Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3405 Dátum: 09 feb 09, 15:28:49 » |
|
Na tehát tegnap/ma megnéztme a következő filmeket: Ha igaz volna(vmivle el kellet ütni az időt a heti hetesig ,de amúgy tetszett). Christine:ez egy Stephen King könyv alapján készített film,nekem marhára tetszett,megérte egyig fent lenni Délelőtt pedig,mivle nem voltma sulibna,ezért megnéztem végre A szellemlovas című filmet...hát nem volt rossz,de nagy kedvenc nem lett....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ritka
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3406 Dátum: 09 feb 09, 21:13:31 » |
|
No, véleményeket kérnék, főleg azokét, akik látták az alább megnevezett sorozatot
Régóta dilemmázok a LOST sorozaton. Anno, mikor az RTL elkezdte adni, néztem minden pénteken, és be kell, hogy valljam, tetszett. Ment jó ideig a cselekmény, mígnem egyszer csak elkezdték -számomra- fölöslegesen túlbonyolítani. (cápa farkán számsor, a Többiek a szigeten, etc.) Kérdezném, hogy van -e jövője ennek a sorozatnak, érdemes -e megnézni, vagy az egész ilyen bonylult káosz? Nem szeretnék úgy ott állni a végén, mintha el se kezdtem volna...
|
|
|
Naplózva
|
Gondolkodj, Micimackó, GONDOLKODJ!
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3407 Dátum: 09 feb 09, 21:17:15 » |
|
juuj én azt a sorozatot de meguntam kezdjük ott kinyírták a kedvenc kariaim ok előbb meghalt boon de h most már ccharliet is kinyírták a sorozatból az mársok igazából legnagyobb bajom ott van vele h már egyszer mmegmenekültek meg kismiliószor majnem megmenekültek de a sorozatot azér húzzák a végtelenségig agrh
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3408 Dátum: 09 feb 09, 23:07:06 » |
|
Christine:ez egy Stephen King könyv alapján készített film,nekem marhára tetszett,megérte egyig fent lenni 1 éve én is megnéztem jó régi film 1983-as és nekem is bejött. Éjszaka ment belenéztem az elejébe csak nem volt kedvem végig nézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3409 Dátum: 09 feb 10, 17:21:29 » |
|
Köszi Zemori, régi szép emlékeket idézett fel bennem ez a videó. Anno én is az RTL II-ön néztem meg a Sailor Moon-t, ha jól emlékeszem még a mozifilmeket is adták rajta, sőt olyan évadokat is amiket Magyarországon soha nem adtak le. Igen, a movie-k is mentek és asszem mindig téliszünetben adták őket Annyira zsír volt és szép. Főleg, hogy egy kukkot se tudtam németül xD De néééztem és néééztem :D:D Akkora érzelemáradat lep el ettől a pár openingtől akárhányszor hallom:D Pedig már utálom a német nyelvet, nagyon:p Nagyon a legelején még volt a Katzenauge (Cats' eye:D)Akinek van még RTL II-je: mennek még animék? Ha igen, akkor milyenek?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 10, 17:48:14 írta Zemori-san »
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
mates07
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3410 Dátum: 09 feb 10, 17:53:42 » |
|
Nekem van megy a Yugioh,Pokemon,Ben 10,One Piece,Dinasaur King,meg a Sasuke.
Amugy meg valaki látta a Tűzben edzett férfit?Denzel Washington
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3411 Dátum: 09 feb 10, 18:31:22 » |
|
No, véleményeket kérnék, főleg azokét, akik látták az alább megnevezett sorozatot
Régóta dilemmázok a LOST sorozaton. Anno, mikor az RTL elkezdte adni, néztem minden pénteken, és be kell, hogy valljam, tetszett. Ment jó ideig a cselekmény, mígnem egyszer csak elkezdték -számomra- fölöslegesen túlbonyolítani. (cápa farkán számsor, a Többiek a szigeten, etc.) Kérdezném, hogy van -e jövője ennek a sorozatnak, érdemes -e megnézni, vagy az egész ilyen bonylult káosz? Nem szeretnék úgy ott állni a végén, mintha el se kezdtem volna...
Nekem örök kedvenc és némileg tudom követni is. Jah és a következő évad arról fog szólni, hogy Jack, Lock ésA többiek vezére, nem jut eszembe a nve, visszamennek a szigetre egy bizonyos cég egyenruhájámban.. De rengeteg szálat kibogoznak még szal szerintem érdemes hamár elkezdted nézni....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Slane
Osztag Vezető
Nem elérhető
So long suckers! :)
|
|
« Válasz #3412 Dátum: 09 feb 10, 18:55:45 » |
|
A sorozatot előre megírták, sok kis részletet is, tehát minden kérdés meg lesz válaszolva a sorozat végére, tehát a 6. évadra. És igen érdemes tovább nézni, mert nagyon jó részek vannak, a történetvezetés meg kiváló.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3414 Dátum: 09 feb 11, 16:58:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3415 Dátum: 09 feb 11, 21:06:46 » |
|
Én meg ma nézem az Evulóciót már régen láttam Persze nem a legnagyobb alkotás de vannak benne poénok Heden shoders reklámozása
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 11, 23:17:57 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3416 Dátum: 09 feb 11, 21:33:27 » |
|
Én tegnap néztem meg a Volt-ot, úgy voltam vele, hogy egy unalmas animációs film...de szerencsére tévedtem. Most az Underworld Rise of Lycans c. filmet nézem, 30. percnél járok...eddig tetszik.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 feb 11, 21:34:03 írta Oxygene »
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3417 Dátum: 09 feb 11, 23:08:11 » |
|
A Volt szerintem is, egy aranyos kis szösszenet. Az Underworldről, meg nem tudok véleményt alkotni mert, a 2. részét sem láttam. Így, megkérdezném hogy érdemes lenne, bele kezdenem a maradék kettőbe.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3418 Dátum: 09 feb 11, 23:16:51 » |
|
Hát a második részt semmiképp se hagyd ki, mert nagyon jó, a harmadikról meg még én se tudok nyilatkozni, mert még nem láttam.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3419 Dátum: 09 feb 11, 23:20:04 » |
|
mindenképp érdemes... ugyanis az egész történet kezdete szal ha azzal kezded akkor annyit nyersz h a másik 2 részt teljesen megfogod érteni mindenképp érdemes látni én moziban is megnéztem és biztos h letölteni is lefogom... bárazhozzátartozik az igazsághoz h vámpír fan vook xDD szal nagy előnnyel nyit afilm
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|