Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #690 Dátum: 07 aug 04, 10:37:22 » |
|
Hát akkor a Ben10-ről is itt lehet íni, igaz? Nos...én télleg nem akarom szidni ezt az animet...vagy mit. De az, hogy most bekapcsoltam a TV-t, a Cartoon Networkon ez ment és a főgonosz gyerekei megegyeztek a Konohamaru csapat tagjaival, az má sok volt...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
|
Pettinho
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #692 Dátum: 07 aug 05, 08:06:48 » |
|
Jónak tűnik De 2009-ig Én nem tudok várni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #693 Dátum: 07 aug 05, 23:46:33 » |
|
Nosztalgiáztam és megnéztem A 7 meszterlövészt..., nem bántam meg még mindig nagyon jó!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #694 Dátum: 07 aug 06, 00:13:33 » |
|
nagyot néztek, de énis szeretem a Western filmeket (és télleg jó a 7 meszterlövész ) Jó a Rossz és a Csúf...Volt Egyszer egy Vadnyugat, Nincs Bocsánat...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #695 Dátum: 07 aug 06, 06:39:28 » |
|
Én azon lepődtem meg, h poénok is vannak benne, erre nem emlékeztem... Mára a Keresztapát tervezem, ki tart velem? :-[
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #696 Dátum: 07 aug 06, 06:50:07 » |
|
Ki emlékszik még a Christophorora meg a lovára??? Na az király rajzfilm volt!!!Azt még ma is megnézném...ja és több értelme van, mint a mai hasonló értelmi színvonalú meséknek... Vagy csak én lennék elfogult? Abba képesek voltak poénokat is beletenni és az ember nem kaparta utána a tapétát, hanem mosolyogva állt fel... Vagy ti már nem is ismeritek? :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #697 Dátum: 07 aug 06, 08:08:20 » |
|
Á igen azt én is szerettem. Még manapság is végig nézem ha látom a tvben. Mert tényleg jó poénok vannak benne.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #698 Dátum: 07 aug 06, 08:11:17 » |
|
Tőlem szivi jöhet. Egyébként a legutóbbi filmek amiket megnéztem a Remény Rabjai és a Chirio.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #699 Dátum: 07 aug 06, 08:45:50 » |
|
Szívem megnyugtat, h nem vagyok egyedül... Egész reggel a ló nevén gondolkoztam, az volt benne a legintelligensebb.. vmit tudtak a rajzfilm készítői..!!! De mi volt a neve?? :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #700 Dátum: 07 aug 06, 08:51:09 » |
|
Ló talán??? Hát igen a ló okos állat. Nekem mondjuk leginkább a király tetszett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #701 Dátum: 07 aug 06, 08:54:15 » |
|
Jó erőben volt biztos..., legalábbis a koronáját jó erővel vágta szegény lovagjaihoz... Nem tudom, nekem a 07es rémlik..., most először hagy cserben a google.. :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #702 Dátum: 07 aug 08, 12:45:53 » |
|
Hát akkor a Ben10-ről is itt lehet íni, igaz? Nos...én télleg nem akarom szidni ezt az animet...vagy mit. De az, hogy most bekapcsoltam a TV-t, a Cartoon Networkon ez ment és a főgonosz gyerekei megegyeztek a Konohamaru csapat tagjaival, az má sok volt...
huh, azt én is láttam, és engem is kiakazstott...mellesleg azok nem a főgonosz gyerekei voltak, Kevin és Vilgax a főgonosz, Vilgaxnak nincs gyereke, Kevin meg még csak 12.... De nem ez a lényeg mellesleg olvastam hogy mi lesz a történet vége, és nem örültem :'(
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #703 Dátum: 07 aug 09, 11:14:18 » |
|
Ki emlékszik még a Christophorora meg a lovára??? Na az király rajzfilm volt!!!Azt még ma is megnézném...ja és több értelme van, mint a mai hasonló értelmi színvonalú meséknek... Vagy csak én lennék elfogult? Abba képesek voltak poénokat is beletenni és az ember nem kaparta utána a tapétát, hanem mosolyogva állt fel... Vagy ti már nem is ismeritek? :-X Már hogyne ismernénl "Túl az óperencián..." És annak is szívből örülök, hogy akkor nemcsak én vagyok ilyen "régimódi"
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #704 Dátum: 07 aug 09, 15:27:02 » |
|
Régimódi...? :-[ Na nem baj, vállalom! Sikerült kiderítenem a ló nevét, bár beletelt 2 napomba + egy kis érzelmi zsarolás is bejátszott...De: treff 7!!! Remélem nem vertek át... :-X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|