Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3450 Dátum: 09 feb 22, 21:03:16 » |
|
Ma láttam a Halálos iramban 4 trailerét... Tartálykocsirablás powaa.... Megtalálom teszem be ide... >Íme<
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 22, 21:08:11 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3451 Dátum: 09 feb 22, 21:59:51 » |
|
Igen én úgy 2 hónapja már láttam ezt a trailert még moziban, mikor a Tükröket néztük meg a mozis talin. Őszintén szólva nem tudom mit gondoljak erről a folytatásról, mert az ok, hogy a régiek mind benne vannak az első részből, de nem tudom 2 folytatás után mit tudnak még kihozni az egészből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3452 Dátum: 09 feb 23, 03:35:59 » |
|
Oscar-jelölés^^
Legjobb film Benjamin Button különös élete A felolvasó Frost/Nixon Gettó milliomos Milk
Legjobb színész Richard Jenkins (A látogató) Frank Langella (Frost/Nixon) Sean Penn (Milk) Brad Pitt (Benjamin Button különös élete) Mickey Rourke (A pankrátor)
Legjobb színésznő Anne Hathaway (Rachel esküvője) Angelina Jolie (Elcserélt életek) Melissa Leo (Frosen River) Meryl Streep (Kétely) Kate Winslet (A felolvasó)
Legjobb mellékszereplő színész Josh Brolin (Milk) Robert Downey Jr. (Trópusi vihar) Philip Seymour Hoffman (Kétely) Heath Ledger (A sötét lovag) Michael Shannon (A szabadság útjai)
Legjobb mellékszereplő színésznő Amy Adams (Kétely) Penélope Cruz (Vicky Cristina Barcelona) Viola Davis (Kétely) Taraji P. Henson (Benjamin Button különös élete) Marisa Tomei (A pankrátor)
Legjobb rendező Danny Boyle (Gettó milliomos) Stephen Daldry (A felolvasó) David Fincher (Benjamin Button különös élete) Ron Howard (Frost/Nixon) Gus Van Sant (Milk)
Legjobb eredeti forgatókönyv Erőszakik Frozen River Hajrá, boldogság! Milk WALL·E
Legjobb adaptált forgatókönyv Benjamin Button különös élete A felolvasó Frost/Nixon Gettó milliomos Kétely
Legjobb fényképezés Benjamin Button különös élete Elcserélt életek A felolvasó Gettó milliomos A sötét lovag
Legjobb vágás Benjamin Button különös élete Frost/Nixon Gettó milliomos Milk A sötét lovag
Legjobb díszlet Benjamin Button különös élete Elcserélt életek A hercegnő A sötét lovag A szabadság útjai
Legjobb jelmez Ausztrália Benjamin Button különös élete A hercegnő Milk A szabadság útjai
Legjobb smink Benjamin Button különös élete Hellboy II: Az Aranyhadsereg A sötét lovag
Legjobb eredeti filmzene Benjamin Button különös élete Defiance Gettó milliomos Milk WALL·E
Legjobb eredeti betétdal Gettó milliomos – „Jai Ho” Gettó milliomos – „O Saya” WALL·E – „Down To Earth”
Legjobb hang Benjamin Button különös élete Gettó milliomos A sötét lovag WALL·E Wanted
Legjobb hangvágás Gettó milliomos A sötét lovag A Vasember WALL·E Wanted
Legjobb vizuális effektek Benjamin Button különös élete A sötét lovag A Vasember
Legjobb animációs film Kung Fu Panda Volt WALL·E
Legjobb idegen nyelvű film A Baader-Meinhof csoport (Németország) A falak között (Franciaország) Libanoni keringő (Izrael) Okuribito (Japán) Revanche (Ausztria)
Legjobb dokumentumfilm The Betrayal – Nerakhoon Encounters at the End of the World The Garden Man on Wire Trouble the Water
Legjobb rövid dokumentumfilm The Conscience of Nhem En The Final Inch Smile Pinki The Witness from the Balcony of Room 306
Legjobb animációs rövidfilm La Maison en Petits Cubes Oktapodi Presto This Way Up Ubornaja istorija – ljubovnaja istorija
Legjobb rövidfilm Auf der Strecke Manon sur le bitume New Boy Grisen Spielzeugland
Édes istenem ugye jó helyre írtam?O.o
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 23, 12:41:32 írta Aysee »
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3453 Dátum: 09 feb 23, 06:54:43 » |
|
Heath Ledger megkapta az Oscart... Köszönünk Neki mindent.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3454 Dátum: 09 feb 23, 12:48:49 » |
|
Csodálkoztam is volna ha nem nyeri meg...kár, hogy már nem veheti át...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3455 Dátum: 09 feb 23, 13:45:32 » |
|
Hát sajnos nem vehette át, de a Batman folytatodhat nélküle is mert a festés alatt nem látszik az arc de ő alakította eddig a lejobban Jokert Isten nyugasztalja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3456 Dátum: 09 feb 23, 16:55:10 » |
|
Hát elsősorban szerintem azért is kapa meg az oscart mert meghallt. És ilyennel is lehessen büszkélkedni, hogy ő volt az első olyan színész aki halál után kapta meg az Oscar-díjat
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3457 Dátum: 09 feb 23, 17:50:19 » |
|
LOL...Tacsimm szerinted azt nézik, hogy valaki halott-e vagy sem? Szerintem nem. ··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3458 Dátum: 09 feb 23, 18:13:01 » |
|
Hát elsősorban szerintem azért is kapa meg az oscart mert meghallt. És ilyennel is lehessen büszkélkedni, hogy ő volt az első olyan színész aki halál után kapta meg az Oscar-díjat
És ki fog vele büszkélkedni? Ő a Mennyben (esetleg bárhol másutt, vagy sehol) vagy mégis ezt hogy gondolod? Sőt akkor már ki is jelenthetjük, hogy direkt ölte meg magát, hogy büszkélkedhessen a túlvilágon.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3459 Dátum: 09 feb 23, 18:16:58 » |
|
^^ Mindenesetre nagyot néztem volna ha nem Ő kapja. Olyasvalamit alkotott, amit nehéz lesz elfelejteni. Nem Nicholson "folytatása" , egy teljesen egyedi karaktert hozott létre, messze túlszárnyalva (véleményem szerint) Nicholson Jokerét. R.I.P. Heath Ledger, nekem felejthetetlen élményt nyújtott
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3460 Dátum: 09 feb 23, 18:31:01 » |
|
Azért szerintem Robert Downey Jr. is rendesen megérdemelte volna a Tropic Thunder miatt, legalábbis ő volt mellette a nagy esélyes. Egyébként örülök, hogy a Slumdog vitte el a legjobb film díjat, és nem a (sok jó szerepben, meg dologban gazdag de hót unalmas) The curious case of Benjamin Button. A Slumdog pörgősebb és szerethetőbb szerintem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3461 Dátum: 09 feb 23, 19:28:20 » |
|
Ez nagyon nem így van. Sőt. Egy elhunyt színésznek szerintem sokkal nehezebb dolga van. Nem hagyomány elhunyt színészeknek Oscart adni. Aki látta Heathet Joker szerepében, az nem kérdőjelezi meg, hogy megérdemelte-e. Az az alakítás több volt min egy Joker, több volt mint egy Heath Ledger...Kate Winsletnek örülök, egy igazi zseni az a nő. A Slumdog 8 díját túlzásnak tartom, de tényleg ez volt a legjobb film.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3462 Dátum: 09 márc 01, 11:13:42 » |
|
Egyetértek , hogy megérdemelten lett övé az Oscar , ugyanis Jack Nicholsont is lekörözte vagy 1000x , pedig az ő kártyás trükkje egy generáció tanulta Ledgert nem akarom bántani , de nem volt sajnos normális. De épp úgy halt meg mint a legnagyobak. Ágyban szétcuccozva , szétgyógyszerezve és hulla részegen. Az Oscart lehet , hogy nem nyerte volna meg ha nem hal meg (Ugyanis SZVSZ a díjat hozzá nem értő emberek szavazzák meg) Jokert eljátszani nem lehet , őt át kell érezni.Ez vezethette az alkohol és a drogok irányába.Tiszteletem előtte Melesleg most mi lesz a Batmannel?Ugyanis szinte minden filmben szerepelnie kellene Jokernek...Most újat vesznek elő vagy lehúzzák a rolót???
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3463 Dátum: 09 márc 01, 12:11:03 » |
|
Lesz folytatás ugyse veszi észre a kutya se a smink alatt hogy kijátsza csak az amcsik mert a hangján érezhető lesz de mikorra majd leszinkronizálják magyarra ugyan olyan lesz joker mint volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3464 Dátum: 09 márc 01, 12:12:53 » |
|
A folytatásokba miért kerülne be Joker? Lecsukták, börtönben van, csak a képregényben meg a mesébe menekül el állandóan. A folytatásokban nem fog szerepelni többet Joker.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|