Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #615 Dátum: 07 júl 26, 09:14:33 » |
|
Szerintem tök gáz, hogy a későbbi részekben Szerencsés lány helyett Szerencsés Pankát mondanak ;D (Csak azért, mer' olyan bénán hangzik... :-* Ja, és Ben, jó az új avatárod : Egyébként miért lettél "sima rangos"?)
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #616 Dátum: 07 júl 26, 09:51:28 » |
|
Szerencsés lány neve télleg jó volt...hm...most látom csak, nem is az a rész spoiler, kevertem egy másikkal ??? SPOILER képek: 1.2.3.a legújabb rész képeiÉs egy érdekes kép, mely bizonyítja, h a Ben 10-nek köze van a Narutohoz: 4.(megkértem rá Cartot. így valahogy jobban néz ki az egész, h hsz-ek szerinti rangok. de attól még benn vagyok a teamben)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #617 Dátum: 07 júl 26, 09:59:37 » |
|
nah, egy újdonság...nem is tuttam, hogy Ben ilyen csúnya...de most, hogy nézem az avatarod...DE VISSZA NE CSERÉLDD! (mer nyugdíjba megyek! :idegroncs: )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #618 Dátum: 07 júl 26, 10:02:08 » |
|
rossz a kép felbontása szentem nem csúnya. 30 évesen rondább.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Zisten
|
|
« Válasz #619 Dátum: 07 júl 26, 10:03:27 » |
|
Ennél rondább? :o egy okkal több, hogy ne nézzek ilyen mesét...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #620 Dátum: 07 júl 26, 10:07:14 » |
|
valaki bizonytísa már nekem hogy ez a mese egy anime mert a wikipedia szerint nem az :o származási országnak csak az USA van megjelölve, japán zászló sehol szal még csak nem is ko-produkció...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 10:08:08 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #621 Dátum: 07 júl 26, 10:08:31 » |
|
nem mondtuk, hogy nem mese, ezt már megvitattuk, csupán arra következtettünk, h mangából készült amcsi sorozat. lásd 9. oldal nemtom hányadik hsz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
vanbastel
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #622 Dátum: 07 júl 26, 10:11:29 » |
|
animéknek én a JAPÁN rajzfilmeket hívom nem pedig akármilyen képregényből készült AMERIKAI rajzfilmet... van 10 perced hogy keress egy hivatlaos oldalt ahova az van írva hogy ANIME vagy áthelyezem/lezárom a topicot
|
|
« Utoljára szerkesztve: 07 júl 26, 10:12:01 írta vanbastel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ben Tennyson
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #623 Dátum: 07 júl 26, 10:12:06 » |
|
de mondom, h a többiekkel már megdumáltuk, h AMCSI!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Goku2000
Vendég
|
|
« Válasz #624 Dátum: 07 júl 26, 17:54:20 » |
|
A "Ben10" és "South Park" téma összevonásra került. Az ezzel, és más rajzfilmekkel kapcsolatos beszélgetéseket itt lehet lebonyolítani.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #625 Dátum: 07 júl 26, 17:57:45 » |
|
Ez a topic jó ötlet volt :faintos: rossz a kép felbontása szentem nem csúnya. 30 évesen rondább. Bár jobban nézne ki, ha megborotválkozna... : Csak a nagy jövés-menésben és világmegmentésben nem jut rá ideje
|
|
|
Naplózva
|
"Mindenki jó valamire. Ha másra nem, hát elrettentő példának." Sasuke megkattant!O_o
|
|
|
Róka
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Fox come back!
|
|
« Válasz #626 Dátum: 07 júl 26, 19:42:59 » |
|
A Charlie és a csokigyárat láttátok már? Nagyon jó! Éljenek az umpa-lumpák! :jupije: (A barátnőmnek nem tetszik, mert szerinte Johnny Depp nagyon furi benne... De pont az benne a poén... : )
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Rina
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #627 Dátum: 07 júl 26, 20:40:16 » |
|
Hát az a film nagyon tetszett .Johnny Depp-nek pont az ilyen szerepek illenek jól eltudja játszani öket. Az umpa-lumpák tényleg haláliak benne.
|
|
|
Naplózva
|
Az emberek döntései a kulcs a boldogság kapujához!\\\"
\\\"Küzdj hogy, mind elérd a céljaid\\\"
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #628 Dátum: 07 júl 26, 21:06:44 » |
|
Nah meglestem a Hott Fuzz című filmet, magyarul nemtom h mi a címe. Ez egyszerűen kiváló volt! Remek! Faja! Főleg mikor Bad Boysosan ugrálnak benne a végén
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Datti
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #629 Dátum: 07 júl 27, 13:36:52 » |
|
A Charlie és a csokigyárat láttátok már? Nagyon jó! Éljenek az umpa-lumpák! :jupije: (A barátnőmnek nem tetszik, mert szerinte Johnny Depp nagyon furi benne... De pont az benne a poén... : ) én már láttam, csak engem zavar charlie magyarhangja h olyan kis szende... ;D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|