Lolita
Vendég
|
|
« Válasz #765 Dátum: 07 aug 25, 00:18:42 » |
|
Ma volt a Film+-on,, A mi házunk!(Film, nem sorozat!!!)..sztm rajtam kívül senki se nézte de mind1 ....lényeg hogy az egész film qurva(q-val is csúnya szónak számit? :-X) jó, ilyen szellemes psicho film,...a végén nagyot lehet nézni, hogy, MIVAN?! o.O..szal gondolom hogy mindenki ép azt nézte,hihető..de azért mégis meg kérdezem , nézte valaki vagy halott már róla vagy mitom én?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 25, 00:21:35 írta .:LoLi:. »
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #766 Dátum: 07 aug 25, 00:35:26 » |
|
nos én nem néztem...de csak a te kedvedért! hogy ezt letudd írni! de most nézi vki a TífauVí2-t?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Lolita
Vendég
|
|
« Válasz #767 Dátum: 07 aug 25, 12:30:53 » |
|
TífauVí2? o.O..nem tom mi az, hol megy? sorozat v. film?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #768 Dátum: 07 aug 27, 21:40:45 » |
|
Ki látta a The Simpsons Movie-t ......... jó film!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #769 Dátum: 07 aug 27, 21:41:23 » |
|
Jajj, én most néztem végig, fennvan az egész videoplayer-en. Te tényleg tökjó. Csak kár h a végét nem szinkronizálták már le... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #770 Dátum: 07 aug 27, 21:44:39 » |
|
Én is imádom a South Parkot! nekem az a kedvenc részem amikor Cartman hitlernek öltözik be!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #771 Dátum: 07 aug 27, 21:48:48 » |
|
kedvenc részem Cartman anális beültetése az megaLOL
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Handy
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #772 Dátum: 07 aug 27, 21:48:57 » |
|
Jajj, az naon poén! xD Meg amikor oan nagy élvezettel nézi a Hitleres videót. Meg amikor minden pasi metroszexuális lesz és ien divatos meg h*lye rucikba öltöznek az is jó. Jajj, meg mikor ninjának képzelik magukat a fegyverektől, azt kiszúrja a Kenny Butters szemét. Most naon rákattantam és minden nap megnézek 1-2 részt, tök jó, hogy már hány hete kezdtem nézni és még mindig vannak részek amiket még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto005
ANBU újonc
Nem elérhető
BANKAI!!!
|
|
« Válasz #773 Dátum: 07 aug 27, 21:50:25 » |
|
Én még az a részt birom amikor gyűrük urát jáccanak!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
th
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Táncoló levélárnyék
|
|
« Válasz #774 Dátum: 07 aug 28, 04:49:53 » |
|
TífauVí2? o.O..nem tom mi az, hol megy? sorozat v. film?
TífauVí2= TV2 csak németesen irta le
|
|
|
Naplózva
|
Gues Who's back? Fogadott testvéreim Cart, Ss1d, VB, Tapion-sama, Slay és Pandy A Fórum nemhivatalos megmondó embere "Mamamamamaaaa" Azújnevem: "th rizs-kun" by Arvael Lányom: Đestri
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #775 Dátum: 07 aug 28, 19:46:23 » |
|
Emberek tegnap este befejezték az egyik legjobb sorozatok a Harmadik műszaknak és a vége igen...megható volt :'( Bosco Saly Davis Na de Cruz... :'( De a lényeg az h 6évadon át Én nem mulasztottam egy részt se4m és így nem maradtam le igazi rajongónak mondhatom magam
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 29, 08:25:19 írta Pettinho »
|
Naplózva
|
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #776 Dátum: 07 aug 29, 10:13:34 » |
|
Én nem nézem a Harmadik műszakot,de a tegnapit láttam.Az én top listám: 1.Lost A Dr.House-t a House dumái miatt szeretem. 2.Prison Break 3.Lost Room 4.Dr.House
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #777 Dátum: 07 aug 29, 12:54:16 » |
|
Húzós pszichothriller: Cukorfalat ( Hard Candy ) említettem már? Nem? Nem egy olyan film, amit tévében láthatunk majd, de nagyon jó. Bár adnák újra moziban... annál nincs nagyobb élmény, mikor a harmadik sorban szorítod a kartámaszt, annyira feszült a helyzet! Nagyon jó film!
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Black
Vendég
|
|
« Válasz #778 Dátum: 07 aug 29, 14:07:44 » |
|
Van dvd-n ez a film?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 aug 29, 16:16:35 írta Black »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #779 Dátum: 07 aug 29, 14:53:34 » |
|
Nem hiszem,h megjelent volna már... de sürgősen egészítsd ki még pár szóval a hsz-ed, mert törlik! Szerintem neten érhető csak el... de valószínűleg lesz dvd-n is hamarosan.
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
|