Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2685 Dátum: 08 júl 01, 09:49:31 » |
|
Jajjdejó,imádom ezt a kis krokit! Nagyon állítul nyomja More részt :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Hiei
Vendég
|
|
« Válasz #2686 Dátum: 08 júl 01, 09:54:34 » |
|
Hmm ha rajz film kacsamesék csípetcsapat ezeket imádom de a legjobb Loui életexDD ambszolút kedvencemxDD.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
bero
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2687 Dátum: 08 júl 01, 23:08:13 » |
|
A szökés 4. évad. Szeptember 1. 2 órás epizód. Egyfajta kárpótlás képpen két órás lesz az első epizódja a negyedik évadnak. Már az első 3 rész címét is lehet tudni: 1-rész - Scylla (2 ÓRÁS LESZ!!!) 2-rész - Breaking and Entering 3-rész - Shut down Jah és most nem akarok túl sok dolgot elárulni, de a promókból elég sok dolog kiderül.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #2688 Dátum: 08 júl 02, 00:33:44 » |
|
mi most néztük haverokkal a Postal filmet és állít6om: Boll elmehet a jó büdös, szájbanemiéletett létesített sarkon álló anyjába! Ekkora egy rohadt nagy átnemiéletett létesítést még nem láttam! Oké legyen akkor film, de ne Postal néven, könyörgöm. Egész gémből kábé 2 jelenetet ha átvett, ez pedig a macskás rész és még az elején a kutyakakás. Postal *középsőujj*! Remélem elfogadottan fogalmaztam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2689 Dátum: 08 júl 02, 02:33:44 » |
|
Hmm eszembe jutott egy jó sorozat, mondhatom sorozatnak végülis az Benny Hill Show 1969-es parodia sorozat http://www.youtube.com/watch?v=cs2Uc-2vJwE&feature=related Hogy mennyit nevetem ezen az emberen. De Mr. Bean sorozat se semmi azon is lehet röhögni
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 júl 02, 15:42:28 írta wolf »
|
Naplózva
|
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2691 Dátum: 08 júl 02, 09:43:48 » |
|
A Pingu a leg állatabb mese Egyszer láttam a m2-n azt hittem besz*rok http://www.youtube.com/watch?v=oTWv63RyLP8a szájuk a legaranyosabb
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Train
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2692 Dátum: 08 júl 02, 13:58:00 » |
|
jaja Mr. Bean vakációja hatalmas egy film
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
seiri
Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #2693 Dátum: 08 júl 02, 18:16:49 » |
|
Mai napos mozis tapasztalataim alapján azt ajánlom azoknak akik megakarták nézni a Hancock c. filmet, hogy... inkább ne tegyék x'D Kivéve ha az illetők nem vonzódnak a levegőben repkedős, félkézzel kamionokat dobálós Will Smithes, idiótaságból majdnem drámába átmenő (mellesleg totál nem átérezheto) szuperhősös hmm.. filmekhez... ^^+ Nem akarom lelőni a "poént", de ugy is az elejétől lehet sejteni hogy a csaj is szuperhős lesz, ami véleményem szerint még inkább elrontotta az egészet Azért kíváncsi lennék a többiek véleményére akik látták véletlen, mert én nem sok jót tudnék érvelni mellette :'X
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2694 Dátum: 08 júl 03, 19:54:01 » |
|
Esti program: indul a Battle Royal maraton...., ha egy kicsit is hasonlít a könyvre, akkor garantált az izgalom..! Kíváncsi vagyok!! Vki nem hallott mostanában a Heroes 3. évadjáról? Lesz nem lesz? Ja és a House 4. évad iszonyat jó, le a kalappal a forgatókönyvírók előtt....
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2696 Dátum: 08 júl 03, 20:06:07 » |
|
Mi az hogy lesz?? Már a 16. résznél jár!!!
|
|
|
Naplózva
|
Balin oldalbordája és lelkes kísérleti alanya Család? Köszi, az van! Ha tagja vagy, akkor úgyis tudsz róla! De a legelsők, a kicsi öcsikéim: Dei és Davis! Egyetlen közvetlen nőnemű rokonom: Zemori(nekem)-chan
|
|
|
|
Kenshin
Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2698 Dátum: 08 júl 03, 21:45:45 » |
|
Hú, hát ez eddig elég szánalmas, bár jókat röhögök... Ezek az alapján a japánok csak animéket tudnak csinálni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Amyra88
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2699 Dátum: 08 júl 03, 22:35:42 » |
|
Vki nem hallott mostanában a Heroes 3. évadjáról? Lesz nem lesz?
Lesz Heroes 3. évad, Amerikában szeptember 22-én fogják leadni az első részt (amit én egyébként már nagyon várok )
|
|
|
Naplózva
|
A zsenialitás és a hülyeség között az a különbség, hogy az előbbinek határai vannak. - Albert Einstein
A világnak több szerény zsenire lenne szüksége. Olyan kevesen maradtunk.
|
|
|
|