Múmia 3 (SPOILERVESZÉLY)
OMFG. Hát ez a film beszarás xDD Annyira szar, hogy az már nekem fáj komolyan. Áhhh kész. Történet olyan, hogy hát mindenből kell egy kicsi: dráma, szerelem, ókor, harc, humor. De ez mind annyira elcseszve, hogy nem is értem hogy lehetett ennyire. Erőltetett minden, a szálak nem kapcsolódnak egymáshoz, a családi drámázás full jelentőségtelen csak arra kellett, hogy egyszer összeborulhasson és sírhasson egymás vállán Alex és O'connel.
A Jet Li múmia meg röhej, máig nem értem most mér is akarja leigázni a világot. Jah mert ő the evil one
egyértelmű.
Egy Jet Li filmet sem láttam (nem vok oda a keleti filmekért) lehetséges, hogy jó színész sőt biztos, de itt olyan esetlenül fapofával alakított mindent, hogy haverommal már beszartunk a röhögéstől mint úgy az egész filmen. Csak az votl a baj, hogy nem a humoros dolgokon hanem azon hogy mekkora szánalom ez a film.
Jet Li uralja az 5 elemet. Bezony...
Ebből láttunk 3at: tű, víz, levegő. A többire már nem maradt pénz. Vki amúgy azt árulja már el, hogyha mögélopózik vki akkor mérnem egy tűzgolyóval robbantja szarrá, mér szedi le az agyagfejét és dobja fejbe vele???? Számomra ez érthetetlen.
Meg az is, hogy mi a faszomért rakták be a jetiket a filmbe? xD Hogy jöttek azok ide? Jó Himalája meg minden, de hogy illenek a Múmia filmekhez? Csak Johnatan újabb gagyi beszólásához kellettek? ( Te tudsz jetiül?
- Hahahaha) A cgi harcok ömlesztve de azok is esetlenek, brrrr.
Összességében a Múmia 3 annyit ér 10es skálán mint a neve. és még nem beszéltem arról, hogy O'connel felesége (akit lecseréltek) olyan égbekiáltóan szarul játszik, hogy már 5 perc után pofán akartam rúgni pedig nem bántok lányokat.
Batman: The Dark Knight
Éjfélkor. Vetítés. Szinte az egész terem televolt. Joker annyira sirály, hogy az kész, és ráadásul a készítők meg tudták oldani, hogy a többi karakter se maradjon el tőle, és ne csak a Jokerért érjen megnézni ezt a filmet. A szerelmi szál nem volt olyan röhejesen szar mint például a Pókember filmekben, és nagyon szépen el lett vágva
Mikor először láttam még az uccsó percekben sajnáltam, hogy Two-Facere csak ilyen kevés idő jutott, de mikor a végére értem akkor már ez nem számított. Olyan tökéletesen van összedolgozva az egész sztori, hogy az bámulatos. Minden a helyén van. Egyszerűen: 10/10 Nemtok mást mondani kérem kapcsolja ki. Végére egy kis kép: