bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3180 Dátum: 08 dec 28, 12:33:35 » |
|
Tegnap megnéztük az Ausztrália című filmet Nórikával és szerintem jó volt, legalábbis nekem tetszett... az Alkonyatnál ezerszer jobb volt. Elvileg 165 perces a film, de két óra és párperces volt csak szerintem, szóval a stáb lista eléggé hosszú lehet. De jó kis film, bár nem nézném meg mégegszer.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Crispy
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3181 Dátum: 08 dec 28, 16:21:33 » |
|
pont ezt akartam mondani :'D tegnap náztük meg bercikével az Ausztráliát ééés tééllleg nagyon jó :'D a 4 karácsonyt viszont nenézzétek meg ··
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3182 Dátum: 08 dec 29, 13:47:04 » |
|
Hmm na leírom milyen filmet szereztem be 1 hét alatt Star Wars összes része, Die hard 1-2-3 most dvd formátumba, Karácsonyi vakáció, Grease, Hull a pelyhes, Masters of the Universe, Armageddon, Godzilla, 48 óra asszem most ennyi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3183 Dátum: 08 dec 29, 14:09:46 » |
|
Megvan a Dark Knight díszdobozban. Köszi Jézuska. x)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3184 Dátum: 08 dec 29, 19:03:54 » |
|
Uh, jó neked. Igaz én nem vagyok Batman fan, de Heath Ledger miatt megnéztem a filmet és.. megérte.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Adachi
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3185 Dátum: 08 dec 31, 08:22:15 » |
|
Valaki látta az Alkonyat című vámpírsz@rt? Imádom a vámpír filmeket de ez... ez... oda-vissza elalszik rajta az ember.
ezcsakazértvan mert az a film inkább csajoknak készült x'DDDD am a Batman filmben 1etértek az előttem szolokkal... sőtt.. nekem annyira tetszett h námbör ván á nőtte ki magát Joker meg egyszerűen isten benne kár h a film végei forgatásokon megmurdált a szinész :S > jahh am én legutobb shop showt szedtem le meg képtelenképregényt hát.. nekem teteszett mind2 ő ^^ bár a shopshowt már láttam joval régebben
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 31, 08:23:52 írta Adachi »
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3186 Dátum: 08 dec 31, 09:10:14 » |
|
Jay és néma bob visszavág, ez az igazán jó film, én szétröhögtem rajt az agyam. Már nem mai de durva jó azoknak akik nem vetik meg a közönséges humort.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 09 jan 01, 18:01:48 írta milanbert »
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3187 Dátum: 08 dec 31, 19:05:11 » |
|
Én meg ma leszedtem A sziklát vágatlanul jó kis film, most még jön a Szárnyas fejvadász amit még nem láttam de jó kis sci-fi lehet Ma meg egyik adón ment a Szerepcsere című film kibaszott jó vigjáték Eddy Murphyvel
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3188 Dátum: 08 dec 31, 19:37:40 » |
|
hmm ma néztem vmi gész jo rajzfilmet csak nem tom a címét vmi boldogtalanul örökké ha lefordítom magamban talán de nagzon tetszettt angolul is csak annzi jut eszembe h benne volta never xD hmm hát ez van de tetszett igz ilzen feldolgozása végül is a hamupipőkének meg igz több mese is kap benne helzet de főként azt dolgozza fel nem tom untesóm aszondta hülzeség de nekem egészen tetszett jo ha nincs más dolga az embernek
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #3189 Dátum: 09 jan 01, 18:41:30 » |
|
Valaki látta az Alkonyat című vámpírsz@rt? Imádom a vámpír filmeket de ez... ez... oda-vissza elalszik rajta az ember.
ezcsakazértvan mert az a film inkább csajoknak készült x'DDDD Én csaj vagyok de ilyen szar filmet is régen láttam már. :'D Nekem nagyon nem jött be. xD Az kiderült, h Tarantino jobb ha rendezi a filmet, mintha játszik benne. :'D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3190 Dátum: 09 jan 01, 20:39:33 » |
|
Megnéztem én is nos hát nem mondanám kifejezetten sz*rnak de azért ez nem az én világom egyszeri időtöltésnek jó volt..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #3191 Dátum: 09 jan 02, 13:05:43 » |
|
Ki látta már a One Missed Call (Nem fogadott hívás)-t? Szerintem hihetetlen jó horror bár remélem lesz folytatás,mert nincs befejezve..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3192 Dátum: 09 jan 02, 17:33:36 » |
|
Ma megnéztem Liam Neeson új filmjét a Taken-t és azt kell mondjam valami zseniális lett az elmúlt évek alatt rég láttam ilyen jót ami tetszett is talán a Bourne sorozat volt az ami így tetszett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chidori
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3193 Dátum: 09 jan 03, 01:23:05 » |
|
A Takent eddig nagyon sok helyen dicsérték. Úgy látszik, hogy rajtam a sor most, ideje megnézni...
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás nem felelt meg a fórumszabályzatnak (magasabb volt, mint 200 képpont), ezért a moderátor (Robot) törölte. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #3194 Dátum: 09 jan 03, 01:29:10 » |
|
Rekviem egy álomért... a zene kiakaszt, a sztori döbbenet, nincs happyend... imádom
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|