Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #870 Dátum: 07 szep 27, 13:10:10 » |
|
a csúcsformában 3-at és a férj és férjet én is megszeretném nézni csak nem tom mikor jutok el a moziba
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #871 Dátum: 07 szep 30, 19:21:35 » |
|
Ez vicces: hamarabb találtam meg a Dr House s04e01 magyar feliratát, mint magát a filmet. Sőt tanácstalan vagyok mert csak az tudom, h létezik, de egyszerűen nem találom a szokott helyeken.... ???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #872 Dátum: 07 okt 01, 14:19:47 » |
|
Tizedszerre is nagy szemekkel megnézős Igazából Szerelmes film Hm? Leültetni elé mindenkit és nézni-nézni Koncentrálj Kenshin és meglesz
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #873 Dátum: 07 okt 05, 16:01:17 » |
|
Hú valaki nézte a Jericho című sorozatot? Én most néztem végig az utolsó részt, és ez az eddigi legjobb évadzáró (nem tudom, h lesz-e egyáltalán több évad ebből a szériából) rész, amihez szerencsém volt!!!! Ja és maga a sorozat is nagyon izgalmas, bár néhol durva, de szerintem a valóság ennél jóval rosszabb lenne... ???
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #874 Dátum: 07 okt 06, 15:16:28 » |
|
Hát hamarosan majd le is töltöm Am most naon rákattantam a Jericho-ra amit az AXN-en már leattak de akko nem láthattam ( ) De most a TV2 is leadja és most látom vagy ha nem akko letöltöm Igen Kenshin én is nézem /néztem de én nem akarom most végignézni inkább majd a TV2-n kivárom Nem akarom letölteni mert az hosszú idő jéé és most látom h márciusban kezdik leadni az USAban a 2.évadot :o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 06, 15:22:13 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #875 Dátum: 07 okt 07, 08:23:23 » |
|
A Jericot énis néztem szupi sorozat volt.Ugy tudom hogy nincs több része a sorozatnak sajna.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #876 Dátum: 07 okt 07, 19:36:20 » |
|
Én is azt hallottam, h nem akartak újabb évadot csinálni, de a nézők győztek és elvileg készül a következő adag. Ez pedig király hír, már csak várni kell! Viszont a legnagyobb meglepetésemre a Dexternek már kint van a második évad első része... :o
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #877 Dátum: 07 okt 08, 09:11:38 » |
|
Ez jó hír. A Dexter régóta az egyetlen sorozat amit rendszeresen nézek.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
R
ANBU újonc
Nem elérhető
felfújható-porszívó ügynök
|
|
« Válasz #878 Dátum: 07 okt 08, 09:37:14 » |
|
Amit ajánlok sorozat terén az a Serenity. Egy elég jól sikerült sorozat. 14 rész + 1 filmből áll, először érdemes végig nézni a sorozatot és utána a filmet, mert az utána történik. Nos az egészről röviden: Egy jövőben játszodó űrhajós story. Erre persze mindenki jönne, eeh egy újabb Star Trek koppintás?! Szerintem egyáltalán nem, mert itt nem egy nagy űrhajó több száz legénységéről van szó és a küldetéseik nem az ismeretlen felfedezése, hanem ez a hajó egy kis csempész hajó 9fős legénységgel, akiknek a jelleme eléggé különbözik egymástól és az összhang is néha emiatt a kritikus pontot néha majdnem átszakítja. Lassan a legénység egy kisebb családdá formálódik, ahol a veszekedések is hétköznapiak és érdekek is mások-mások de mégis a küldetéseket együtt kell megvalósítaniuk. Ezek a küldetések sem mindig a "legtisztábbak", de majd rá fogtok jönni. Szerintem eléggé összetett, az első részből nem fog minden kiderülni, hanem fokozatosan minden. Nah ennyit előljáróban, remélem pár embernek felkeltettem az érdeklődését .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csiszi
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Bíra
|
|
« Válasz #879 Dátum: 07 okt 08, 15:02:34 » |
|
Én pedig a Starship Troopers -t ajánlom.Jó film,a folytatása is az,de a sorozat a legszimpibb..ott bontakozik ki minden , jó sztorival..én végül is azi anime..
|
|
|
Naplózva
|
Szivem Rina (L)
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #880 Dátum: 07 okt 15, 12:58:41 » |
|
Íme egy olyan film, amit lehetetlen megérteni, mert csak érezni lehet. Bin-jip - Lopakodó lelkek, amely természetesen keleti mű. Hihetetlen, hogy szavak nélkül mi minden kifejezhető! http://www.port.hu/pls/fi/films.film_page?i_where=2&i_film_id=70807&i_city_id=3372&i_county_id=-1Tény, 2004-es, de gondolom még mindig nem ismerik elegen ^_^
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #881 Dátum: 07 okt 16, 15:07:34 » |
|
Hm most Zemori-sanhoz képest sekélyes leszek.... De eszméletlen jó eddig a mostani Dr. House (4. évad), ha lehet még kegyetlenebb, szemtelenebb és egyben sármosabb lett kedvenc orvosom... A Dextert is sikerült jól kezdeni, bár a gyomrom még mindig felfordul az elejétől, komolyan mondom az a közelről felvett reggeli gusztustalanabb, mint bármelyik vérengzés a sorozat folyamán... ??? De még mindig a lassan érezni kezdő sorozatgyilkosomnak szorítok...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 okt 16, 15:09:07 írta Kenshin »
|
Naplózva
|
|
|
|
Takemitsu
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #882 Dátum: 07 okt 16, 19:12:11 » |
|
Az én kedvenc sorozatom a Rém rendes család. Igazi klasszikus, még ha kicsit régi is, a poénok és a szinkron is nagyszerű.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #883 Dátum: 07 okt 17, 14:39:42 » |
|
sztem ami még a rém rendes családnál is jobb, az a jóbarátok. sztem a poénok és a szinkron is jobb, főleg ross hangja:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Pierre
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #884 Dátum: 07 okt 23, 11:13:22 » |
|
Furcsa senki sem nézi a Heroes-t???? Pedig nagyon jó sorozat, a második évadnál tartanak,most néztem meg a legujabb (5dik) részt!!!! Magyarul majd február körül lesz!!! Tehát senki??? :'( ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|