Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3975 Dátum: 09 aug 15, 19:00:43 » |
|
Hát ha már minedenki én is sok sorozatot várok a legjobban a Hősöket Robert Knepper szereplésével igy is jó sorozat volt de vele még jobban várom és a másik sorozat az Odaát aki nézi tudja miért
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3976 Dátum: 09 aug 15, 19:03:00 » |
|
Robert Kneper az T-bag? Ja és az igy jártam... 33 nap múlva lesz ha minden igaz.
|
|
|
Naplózva
|
\"Uchiha klán tagja vagyok\"
\"This is usually the part when people start screaming\"
deculture101.files.wordpress.com/2009/01/soul-eater-alt.jpg
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3977 Dátum: 09 aug 15, 20:36:08 » |
|
Írtam a G. I. Joe-ról korábban. Találtam egy videót, amit a rajzfilmből raktak be, de nem t'om, hogy mi a címe. Kérlek segítsetek Gondolom G. I. Joe, de csak van valami alcíme, ami alapján letölthetem vagy ha linket tudnátok adni egy helyről, ahonnan le lehet tölteni, az jó lenne. Itt a videó linkje: http://www.youtube.com/watch?v=NtEbkF00ufcKöszi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3978 Dátum: 09 aug 15, 20:39:05 » |
|
Ha jól tudom a GI Joe egy rajzfilmsorozat volt sok epizóddal. Azt kéne kiderítened, hogy ez melyik rész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3979 Dátum: 09 aug 15, 20:44:06 » |
|
Haver is kereste, de ő csak az 1982-est találta, az pedig lehetetlen, hogy ilyen legyen egy '82-es rajzfilm. Ez egy újabb, csak nem t'om, hogy mi a címe :S
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
1 :)
|
|
« Válasz #3980 Dátum: 09 aug 15, 21:07:11 » |
|
Hát figyelj, itt van az 1. része angolul, http://www.youtube.com/watch?v=SeZSN8WK1K8 de talán megtalálod ha így írod be midnig yt-re: GI JOE RESOLUTE EPISODE ..(szám) Csak keresgélned kell^^
|
|
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3981 Dátum: 09 aug 15, 21:08:49 » |
|
áhhááá Szóval a címe: G. I. Joe Resolute. értem köszi szépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3982 Dátum: 09 aug 15, 21:10:55 » |
|
Öm ott volt a videó végén és az elején amit küldtél xDDD De nagyon nem találtam magyara feliratos változatot vagy torrent ^^"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 21:13:23 írta pintermate »
|
Naplózva
|
\\\"Ha nem értem hogy mit mondasz, szimplán mosolygok és remélem nem egy kérdés volt.\"\\
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3983 Dátum: 09 aug 15, 21:13:13 » |
|
Úr isten... nah ennyit erről nagy informatikus és nem veszi észre, hogy ott a cím itt magamra gondolok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Matetsu.
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3984 Dátum: 09 aug 15, 21:13:59 » |
|
xD hát gondolom nem az érdekelt, hanem inkább a harc de a harc háát *___* Nagyon jó a filmben is látványos volt Szerintem ez a 82es ^^ http://www.youtube.com/watch?v=v0DOK_xBSzg itt meg megmenti xD
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 15, 21:16:41 írta pintermate »
|
Naplózva
|
|
|
|
six
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3985 Dátum: 09 aug 15, 21:18:21 » |
|
Nem hallottam tegnap estig a G. I. Joeról... És néztem a filmet és rögtön tudtam, ki lesz a kedvencem Snake Eyes jól meg lett csinálva Nekem olyannak tűnik, mint az X-men Evolutionból Wolverine karaktere... De majd meglátom, ha belenézek ebbe
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3986 Dátum: 09 aug 15, 21:48:52 » |
|
Robert Kneper az T-bag? Ja és az igy jártam... 33 nap múlva lesz ha minden igaz.
Igen az ő és vmi zseniális lesz a hősökbe Itt egy előzetes ha még vki nem látta Heroes 4 http://www.youtube.com/watch?v=QXDRkk4RTUo
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3987 Dátum: 09 aug 15, 22:09:32 » |
|
Nathan úgy látszik hamar kiírják. Mondjuk ez várható volt. De úgy láttam Dankot is. Bár én csodálkozom hogy túlélte az elefánt nyugtatót.
Úgy hallottam hogy Clairnek a szobatársával lesz egy kis kalandja. (Értitek nem? ) Ez a csaj volt az? Mert akkor ez a szál már nem érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiha tamás
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3988 Dátum: 09 aug 17, 19:17:52 » |
|
Ugye ez már nem duplapost? Odaát fanok szőrnyű hírt hallottam. Paris Hilton szerepel majd a sorozatban. :okád:Lehet ő lesz Lucifer. Ha igen a Winchesterek megszívták? Ja és azt mondta hogy kevés a sorozat nézettsége a valóság show-inak több mi? Én kétlem
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 aug 17, 19:18:40 írta uchiha tamás »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3989 Dátum: 09 aug 17, 19:22:45 » |
|
Hát igen én sajnos hallotam és igen ő lesz Lucifer Remélem nem sok szerepet kap mert tőle Am most néztem meg a 2009 Péntek13-mat és ki a főszereplő Jared Padalecki hát elég jó film és "Sam" is jól játszik benne
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|