Micsudi
|
|
« Válasz #2895 Dátum: 08 aug 18, 12:14:01 » |
|
Előre örültem. kicsinek én is félte és a Taken-ben én is leizzadtam néhány jelenetnél. Jó sorozat 10 részes a 2 VH-ban kezdődik a story és 2003-ban végződik szépen végigmegy a történelmen.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
mylasthope
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2896 Dátum: 08 aug 18, 16:46:54 » |
|
Ma meg néztem a pokolfajzat 2-öt. jó kis film nekem nagyon tetszet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suvicc
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2897 Dátum: 08 aug 18, 17:30:18 » |
|
Azt én is neg szeetném nézni! az egyet láttátok( sajnos én nem, de haveon nesélt róla)?nekem elég jónaktűnt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2898 Dátum: 08 aug 18, 17:54:26 » |
|
Ma meg néztem a pokolfajzat 2-öt. jó kis film nekem nagyon tetszet. Nekem ma sikerült letöltenem DVD-ripben ehhez szóljatok hozzá igaz még feliratos verzió de csak azért mert a legtöbb neten fellelhető szinkron nagyon rossz minőségű Egyébként az első részt is láttam és nekem nagyon tetszett A kis vörösnek nem semmi beszólásai vannak nagyon jó arc
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2899 Dátum: 08 aug 18, 18:03:14 » |
|
váhhá Csibe Honnan szerezted meg Küldj egy Pü-t xD meeeg kell nézniiii *.*
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2900 Dátum: 08 aug 18, 22:53:44 » |
|
Mi is lesz? Világvége? xD Amúgymeg, látta valaki az új X-akták filmet? Hát egy nagy szar ez az X-akták film, egy sima film csak, amit az X-akták névvel akartak eladni. Scale sem kételkedik annyit benne, és az UFOk sem dugják meg. De komolyan, olyan mint egy szimpla nyomozós film. Egyébként meg Zohan powwa. Naturális aktus.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2901 Dátum: 08 aug 19, 21:04:18 » |
|
Most megy a tv-be a hegylakó 2. nem a legjobb de nincs más... Az első része volt a legjobb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2902 Dátum: 08 aug 19, 21:11:17 » |
|
hát ja a 2.-résztől kezdve eléggé zuhan a színvonal, egyébként már van 5. része is, de akinek van egy csöpp esze az messziről elkerüli.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2903 Dátum: 08 aug 19, 22:41:46 » |
|
Hát igen nemrég hallotam hogy 5. része is van aszem 2007-es. Hát nem mindenből kell triologiát csinálni, de ez már 5 rész ami kicsit sok... Igazán csak az elsőt tudom ajánlani a 2. részt meg max akkor ha nincs más XDDD Mondjuk ha nem rontják el akkor lehetett volna jó kis trio. Na mind1, amugy ma volt délelött egy szuper vigjáték az Europai vakáció Chevy Chase-sel. Na ezt viszont érdemes megnézni 1985-ös 1 héttel ezelött meg a Családi vakáció volt na az a kedvencem, utána jön az Europai, majd a Karácsonyi vakáció és az utsó a Vegasi vakáció. És holnap jön a Dr. Dolittle Hmm micsoda jó filmek lesznek a Film+-on holnap Az ördög jobb és bal keze 1-2 majd Taxi 2 és a Titanic
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 aug 19, 22:46:27 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
xenon
Uchiha Madara
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Csiga_@_/"
|
|
« Válasz #2904 Dátum: 08 aug 19, 22:49:58 » |
|
jajj a titanicot már 200000X láttam xD de mivel csöpögős hangulatom van lehet meg nézem megint xDDDDDDDD hm taxi 2 az jóóó xD azt megnézzük aztán a Bud Spencer és a másik csávó filmjét kihagyom xD
|
|
|
Naplózva
|
I know that we have never really met before But, tell me, does this rag smell like chloroform? You know that I'm the reason people lock their doors But, I got nothing but time, so, I'ma wait on the porch You got nowhere to run too, so, don't try hiding 'Cause I'm known to be like Jack Nicholson from The Shining Yeah, I'm breaking your door down, so, don't try fighting Yeah, you gotta keep 'em fed, or the dead keep biting
|
|
|
Shiro
|
|
« Válasz #2905 Dátum: 08 aug 20, 10:24:39 » |
|
Hát a 4 részben már eléggé rekedt a hangja, de szerintem nagyon eredeti az a rekedsége.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2906 Dátum: 08 aug 20, 11:21:14 » |
|
a régi Bud spencer és Terence Hill filmek nagyon jók igazi alapművek. azt meg kell nézni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2907 Dátum: 08 aug 20, 12:32:27 » |
|
Én meg most néztem meg a Wanted-et, valami eszméletlenül jó film, bár az a kanyarlövéses dolog kicsit túlzás, de ettől eltekintve tényleg nagyon jó a film.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #2908 Dátum: 08 aug 20, 15:11:11 » |
|
Mi van kanyarlövés? Azt meg hogy. (én még nem láttam a flimlet.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2909 Dátum: 08 aug 24, 22:35:49 » |
|
48 óra most megy a retek klubon eredeti szinronnal nagyon jó film
|