Syzygy
|
|
« Válasz #3420 Dátum: 09 feb 12, 13:39:42 » |
|
Amerikai szépség ...ahh Kevin Spacey nagyon nagyot alakít...egyszerű emberek tragédiák uhh rohadt nagy hatása alatt vok.... Ma meg Amerikai História X.. edward nortonnal am rasszismusról szól de nagyon jó:D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3421 Dátum: 09 feb 12, 13:53:41 » |
|
Az amerikai szépség tényleg nagyon jó, ahogy megváltoztatja az életét Lester és amilyen nyugodt legtöbbször, meg amiket csinál benne lenyügöző, nem hiába kapott olyan sok díjat, többek között 2000-ben a legjobb filmnek járó Oscart is. A másikat már régen láttam, de az a rész amikor mondja, hogy "harapj a patkára" az nagyon megmaradt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3422 Dátum: 09 feb 13, 08:22:55 » |
|
Ma meg Amerikai História X.. edward nortonnal am rasszismusról szól de nagyon jó:D Szerintem is nagyon jó film , de nekem nem csak a fajgyűlöletről szól a film , hanem arról is , hogy ha baj van , akkor az segíthet rajtad akire nem is számítanál...
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3423 Dátum: 09 feb 13, 13:39:54 » |
|
Tegnap moziban megnéztük a Véres Valentin 3D-t, hát a film sztem nem a legjobb volt, de a 3Ds élmény az lenyügöző volt, szóval azért érdemes volt megnézni. Az egyik kedvencem az volt, mikor a csákányt beleveri a tarkolyába és a szemgolyó rajta maradt a csákány hegyén, és mert 3Ds ezért az egészen kijött a képből... nem biztos, hogy értitek, de ezért kell megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
iLOVEmákostészta || balf@sz c:
|
|
« Válasz #3424 Dátum: 09 feb 13, 14:06:55 » |
|
mi majd megnézzük bnőimmel sulival meg kötelező volt elmenni a Volt-ra, hát na, annyi hogy kényelmes volt a helyem hát, loll volt 1 olyan pillanat, mikor ari pofát vágott a höri, azt anny jött lenekem az egészből
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
bluespirit
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3425 Dátum: 09 feb 13, 14:54:16 » |
|
Én is láttam sztem jó volt egynek! De nálam akkoris a Twilight a favorit!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3426 Dátum: 09 feb 13, 15:13:52 » |
|
Ó, te magyar szinronnal láttad, nemtom hogy szinkronozták egyáltalán, mert mi a bnőimmel csak felirattal láttuk, meg az FTP-n is magyar feliratos DiveX volt, aszonta tesóm, mondjuk én U2Be-ról szedtem le, de az is csak magyar feliratos... szal most ott tartok, hogy van 3 változat filmbe, és ezekhez angol, magyar felirat, amit mindegyikhez külön szedtem le, de nem ám, hogy a DiveX-hez jó lenne a magyar DiveX-es felirat!!!
|
|
|
Naplózva
|
> *-* PÓNIII *-* - Utálom a pónikat! > Akkó' ... hm ... *-* SÜNIII *-* - SÜNIIII <3 "w"
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3427 Dátum: 09 feb 13, 18:12:41 » |
|
Twilight hmm... nem tom nekem osztálytársaim olvassák és azt mondják h a könyv sokkal jobb bár ki tudja???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
boci555
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3428 Dátum: 09 feb 13, 18:41:30 » |
|
Wáá, a könyv az tényleg sokkal, sőtt 100-szor jobb, de a film is szupeer, az a különbség, hogy a könyv nem annyira fejezi be, mert a filmnek a vége, az eléggé lezárja a történetet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3429 Dátum: 09 feb 13, 23:22:35 » |
|
A tv2-n megy a Boomerang, egész jó filmnek tünik, persze volt mikor átkapcsoltam és elfelejtettem visszakapcsolni. Eddie Murphy, Halle Berry, Martin Lawrence szerepel benne. A film+on meg a Halálos fegyver 4 megy de az megvan dvd-n szal nem nézem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3430 Dátum: 09 feb 14, 01:13:04 » |
|
Spíler - RocknRolla rendezte: Guy Ritchie Kesze-kusza, eszes film, egy tizenhatos karikával és lenyűgöző világgal. Kemény és igazságos:P http://www.cspv.hu/cspv_film/_info.html?film_id=04642
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3431 Dátum: 09 feb 14, 01:49:44 » |
|
Most láttam, nem is tudom melyik adón talán, a Viasat 3-on mutatták a Tango és Casht és ha jól tudom pénteken lesz. Véleményem szerint nem volt egy rossz film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3432 Dátum: 09 feb 14, 10:51:01 » |
|
De jó:D Először látom, hogy egy sorozat egy másik sorozat stílusában csinál egy kis promo anyagot Ha láttok még ilyet, akkor linkeljetek:D Sztem tök jó:P http://www.youtube.com/watch?v=CjJCdwTauLs&feature=rec-HM-rev-rn
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3433 Dátum: 09 feb 14, 11:53:48 » |
|
Most láttam, nem is tudom melyik adón talán, a Viasat 3-on mutatták a Tango és Casht és ha jól tudom pénteken lesz. Véleményem szerint nem volt egy rossz film.
Az nagyon jó film egyik kedvencem Ma voltam teszkóba és vettem 3 filmet Sziki szökevény, Véres játék, és egy Jackie Chanes filmet jó régi, és olyan mintha mozis lenne (minőségre értem)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3434 Dátum: 09 feb 14, 21:39:29 » |
|
Lie to me ?? Volt valakinek szerencséje ehhez a sorozathoz? Most kezdték el vetíteni Amerikában a Foxon, de engem az első rész után simán "megvettek".... A szokásos nyomozós sorozat lenne, csak mégis jobbat hoztak ki belőle... igazából nem is magán a nyomozáson van a hangsúly, hanem hogy vajon ki hazudik, mikor (általában mindig) és mért? Na ennek a megállapításában félelmetesen profi Tim Roth, akinek munkájából adódóan néha olyan kellemes személyisége van, mint Dr House-nak... Szerintem az első részt érdemes kipróbálni, bár szerintem utána nincs megállás!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|