Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3435 Dátum: 09 feb 15, 11:54:58 » |
|
Üdv...ma reggel kapcsolgattam és megakadt a szemem a RTL Star Wars c. műsorán. Ahogy nézem ez a Colne Wars-ból készült sorozat, de sajnos eddig a rendes címét nem tudtam kitalálni, mivel ott csak Star Wars van kiírva. Valaki tud erről valamit, mert felkeltette az érdeklődésem, mint Star Wars rajongó, sőt volt egy-két szellemes megjegyzés is benne így leszedném, ha lenne egy címem...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3436 Dátum: 09 feb 15, 12:15:18 » |
|
Én láttam a filmet, de ha valaki nem akar 134 percen keresztül unatkozni ne nézze meg. Szerintem unalmas film, a DVD borítója is izgalmasabb volt.
Ritka amit te keresel annak pontosan az a címe amit már te is leírtál. Star Wars: Clone Wars Amúgy nekem tetszik az első két rész amit láttam belőle, bár Anakin megrajzolása elég furcsa.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3437 Dátum: 09 feb 15, 12:34:17 » |
|
Ezek szerint sorozatot készítettek belőle...érdekes mindenesetre. Már csak letöltési helyet kell találnom... Ha valaki kapásból tud, azért megspórolhatja a keresgélést
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3438 Dátum: 09 feb 15, 13:07:49 » |
|
Én azt régebben letöltöttem eredeti nyelven vagyis angolul és abban volt hogy a vége felé a z egyik szörny nemzedék magyarul beszélt xD mikor rádobta Anakin-re a sámán a piocat azt mondta: ez most fájni fog kicsit xD meg amikor a kis szörny azt mondja apa xD amugy nem valami jó az a rajzfilm... Töltöm a kara no kyoukai 05 -öt *.* ahh a 06 még kinn sincs dvd verzioban...lesz vagy fél év Ma lesz m2 21:00 Egy Makulátlan Elme Örök Ragyogása ( Eternal Sunshine of The Spotless Mind ) Jim Carrey és Kate Winslet... leegyszerűsítve a szerelemről szól de nagyon jó film !
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3439 Dátum: 09 feb 15, 13:42:11 » |
|
Áhh, Karat én is töltöm Amúgy nem ugyanarról beszélünk Nem rég készült egy Star Wars The Clone Wars c. animációs film. Az elég shit lett, de ez a sorozat poén...múltkor Yoda volt benne, ott nyomult a klónokkal. Azok mekkora arcok már Amire te gondolsz az még réges rég ment a Cartoon Network-ön és rajzfilm volt...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3440 Dátum: 09 feb 16, 07:29:42 » |
|
Igen, de mind a 2-nek ugyanaz a címe. Azért kicsit elválaszthatták volna egymástól. Nekem megvan mindkettő, bár ebből az újból még csak 2 részt láttam, de most már kiírom és megnézem.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #3441 Dátum: 09 feb 17, 17:07:54 » |
|
Én most töltöttem le és néztem meg a Halálfutamot. 2009-es vagy 8-as. Nem tudom, én világéletemben imádtam az autós filmeket, és nekem eszméletlenül tetszett. Eggyik nagy pozitívum, hogy nincs túl sok előkészítés és sok benne az akció. Én ajánlom mindenkinek, legalább adjon neki egy esélyt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Haku
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
Niggah-chan
|
|
« Válasz #3442 Dátum: 09 feb 17, 17:29:23 » |
|
Én is most láttam a Dead Racet és nekem is nagyon bejött... Jó kis story, és sok sok akció
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3443 Dátum: 09 feb 17, 17:30:48 » |
|
Én meg az RRRRRRRRR című filmet (meg nem mondom hány "r" betű van a címben). Ezek nagyon beteg állapotban lehettek, ennyi baromságot összehozni...komolyan, nagyon súlyos poénok voltak benne...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3444 Dátum: 09 feb 17, 17:32:26 » |
|
Haku véletlen nem a death racere gondolsz?:'D még jó hogy ennyire figyelsz x'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3445 Dátum: 09 feb 17, 21:43:10 » |
|
Death Race 1975-set se láttam, de az újabbik 2008-as verziót sem Amugy biztos jó film majd beszerzem egyszer
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3446 Dátum: 09 feb 18, 19:11:30 » |
|
Tegnap éjjel, megnéztem a Banki Meló című filmet. A film szerint igaz történetet alapul, Jason Statham a főszereplő igaz nem rajongok annyira a filmjeiért, meg a színészért sem de, ez a film nagyon jó volt ajánlani tudom mindenkinek.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ayaka
|
|
« Válasz #3447 Dátum: 09 feb 19, 08:21:30 » |
|
Nem rég végignéztem a szökést. Tetszett, voltak benne kifejezetten jó fordulatok, amire nem számítottam, mert mostanában minden sablon xD szal jó látni h azé még van pár ember akinek jó a fantáziája ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3448 Dátum: 09 feb 20, 17:05:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
kyuubi-kun
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3449 Dátum: 09 feb 21, 11:46:48 » |
|
Hu gyerekek én valamelyik este megnéztem a texasi láncfűrészest , na az nem volt semmi .Igazt már vagy ezer éves film de akkor is marha félelmetes volt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|