wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3555 Dátum: 09 ápr 02, 18:44:58 » |
|
Egy film címe érdekelne tegnap probáltam megkeresni, Csibe, Cart segítségével de ők se tudták. Röviden: A film kb 1989-1994 közötti lehet, fiatal srácok kb 5-en elindulnak otthonról az erdőbe -sétálnak nemtom meddig, éjszaka meg megtámadja őket egy T-rex, és egy üreges fa tövébe bújnak meg. Reggel csak a fogat találják ott és azt hitték csak álmodják. Aztán kijönnek belőle és ott van 1 öreg néni bácsi akik sátraztak de ők nem vettek észre semmit. Utána séta tovább és több nem ugrik be... Szal kalandfilm de inkább gyerekeknek szól. Aki tudja írja le a címét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3556 Dátum: 09 ápr 02, 20:27:55 » |
|
Én tudom én tudom én tudom.. POKAHONTAS! Nem csak álmodtad ezt a filmet..?
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3557 Dátum: 09 ápr 06, 16:19:24 » |
|
Pokahontas? xD No mindegy rávettem magam és megnéztem, az Eragont a sárkányok jól néztek ki benne de, úgy konkrétan nem valami nagy eresztés.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3558 Dátum: 09 ápr 06, 18:31:56 » |
|
akkor már a könyv jobb szerintem, de háát én mindennél ezt gondolomm
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3559 Dátum: 09 ápr 08, 22:42:56 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 ápr 08, 22:45:54 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3560 Dátum: 09 ápr 09, 15:36:24 » |
|
Hello keresek egy filmet vagyis le szeretném tölteni de nem találom sehol valaki nem tudja honnan tudnám leszedni a magyar címét se tudom ez lenne: "Ready to Rumble" sztem elég jó film elöre is ksözönöm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3562 Dátum: 09 ápr 09, 16:34:08 » |
|
Igen ez az remélem így majd le tudom majd tölteni kösz ,de azért ha valaki tudja honan tölthetném le az szoljon Kösz még egyszer Syzygy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3563 Dátum: 09 ápr 09, 22:24:52 » |
|
Ajánlom mindenkinek megnézni a Genya című filmet... Én hajnalban láttam, és megfogott... Van benne barátság, drog, sex, erőszak, bunyó, és egy kis gyilkosság, ami bírósági tárgyalással végződik.. Igaz történetet dolgoz fel... Elég durva film lejtőre került tizenévesekről...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3564 Dátum: 09 ápr 10, 12:54:09 » |
|
Tudna vki segíteni? A South Park-ból készűlt filmet szeretném letölteni, lehetőleg a magyar szinkronos változatot. Tudja vki, hogy hol lehet hozzájutni?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3565 Dátum: 09 ápr 10, 15:09:57 » |
|
sauth park film? jesszuuus az nekemis keeel
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Aes Sedai
|
|
« Válasz #3566 Dátum: 09 ápr 10, 15:43:49 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zohan-san
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3567 Dátum: 09 ápr 10, 22:21:45 » |
|
A South park hq lr tudod tölteni csak regiz én már le is szedtem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3568 Dátum: 09 ápr 10, 22:47:52 » |
|
Nos, most megnéztem egy pár filmet amire kíváncsi voltam. Elsőként a Sasszemet, amit régóta megakartam kukkantani és számomra egyik legjobb film volt amit láttam, az elmúlt 1-2 évben egy percig nem unatkoztam rajta és kifejezetten látványos volt. Megnéztem a Hipervándort is, hát az már kevésbé tetszett látványosnak látványos és maga az ötlet is tetszett, de véleményem szerint nem világmegváltó film. És már csak a Watchman maradt a végére, amit még nem néztem meg de, erre a filmre vagyok a legjobban kíváncsi .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3569 Dátum: 09 ápr 11, 01:03:01 » |
|
Az őrzőket énis meg fogom nézni, csak nemtom, hogy mikor... pedig most szünetbe kéne, talán majd szerdán megkukkantom, de a pc játékon már túlvok belőle >_<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|