mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3495 Dátum: 09 márc 06, 14:29:21 » |
|
Fred hal meg és még Doby is a manó. Én nem is tudom hogy fogom tudni végignézni amint meghal Lupin és a felesége pedig akkor született a gyerekük.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 márc 06, 14:31:47 írta mates07 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3496 Dátum: 09 márc 06, 21:49:14 » |
|
Jájjájáájjj...jó lesz ez a 6-os film...olyan igazi kis hatásvadász film. de nem baj, ezért szeretjük
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3497 Dátum: 09 márc 06, 21:54:10 » |
|
Am azt tudtátok hogy a 7-et két részben fogják leadni olyan hosszú lesz,egyiket egyik évben a másikat a kövi évben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3498 Dátum: 09 márc 06, 22:18:59 » |
|
hát azért magasra tette a lécet Rowling, lesz a filmbe mit animálni vágni... meg minden, de várom, omájj ez 3D-ba lesz?
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
Sinci-kun
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3499 Dátum: 09 márc 06, 22:21:57 » |
|
Nem hinném, hogy a 7. 3D-ben lesz. Viszont a 6.-at teljesen átalakították, ami nem a legjobb. Kíváncsi leszek rá, de akkor is rossz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3500 Dátum: 09 márc 08, 00:26:43 » |
|
A sok rossz hir ellnére mindenkinek ajánloma Watchmen cimü filmet! HIHHETETLENÜL JÓ! Az elsö oan képregény film amely teljesen visszadja a képregény hangulatat. Na meg biztos h mindenki talal 1 oan höst aki az izlésének tökéletes. Nekem 2 kedvencem van a Humorista és a fő kedvencem aki az avatarom is Rorschach.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3501 Dátum: 09 márc 08, 00:32:07 » |
|
Én tegnap néztem meg a Kutyaszálló c. filmet...iiiiszonyat édes
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3502 Dátum: 09 márc 08, 07:24:54 » |
|
A sok rossz hir ellnére mindenkinek ajánloma Watchmen cimü filmet! HIHHETETLENÜL JÓ! Az elsö oan képregény film amely teljesen visszadja a képregény hangulatat. Na meg biztos h mindenki talal 1 oan höst aki az izlésének tökéletes. Nekem 2 kedvencem van a Humorista és a fő kedvencem aki az avatarom is Rorschach.
A Sin City és a 300 is ugyanúgy visszaadta a képregény hangulatát szvsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gdat88
Az NKW Fórum nyertese
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
A legrégebbi Fórum Isten.
|
|
« Válasz #3503 Dátum: 09 márc 08, 09:01:14 » |
|
Rorschach a legnagyobb arc. Első jó pontja, hogy magyar származású. (Bár erre a nevén kívül semmi nem utal.) Második, amit a börtönben leművelt, hát az valami zseniális volt. ,,Úgy látszik nem értitek. Nem én vagyok összezárva veletek. Ti vagytok összezárva velem!"
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3504 Dátum: 09 márc 08, 12:41:06 » |
|
Tényleg nagyon jó film...még úgyis élvezhető hogy Kroni végig a füledbe magyarázza a dolgokat és 10 percenként: "Hát ez gyönyörű! Ez fantasztikus!" Am tényleg jó film volt...én is ajánlom mindenkinek, pedig nem is vagyok odáig az ilyesmiért...és ezúttal fel se tűnt annyira hogy 2 és fél órás nem másfél
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3505 Dátum: 09 márc 08, 12:54:24 » |
|
Rorschach 1 isten, én beleszerettem, ő az uj példaképem, most nekem nem feltétlen azaz 1 jelenete miatt hanem mar az elejetöl kezdve ahogy viselkedett emg amiket mondott, meg mar a film elött is imadtam . Tökéletes igazság osztó, "én nem alkuszok meg" Ezzel mindenkitöl eltért.. Aki fikazza meg komoan HÜLYE.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Dorci
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3506 Dátum: 09 márc 08, 18:08:43 » |
|
A holnap után és a 13 kísértet az nagyon jó film ,amúgy valaki már látta a requiem egy álomért című filmet és egy oldal címet adni ahol letölthetem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3507 Dátum: 09 márc 08, 18:53:05 » |
|
Figyu én tudok neked adni egy linket a filmhez ha kell?MSN címem mates150@hotmail.com
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3508 Dátum: 09 márc 11, 20:29:57 » |