|
|
|
Naplózva
|
Lehet néha szemtelen vagyok de annyi baj legyen
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4420 Dátum: 10 aug 10, 14:16:16 » |
|
én is izgultam mi lesz a vége de ennek nemvolt semmi értelme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Stance
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4421 Dátum: 10 aug 10, 14:22:57 » |
|
És? Kikapcsolódást nyújt. A legtöbb akció; -horrorfilm aligha szab át mélyebb gondolatokat, nem magyaráznak bele semmit, magyarán nincs benne művészet. Még se mondom azt minden 2. filmre amit megnézek, hogy "ennek nem volt semmi értelme".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #4422 Dátum: 10 aug 10, 14:24:51 » |
|
A legtöbb akció; -horrorfilm aligha szab át mélyebb gondolatokat, nem magyaráznak bele semmit, magyarán nincs benne művészet.
Hát pedig számomra az Evil Dead trilógia művészet. Ahogy az Ideglelés is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 10 aug 10, 14:25:27 írta Slane »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #4423 Dátum: 10 aug 10, 14:28:37 » |
|
Besorolás nem azért van mert dísz... Néhány esetben nem attól 18as vagy 16os egy film mert túl erőszakos , hanem mert olyan témát , ideológiát feszít amit nem feltétlen érthet meg egy fiatalabb korosztály. Kiskakas a Paranormal Activity nem a te szintednek való ezekszeint. Még nem láttam a filmet de csak pozitív kritikát kaptam róla az ismerettségi körömben Illetve a Kutyák és macskáknak is nagyon sok értelme volt ha így gondolkodunk nem? :X UI: Slane a Blair Witchcsel nagyon egyetértek! Nagyon jó volt az első rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
heisenberg
|
|
« Válasz #4424 Dátum: 10 aug 10, 14:55:20 » |
|
Ishida: nemarról van szó hogy nem értem de én a végét összecsapottnak éreztem a kutyák és macskák meg pont azértjó mert nincs értelme
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|