noemimi-chan
|
|
« Válasz #3165 Dátum: 08 dec 26, 13:12:29 » |
|
hát ja nem tom a film elrontja sztem a képet pl olyam randa szinészeket alkalmaznak xD de am nincs harag xD hmm rájöttem mondjuk már egy ideje de most párszr ujraanéztem h egyik legjobb ilyen nyálas fogadósos tinibigyuszos film a 10 thigs i hate about you ... hmm
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3166 Dátum: 08 dec 26, 15:50:40 » |
|
Annak idején Robin Cook: invasion c. könyvével voltam ugy hogy bitang jó volt és erre ugy elszurták a filmet ahogy csak lehetett. A másik meg Dean r. Koontz ősellensége volt ilyen. Van rá példa hogy jó filmet csinálnak hires könyvböl de sajnos nagyon kevés. És sajna visszafelé is igaz. A filmek könyvvé alakitása is gyenge általában bár azért nem annyira mint fordított esetben.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Oxygene
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #3167 Dátum: 08 dec 26, 16:03:17 » |
|
Nem rég néztem meg a Gyilkos mulatság(Murder Party) című filmet...nagyon rossz, ne nézze meg senki Ez volt életem legrosszabb másfél órája...
|
|
|
Naplózva
|
"Aki megakar tenni valamit , az talál rá módot,aki nem, az talál kifogást..."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3168 Dátum: 08 dec 26, 19:50:35 » |
|
No gyerekek megnéztem a Twilightot,hát.......... volt ami tetszett,volt ami nem,a romantikázás nem volt sok véleményem szerint,viszont kissé el lett ferdítve a vámpírokról szóló históriák,főleg ezzle a nepra menős cuccal kapcsolatban,ott kicsit fennakadtam..... de minden esetre örök kedvenc nem lesz,de megnézhető darab.... a könyvhöz nincs türelmem,szla arról nem tok nyilatkozni,bár megvan itt a gépen
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Aysee
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
Maknae Taemin. <3
|
|
« Válasz #3169 Dátum: 08 dec 26, 19:54:44 » |
|
Mi (Kata,Benő,Watashi) ma néztük meg a Cincin lovagot és pfuájj >____________________________< Uncsiii 1 film és szerintem semmi értelme nem volt >____<
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
milanbert
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
otaku-kun
|
|
« Válasz #3170 Dátum: 08 dec 26, 20:05:09 » |
|
Most néztem meg a superman:doomsday c. rajzfilmet. Kellemes másfél óra volt csinálhatnának több ilyet. Csak az idegenen akadtam ki egy kicsit. Teljesen olyan volt mint a justice league sorozatban az egyik ellenfelük
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3171 Dátum: 08 dec 27, 00:45:36 » |
|
Én most fogom megnézni mindjárt a Macskakaj 2 című remeket... Csak unjam meg a fórumot... Haverom úgy adta ide, hogy sírni fogok kínomban olyan rossz... Há' majd meglátjuk... Még nem láttam... >>>Hú basszus! :'D Ez tényleg jó szar volt! :'D De volt azé benne néhány jó poén!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 dec 27, 03:03:56 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
noemimi-chan
|
|
« Válasz #3172 Dátum: 08 dec 27, 13:08:59 » |
|
nah és néztem twilightot hát mit mondjak nem tom eléggé szánalom a film szerintem xD azér ennél jobra számítottam na azé van ami tetszik de mégi nah istenem tényleg azé ennél jobb is lehetne
|
|
|
Naplózva
|
"Valós képem van erényeimről és gyengeségeimről. Az én fegyverem az elmém. A fivéremnek ott a kardja, Robert királynak ott a harci pörölye, nekem pedig az elmém... az elmének pedig könyvekre van szüksége, ahogyan a kardnak fenőkőre, ha meg akarja őrizni élességét." "Büszkén, mint egy megtérésre hívott rossz angyal, aki inkább választja a kárhozatot, mint büszkesége megtörését."
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3173 Dátum: 08 dec 27, 13:13:16 » |
|
Én ezzle a filmel úgy vagyok,hogyha vkinek épp semmi dolga nincs és megnézi szerintem jól szórakozhat,nekem legalábbis tetszett,főleg a baseball-os rész bár hozzá kell tennem,hogy én a könyvet nem olvastam. A csja aki nekem ezt ajánlotta,naaa ő teljesen átszelleműlt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gyori54
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3174 Dátum: 08 dec 27, 15:22:11 » |
|
huh sikeresen megnéztem a Batmant és a Vasembert. teccett mind a 2 de a vasemberbe kevés volt az akció szerintem de jó az is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3175 Dátum: 08 dec 28, 00:17:59 » |
|
Sthol Buci szinkronja a Jokernél ... Volt szitu amit eltalált de a híres Joker-nevetések nem jöttek össze. Ez a legjobb Batman film idáig!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #3176 Dátum: 08 dec 28, 02:55:17 » |
|
Na igen a Batman A sötét lovag nagyon jó film, de aki tényleg élvezni akarja főleg Joker jeleneteit az inkább az angol szinkront válassza, mert Joker magyar szinkronja....hát no comment. Am a vasember is jó, de nekem is ugyanaz a bajom vele gyori54-nek, hogy kevés volt benne az akció, de reméljük a második részben felpörgetik majd a dolgokat. xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
itachicrying
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3177 Dátum: 08 dec 28, 05:45:37 » |
|
Valaki látta az Alkonyat című vámpírsz@rt? Imádom a vámpír filmeket de ez... ez... oda-vissza elalszik rajta az ember.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #3178 Dátum: 08 dec 28, 10:31:32 » |
|
Van olyan oldal, ahonnét a 4400 4. évadját lehet szinkronosan szedni? ¤¤ Feliratost tudok, az nem jó, vagyis jó lenne ha már a fele nem lenne meg. ¤¤
szánkjű xd ¤¤
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morimoto-kun
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #3179 Dátum: 08 dec 28, 11:03:37 » |
|
itachi:jaja én láttam,sztem nem volt akkora katasztrófa,nem lett a kedvencem,de sztem anynira nem szörnyűséges...bár a könyvet nem olvastam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|