Hmm holnap végre lesz egy jó film a tévében XDD Ikrek (Arnold Schwarzival) igaz nem akciófilm, de vígjátékba is nagyot alakít
Hátha valakit érdekel, Tv2-n 16:30 kor lesz / bárhogy is nézem a Tv2 jobb filmeket szokott vetiteni mint a retek klub...
Ááááááááááá ! T*köm tele van már a retek klubbozással ... Nem is jön ki az rtl - ből az , hogy retek ... Meg milyen jó filmeket a tv2 ? 2010 párizs ? Ja , baromira jó film ... Sokkal jobb ,mintha megnéznél 1 részt a CSI-- ból ... Meg eleve a sorozatok is rosszabbak ... 1-2 belőlük még valahogy nézhető , de a nagy részük baromi gagyi ... Meg a csütörtöki filmek is ... Mindig valami olyan bénaság amit a h*lózat se ad le ... Meg a hülye cápás filmek ... Tudod ki hiszi el , hogy 1 nyamvadt cápát nem tudnának levadászni ... Meg mindig ugyanaz a story , de azért leadják ... A ikreket is mindig leadják évente 3-szor 4-szer meg a Junior a másik amit baromi sokszor adnak le , annak ellenére , hogy mennyire rossz film ... Jó persze az rtl-en vannak rossz filmek és rossz műsorok, de ennek ellenére nem kéne fikézni meg lekicsinyíteni ... Mert ennyi erővel a Tv2 is lehetne 2 ( két) teve vagy Teknősök Városa 2 ....
Steven - sama :
Háát igen az epic movie és a meet the spartans eléggé gaygira sikerült filmek , de a super hero az tlejesen más ... Ezt a hororra akadva és a csupasz pisztoly rendezői hozták , össze , benne van Lezli Nílzen ( fonetikusan ,mert amúgy elfelejtettem , hogy írja , baromságot me gnem akarok írni ...) is meg olyan ,mint a Hororra Akadva 1 csak persze más a témája ...
Nem tudom , szerintem a Legenda vagyok 1 nem rossz film, de én speciel jobbra számítottam ... Így már eléggé zavaró , hogy mindenki isteníti ...