Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3585 Dátum: 09 ápr 13, 20:14:36 » |
|
Nos... <--Ez egy nitro márka! De a viccet félretéve.. A Halálos iram... Hát a szokásos első rész jó, a többi egyre roszabb effekt... De különben elégedett vagyok, mert azt kaptam amit vártam... Az elején és a közepén semmi különleges autós bravúr, a verseny nekem kissé laposra sikerült.. Lehetett vola benne látvány, és lehetett volna belőle több... A sivatagos rally okés volt a végén... Asszem ennyi... 10 es skálán nekem gyenge 6... Jó indulattal.. A film linkjét meg nem tudom senkinek megadni, mert regizős torrenttel szedtem össze...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 13, 20:23:47 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3586 Dátum: 09 ápr 14, 12:25:25 » |
|
noshát letöltöttem a szörnyek az ürlények ellen-t ..hmm.. hát.. őszintén szolva szar x'DDDD mozibemutato alapján azthittem sokkal jobb lehet... de kb az egészben annyi poén volt amit ott ellőttek xD aztán.. leszedtem még a D-war-t is.. egész érdekes film.. látványbol mindenképpen 5 öst kap a történet meg ugyelmegy... jahh meg megvan már háuz 5. évadának első 4 része
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3587 Dátum: 09 ápr 14, 16:28:02 » |
|
Én nem tudok sajnos letölteni pedig lenne egy két dolog amit leszednék. Hallo Hallo, Taken 3.tipusú emberablások A nevem Earl. Dokik stb
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3588 Dátum: 09 ápr 14, 16:29:09 » |
|
A nevem Earl és a Dokik, az kedvenc sorozataim közé tartozik
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3589 Dátum: 09 ápr 14, 16:30:31 » |
|
Mégegy comedy Central függő Ha valakinek meglenne nem sajnálnám a DVD-t
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3590 Dátum: 09 ápr 14, 16:32:30 » |
|
Jaja, egyre többen vagyunk.... Még szeretem a Family Guyt, meg a South Parkot is xD... Viszont a legjobb az "Így jártam anyátokkal"... Anno abból letöltöttem az első évadot is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Han-Joe
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Hivatásos fórumleső xD
|
|
« Válasz #3591 Dátum: 09 ápr 14, 16:37:40 » |
|
És még egy. Örömmel nézem azt a csatornát, habár csak néha-néha lesek bele.
|
|
|
Naplózva
|
Aysee kutyája^^ | A világ egyetlen és igazi kedvesköcsögje | NHFK Tag és Mottókitaláló^^ | Idegbeteg álmodozó
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #3592 Dátum: 09 ápr 14, 16:39:47 » |
|
És egyesek képesek este Barátokköztöt meg Jóval rosszabbat nézni amikor azon is jó sorik mennek. Én sajnálom azokat az embereket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Belnir
Chuunin
Nem elérhető
Nem félek a haláltól, akkor mitől féljek?
|
|
« Válasz #3593 Dátum: 09 ápr 14, 20:22:51 » |
|
leszedtem még a D-war-t is.. egész érdekes film.. látványbol mindenképpen 5 öst kap a történet meg ugyelmegy... ááááááá pont ma szedtem le elkezdem nézni, gondolom –jajj de jóó sárkányok meg minden– nagyon gagyiiii nem néztem végig nem ment
|
|
|
Naplózva
|
éljen az aszimmetrikus internet
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3594 Dátum: 09 ápr 14, 21:59:55 » |
|
Micsudi pmben küldök egy oldalt ahonnan tudsz letölteni Comedy Centralos sorozatokat A Nevem Earlt és a Family Guyt én is szeretem nagyon
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3595 Dátum: 09 ápr 14, 23:03:11 » |
|
aa Nevem Earl az nálunk a családba favorit, mindenki dől a röhögéstől rajta
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3596 Dátum: 09 ápr 15, 12:12:03 » |
|
Nekem meg van a Nevem Earl angolul 4 évad is meg 1-3 évad magyarul. Néha a hasam fogm annyit lehet rajtuk röhögni Kedvenc sorozatom mindig azt nézem a Comedy Centarlon mást is pl south park, simpson , néha family guy Tényleg valaki nem ismeri véletelenül az Amerikai fatert a Viasat 6 megy és le szeretném szedni, nem tud valaki egy jó linket elöre is köszönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3597 Dátum: 09 ápr 15, 20:38:40 » |
|
Nekem a COmedy Central közül jó a family guy de nekem a favorit a Drawn Together *-* Megvan mind a 3 évad és hát annyira de annyira xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bulldog696
Gennin
Nem elérhető
szippancs
|
|
« Válasz #3598 Dátum: 09 ápr 17, 00:42:15 » |
|
Huh ma meg néztem az X man 4 et, furán hangozhat mer csak 2 hét mulva lesz a premier.... Nem mozis studiós magyar fölirattal csak az a rosz h pár hejen láccanak a kötelek meg a számitógépes grafika de az ngyon de amugy qrva jo lett
|
|
|
Naplózva
|
ÖÖÖ csak a buták szoktak gondókodnini...
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3599 Dátum: 09 ápr 17, 10:20:00 » |
|
Végre megnéztem a John Rambo-t nem is olyan rossz, régen nem akartam megnézni, de most leszedtem és a zene is olyan mint régen, szal hangulatos. Tény hogy brutálisabb és Stallone is öreg benne, de sztem faxa film megérdemel egy 10 pontot
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|