Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3360 Dátum: 09 jan 28, 12:55:03 » |
|
Hát a jöttünk Láttunk visszamennénk-el kapcsolatban csak Gabesz véleményét tudom osztani, mert szerintem is egy nagyon szar film és én inkább szánalmasnak találtam mint viccesnek. az Apokalipszis most-ot szerintem még nem láttam, de ismerős a neve, utána nézek majd.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3362 Dátum: 09 jan 28, 23:50:30 » |
|
Hát a jöttünk Láttunk visszamennénk-el kapcsolatban csak Gabesz véleményét tudom osztani, mert szerintem is egy nagyon sz*r film és én inkább szánalmasnak találtam mint viccesnek. az Apokalipszis most-ot szerintem még nem láttam, de ismerős a neve, utána nézek majd. Nem tudom, nekem az első kettő tetszett, de a 3. egy rókabőr vontatott és bárgyú.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 28, 23:52:45 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3363 Dátum: 09 jan 29, 00:17:09 » |
|
Nem mindenkinek jön be a francia humor de az első része a legjobb még imdb-n is elért egy jó arányt Nekem is inkább az amcsi vígjátékok jönnek be pl Nagy durranás 1-2
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
uchiaboy
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Uchiha klán egyetlen uchia-ja
|
|
« Válasz #3364 Dátum: 09 jan 29, 00:19:33 » |
|
Nekem bejön a francia humor , Lui de Funes! Igazi klasszikus nálam...A humorban csak Jim Carrey tetszik nekem jobban....(Tudom h nem Francia Jim Carrey )
|
|
|
Naplózva
|
Uchiha Clan is no dead! Muhahahaha! Azért uchiaboy mert az a név (h uchihaboy)foglalt volt bizonyos helyen.
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3365 Dátum: 09 jan 29, 14:38:10 » |
|
Ma azt hittem csak vicc ami a tévébe ment hajnali 1kor xD Családi vakáció - (a lényeg hogy hajnali egykor mikor ez egy vígjáték!!! ) És az Europai, Karácsonyi vakációt is levetíti természetesen a retek klub de azt is mikor 1-kor nehogy megtudja nézni bárki is... Még egy horrornál megértem Sajna az Európai vakáció nincs meg dvd-n
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3366 Dátum: 09 jan 29, 18:16:25 » |
|
Én majd, a Csupasz Pisztolyokat akarom beszerezni. Azt hiszem, az egy igazi klasszikus . Mondjuk Leslie Nielsennek, rengeteg jó vígjátéka van.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3367 Dátum: 09 jan 30, 01:18:09 » |
|
Hmm kéne egy kis Help. Van egy film de nemtom a címét, kb 1988 és 1992 között készült xD Leírás: Jha igen ez egy Sci-fi és ugy kezdödik hogy mennek az űrhajók és akkor van egy másik fajta lény akiket üldöznek, nagy harcban két gép lezuhan egy bolygóra amin szinte semmi élet nincs. Az egyik ember a másik "ufo"kb így néz ki: http://besterplace.green-sector.de/imaget/gkar.jpg csak pikelyes asszem Na szal ezek ellenségek de mivel magukra vannak utalva az üres bolygón így barátok lesznek. Egy kunyhóba élnek s megtanulják egymás nyelvét A végén az idegen meghal de amugy férfi de mégis lesz gyereke és az ember neveli fel huh hát kicsit fura meg hülyén hangzik de csak ennyi ugrik be hátha tudja valaki a címét. Még valami volt egy gödör amibe ha élőlény megy bele a gödörben lévő szörny felzabálja és volt egy teknős, beleesett ebbe a gödörbe és csak a páncélját köpte ki Szinte az egész filmet leírtam csak nemtom a címét
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3368 Dátum: 09 jan 30, 01:45:22 » |
|
Hát elég gagyi film, lehet... De ha a szereplők neve beugrana, akkor a filmszerepek lapján meg lehetne találni a valószínűsíthető címet... De ezt már írtam msn-en...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabor-sama
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Akatsuki
We are Fighting Dreamers Dattebayo
|
|
« Válasz #3369 Dátum: 09 jan 30, 07:21:45 » |
|
wolf h jól tudom, akkor az a kedvenc ellenségem, vagy legkedvesebb ellenségem. Múltkor láttam torenten, majd újból megkeresem, ha érdekel.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Balin
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3371 Dátum: 09 feb 01, 19:33:44 » |
|
Nem tudom, hogy ti hogy vagytok vele de szerintem a valah készült legviccesebb és talán legjobb rajzfil sorozat a Spimson család. Nem hiába megy már a 20.ik évad belőle. Szerintem sokkal jobb angolul bár a magyar szinkron se rossz. Szabad órámit gyakron szoktam elverni ennek a nézgetsével. http://wtso.net/ Ezen az oldalon megnézhető az összes rész már kijövése napján a legujjabak is, természetesen angolul akinek ez nem kizáró ok annak minden féle képpen érdemes megnéznie ezt az oldalt.
|
|
|
Naplózva
|
Még mindig a fórum elsőszámú nő gyógyásza aki ingyenes mellrák szűrést vállal. LORD OF MORIA Tanítványaim: Petikek, Kronosz7 Kenshin hites ura Hugica:Csillus
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3372 Dátum: 09 feb 01, 21:15:51 » |
|
Balin itt O_O Most néztem meg a Revolutionary Road -ot ...ahh nagyon nagy film....leo+kate jó színészek xD azért van igazság a filmben...szomoru....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Zemori
|
|
« Válasz #3373 Dátum: 09 feb 03, 20:09:38 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
Ezt hallgatom Ezeket olvastam Az apró szemű, csendes őszi eső lassan megérkezik, és eszembe jutsz. Olyan, mint mikor idelépsz hozzám, a derekamra teszed a kezed, és magadhoz húzol kicsit. Az arcomat megsimítod, az ujjaid a hajamba futnak, és megcsókolsz. "Think that this day will never dawn again. Today is our most precious possession." Dante
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3374 Dátum: 09 feb 03, 20:15:58 » |
|
nézzük mitnéztem xDD tegnapeste leszedtem Bolt ot xDDD hát mokás kis rajzfilm de nemvolt a legnagyobb durranás xDDD Trex a hörcsög lessz kb mindenki kedvence xDD nagyarcu, nagyszáju kis pattogos forma meg néztem Kegyenc fegyencet.. hát.. azfilm 1X űen beteg xDDD kicsit sokbenne a buzispoén de naon zsir kis film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|