Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2580 Dátum: 08 jún 14, 12:25:50 » |
|
A 2 tényleg nem volt a legjobb semmi félelmetes nem volt benne.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
wolf
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2581 Dátum: 08 jún 14, 13:35:18 » |
|
Na ma lesz az Ikrek, már beállitotam a telot hogy jelezzen 16:30 kor XDD Holnap is jó film lesz a tv2-n Vissza a jővőbe 3
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2582 Dátum: 08 jún 14, 13:45:37 » |
|
Előző héten a 2-t láttam és nagyon jó volt.Egyébként is szeretem ezt a filmet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2583 Dátum: 08 jún 14, 17:46:32 » |
|
Höhö, mi ma néztük meg a Narnia második részét! Hát mi az egészet végigröhögtük, mindeféle hülyeséget kitaláltunk, h az első 3 percben meghal a caspian és vége a filmenk, meg, h a griffek ledobják edmundot és vége a filmenk szal hasonló hülyeségeket x""""D Magyarul az egész terem majdnem tele volt, vagyis az összes ember kiutált onnan minket x""""""D Nem csodálom x"""""""D Peter helyes volt mint mindig, edmund most jobban nézett ki, mint a múltkor, viszont kevesebb szerepe volt, DE az ővé volt az utolsó mondat xD Susan, az csak néha nézett ki jól, lucy meg aranyos volt mint mindig... ja és caspian, hát ő is sexy fijú Maga a film nem volt rossz, szerintem jól megcsinálták, bár nekem az eslő jobban tetszett, DE ez se volt rossz Jaaa és a legjobbat kihagytam, volt a végén smárolás is! susanXcaspian az egészben az volt a máso... nem is a harmadik legjobb rész x"""D Szóval összefoglalva jól szórakoztunk, az a lényeg
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2584 Dátum: 08 jún 14, 18:19:55 » |
|
Hát ha olyan hülyék vagytok, hogy nemtudtok kultúráltan végignézni egy filmet, nemcsodálom hogy kiutálnak... De legalább figyeltél is a filmre... Bcs ha eggy kicsit durva oltás volt... De komolyan gondoltam... Én is meg akarom nézni, de inkább letöltöm a netről... Azért nem utazok 70 Km-t, hogy megnézzek a moziban 1 filmet...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
gaara_fan
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #2585 Dátum: 08 jún 14, 18:24:59 » |
|
Kedves Gabesz. . . na mind1, nem nagyon érdekel, h mások mit gondolnak rólam/rólunk, mi jól éreztük magunkat és az a lényeg Igen, figyeltem a filmre, tudod én nő vagyok és 1szerre több dolgot is tudok csinálni, nem úgy mint a másik nem :F Meg amúgy is tudom, h miről szól mert a könyvet is olvastam
Amúgymeg nem mind1, neked, h h néztük a végig a filmet :F
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2586 Dátum: 08 jún 14, 18:31:59 » |
|
Hát figyelj... Akkor akarj velem egy mozihelyiségben filmet nézni... Mert én még azt is képes vagyok leugatni, akki 2 sorral arrébb túl hangosan csörög a csipszeszacskóval... Ezért inkánbb nem is nagyon járok moziba... Azért meg mert te több dologra tudsz figyelni, az nem jelenti automatikusan azt, hogy más is... Az emberek nagy része nincs megáldva azzal a képességgel, hogy ne legyen képes reagálni a zajokra, nem odavaló zavaró beszélgetésre...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ita
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #2587 Dátum: 08 jún 14, 20:59:03 » |
|
Hát én nem tom hogy most pontosan hova tartozik. Na mid1. A kedvenc "mesém" a Final Fantasy
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Shinichi
Jounin
Nem elérhető
His royal highness
|
|
« Válasz #2588 Dátum: 08 jún 15, 11:57:05 » |
|
A(z) Ördög! Naon állat ez a kis kroki,majd linkelhetnél még tőle
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
AVENGER
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2589 Dátum: 08 jún 15, 21:57:51 » |
|
Én a kill bill 1-et és a 2-t láttam és nagyon brutál
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2590 Dátum: 08 jún 15, 22:20:12 » |
|
Drága barátom... Te akkor még nem láttál igazán brutál filmet... Mert a Kill-Bill 1- 2 elég light-os film... Estimese gyerekeknek... Igaz van benne pár nézhető jelenet, de már akkor megbántam, hogy megvettem DVD-n, amikor először megnéztem...
|
|
« Utoljára szerkesztve: 08 jún 16, 13:27:55 írta Gabesz »
|
Naplózva
|
|
|
|
kaoszzsolt
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #2591 Dátum: 08 jún 15, 22:25:20 » |
|
nekem a halálos kitérő 1 tetszet a legjobban abban vannak komoly jelenetek
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Syzygy
|
|
« Válasz #2592 Dátum: 08 jún 16, 13:18:36 » |
|
Mondjatok mar nehany filmet ami most megy a mozikban és érdemes megnézni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
acid
|
|
« Válasz #2593 Dátum: 08 jún 16, 14:32:17 » |
|
Narnia2, Hihetetlen Hulk? Akár. Előbbi mondjuk engem is érdekelne. Oh és ha valakinek megvan a Szellemekkel suttogó, ifjú Indy kalandjai és/vagy Smallville részek az dobjon már egy p.ü.-t nekem (ugye értitek h értem? ) ^^
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Gabesz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
|
|
« Válasz #2594 Dátum: 08 jún 16, 14:35:41 » |
|
Hát a Narnia 2 engem is érdekelne... :'X Sajno mén nem láttam sehol...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|