Syzygy
|
|
« Válasz #3300 Dátum: 09 jan 25, 19:08:43 » |
|
Ma 21:00 Good Will Hunting az m2 -őn. Nagyon jó film nézzétek megfelel ..szóval nem akarok látni fórumon emberkéket a film alatt xD ez parancs mert ha nem akkor xenin verem le....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3301 Dátum: 09 jan 25, 19:13:12 » |
|
Hát, akkor én, kivétel leszek. Nekem, egyáltalán nem tetszik az a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3302 Dátum: 09 jan 25, 19:19:56 » |
|
Ne Train ne mond ezt xD Syzy össze fog verni ezért x"D (m-m engem x"D) am én még nem láttam.. hogy bevaljam... nem is érdekel x"D
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3303 Dátum: 09 jan 25, 20:45:51 » |
|
Akkor vállalom a verést is . Most megy a tv2-n, a Gagyi lovag na az jó film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #3304 Dátum: 09 jan 25, 20:55:41 » |
|
hm na az tényleg jó film vagyis én szeretem... xD van benn egy magyar zászló is valahol :o
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3305 Dátum: 09 jan 25, 21:07:13 » |
|
Én meg nagyon nem szeretem,eléggé eröltetettnek tartom...dehát ízlések és pofonok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3306 Dátum: 09 jan 25, 21:56:45 » |
|
Ez így igaz. Most láttam előbb, a bemutatót a Szállító 3. részéről valamikor, februárban lesz a mozikban. Véleményem szerint, lehúzott rókabőr már az egész ámbár szerintem, az első 2 is rakás sz*r volt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kryboy
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3307 Dátum: 09 jan 25, 23:00:39 » |
|
Pedig nem volt rossz és a moostani is egész jó lett!
ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ most néztem meg az Underword legújabb részét nem volt rossz bár a vége elég kaki lett!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #3308 Dátum: 09 jan 25, 23:05:05 » |
|
Bazdmeg Train te hülye vagy O_O Azt a sz*r gagyi lovagot istenited ??? a good will huntingot meg a szállítód meg lehuzod?? öcsém.....érdekes.....uristen..... ahh bocs nem úgy gondoltam csak kicsit szarul esett..
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 23:06:42 írta Syzygy »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3309 Dátum: 09 jan 25, 23:15:58 » |
|
Ez...eszméletlen jó film volt... és azért szeressük az m2-őt mert nincs rajta reklám...uram isten ha ezt megszakították volna Minden esetre megérte végignézni...és megérné megint végignézni ...Milyen jó hogy van egy filmániás apám aki 10 egész percre lakik Lemaradtam viszont az első 5 percről
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 23:22:28 írta Morita »
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3310 Dátum: 09 jan 25, 23:22:38 » |
|
Ez így igaz. Most láttam előbb, a bemutatót a Szállító 3. részéről valamikor, februárban lesz a mozikban. Véleményem szerint, lehúzott rókabőr már az egész ámbár szerintem, az első 2 is rakás sz*r volt.
Nee Train aki szereti a GAntz-ot ne modnjon ieeeeeeeeeeet aaaaaa. Figy a szallito, 1 az nagyon nagy film, nézd azt a szemszöget mien jo pörgös és basszus mekkora jo történet mar 1 akciofilmhez, neee neeee ezt neee . Syzy a Fekete lovag pedig jo film szerintem, en szeretem. Jo poénok vannak benne. Meg hát M. L. nek csak j ofilmjei szoktak lenni, kis tulzassal :d. Végső soron a Good Will Huting jo film, néhol kicsit vontatott de egyébként nagyon jo története van, 1etlen hibaja talana z h nem lehet barmien hangulatba megnézni.
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3311 Dátum: 09 jan 25, 23:27:51 » |
|
Kroni hogy jött hirtelen ide a Sötét lovag? Apu nem is fikázta...sőt...nekem anno fél órás kiselőadást tartott belőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kronosz7
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3312 Dátum: 09 jan 25, 23:29:49 » |
|
Mivel a fekete lovag, _Martin Laurence asszemigy kell irni, föszereplésével magyar cime Gagyi lovag, na most Bani epp ezt fikazta az imént, holott ö is szereti .
|
|
|
Naplózva
|
Daryl ” One wrong move, and you get an arrow in the ass. Just so you know,”
Daryl ” Had enough in ‘im to take out these two son of a bitches……………one handed.”
Daryl ” I still think it’s a mistake, not burning these bodies. That’s what we’d said we’d do, right? Burn ‘em all. Weren’t that the idea?”
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3313 Dátum: 09 jan 25, 23:30:31 » |
|
Bazdmeg Train te hülye vagy O_O Azt a sz*r gagyi lovagot istenited ??? a good will huntingot meg a szállítód meg lehuzod?? öcsém.....érdekes.....uristen..... ahh bocs nem úgy gondoltam csak kicsit sz*rul esett.. Á-á a Good Will Huntingra egy szóval sem mondtam hogy sz*r, csak hogy nem tetszik. Szállító meg maga, nem tetszik csak a színészt bírom, meg a harci jeleneteket nagyon jók. Úgy mint akció film, és ha az ember pörgős filmre vágyik, ez tényleg jó csak egyszerűen nem fogott meg. Syzygy ha esetleg sz*rul esett bocs azt az üzenetet konkrétan senkinek sem szántam.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 25, 23:32:44 írta Train »
|
Naplózva
|
|
|
|
Morita
Rikodu Sennin
Nem elérhető