gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2595 Dátum: 08 jún 16, 17:44:30 » |
|
Igen, Narnia!!! Bár nekem az első jobban tetszett (lehet, h azért mert az már pár ezerszer láttam x"D) De a második rész se rossz. Hihetetlen Hulk is jó, bár én nem rajongok az ilyen filmekért, vhogy nem jött be
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2596 Dátum: 08 jún 16, 19:24:51 » |
|
Nem tudom , szerintem a Hulk 2 része rossz lehet ... Legalábbis nekem nagyon ez jött le az előzetesből ... ( Mert ugyebár az előzetesbe szokták a fajinabb jleneetek berakni meg azt tükrözni , hogy mennyire jó a film és ezzel jobbat vársz , mint amilyen a film lesz ... És , ha már ez se jött be akkor a film se fog ...)
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2597 Dátum: 08 jún 16, 22:54:03 » |
|
Ma volt a Bad Boys XDD nagyon jó film. Kár hogy a 2. rész nem lesz leadva
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #2598 Dátum: 08 jún 17, 18:57:05 » |
|
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 19:44:16 írta Sora »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2599 Dátum: 08 jún 17, 19:05:13 » |
|
Csak én vagyok béna vagy ez a vidi nem is működik Voltak régebben az M2-n japán animek. Ott volt a Nauszika a szél harcosai. Azt látta valaki? Mert nagyon jó
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #2600 Dátum: 08 jún 17, 19:46:38 » |
|
újat linkeltem be én láttam és nekem is tetszett végignéztem a 6 Miyazaki filmet, amit adtak kivéve a Kiki-t, mert arról lemaradtam A kedvencem Miyazakitól: A vándorló palota
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2601 Dátum: 08 jún 17, 19:50:58 » |
|
Igen az is nagyon jó volt.Amikor leadták felvettük. A Totoro is akkor volt.Az is nagyon aranyos mese Ez most annak Mumiának a folytatása? Mert ha igen akkor biztos jó, az első kettő is nagyon jó volt
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #2602 Dátum: 08 jún 17, 19:55:56 » |
|
csak a főhős csaj változott sajnos<<<szeresük Rachel Weisz-t Jaaajj a Totoro is ari volt csak a Mei nevű csaj idegesített :'X Meg jó volt még a Porco Rosso is
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gangstakun
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2603 Dátum: 08 jún 17, 21:10:12 » |
|
Háát ,igen a Bad boys jó volt ,meg utána is volt 1 nem olyan rossz film ... Jó lenne , ha leadnák a 2. részt is ... De ,ha nem háát nem ... Ki nézte régen a rötölö klubbon a szellem harcosok c. ázsiai "film sorozatot" (japán / Kínai már nme tudom ) (azt hiszem 6 része volt ....) Lényeges , hogy ilyen hülyeség volt De baromi vicces volt ... Tele volt hülye poénokkal ... És olyan film van , hogy Dynasty Warriors ? Mert láttam belőle a jutúbon részeket , d enem tudom mi a címe ...
|
|
|
Naplózva
|
SR club alapító és tag feleségem : Zakuro lányaim : Tenchi , Pomegranate
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2604 Dátum: 08 jún 17, 22:42:19 » |
|
csak a főhős csaj változott sajnos<<<szeresük Rachel Weisz-t Ráadásul az eredeti múmiának sincs nyoma ebben a harmadik részben, ami nem lenne baj, de akkor miért nem adtak a filmnek egy új címet ahelyett, hogy a régit majmolják.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 17, 22:44:54 írta Csibe19 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2605 Dátum: 08 jún 18, 07:38:30 » |
|
A beverlihilszi zsarut látta valaki? HÁt az valami eszméletlen vicces én szinte végigröhögtem. Benne van a Mortal Kombat-os csávóka (liu kang)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2606 Dátum: 08 jún 18, 08:52:34 » |
|
Az egy alap film! Szerintem mindenki látta már!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Sora
|
|
« Válasz #2607 Dátum: 08 jún 19, 10:00:37 » |
|
csak a főhős csaj változott sajnos<<<szeresük Rachel Weisz-t Ráadásul az eredeti múmiának sincs nyoma ebben a harmadik részben, ami nem lenne baj, de akkor miért nem adtak a filmnek egy új címet ahelyett, hogy a régit majmolják. még nem is baj, hogy nincs benne az eredeti múmia, mert csak elrontanák és nem tudnának érdekes dolgot összehozni szerintem de Rachel Weisz
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Csibe
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Trafalgar D. Water Law
|
|
« Válasz #2608 Dátum: 08 jún 19, 12:53:52 » |
|
Hát igen őt se kellett volna lecserélni, de ki tudja lehet, hogy nem fog meglátszani a filmen, hogy már nem ő az egyik főszereplő.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2609 Dátum: 08 jún 19, 23:24:53 » |
|
És igen megy a tv2-n persze jó késön a StarGate (Csillagkapu gyengébek kedvéért) Ha már itt tartunk ez egy jó sorozat, ha valakinek megvan magyarul az összes része írjon privit XDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|