A Barlangot még nem láttam de akkor hasonló lehet mint a Halálos kitérő meg a Sziklák szemei abba is egy kicsit felturbózot Gollamok mászkálnak.
A kör szerintem az eggyik legjobb horror film mert én inkább a kicsit "ilyen rettegős" horror filmeket szeretem, szerintem a Fűrész ez egy upgradelt Vészhelyzet vagy G. klinika.
Az Átok az nagyon nagy film mongyuk volt néha egy kis Kör beütése de besz*rás fil szerintem. Még a második részét nem láttam de az első részébe vannak jelenetek amikor jönn a kisgyerek hörög meg amikor berántya a csajt a paplan alá és eltünik áhhhhhhhhhh...
Vannak még kedvenc horror vagy inkább félelmetes filmek (én is bajba vagyok a besorolással kapcsolatba) pl.: Ház a kisértet hegyen 1. része sajnos még nem láttam a 2. részét , Rózsa vére nekem nagyon tetszet ha jól tudom ennek a filnek van egy előzménye azt se láttam még, Aki búj aki nem 1. része és 2. része szerintem nagyon jó film nagyon tetszet benne amikor jönn a démon vagy mit tudom én mi jönn és jönn a nagy baták autójával meg amikor dobálja ki a kocsiból a hollákat nagyon tetszik.
Nem tudja valaki hogy a Vámpír Brooklynban-nak van -e 2. része mert elég jó film.
Ja és azzal a hozzászólásommal hogy:
Szerintem nincs olyan ember aki ne várná az Iniana Jones 4. részét.
nem akartam senkit megbántani csak tényleg elég nagy sikere volt vagy van a filmeknek és hát akkor túloztam...
Nem tudom hogy eset-e már szó szerintem biztos de megkérdezem hogy mi a véleményetek a Harry Potter 5-ről amikor (jó régen) elsőnek láttam akkor negyon jónak tünt de utánna ahogy egyre töbször megnéztem egy nagy semmit mondó rész lett belőle a könyvhöz képest ebből hagytak a legtöbb mindent mongyuk ez a leghosszabb de akkor is (ez a kedvenc részem). De lagalább nem költöték át mint a 4. részét pl.: a filmben nem Nevil adja oda a dudvát hanem Dobi, amikor rábukkantak a titot rengetegben a halot komáre (nem jut eszembe a neve) akkor átváltoztatátk egy csontá ha jól emlékszek. Szerintem vehették volna a fáradságot és a pénzt is mert szerintem még több pénz kereshettek volna valah ha hosszabbra csinálják mongyuk mint a Gyűrűk Urá-t (a kedvenc filmeme és könyvem). Ha jól tudom akkor a 3. rész rendezői változatba 50 percel hoszabb mint a simma vagyis több mint 4 óra a film. Lenne még egy kérdésem az első könyvben nem tudom hogy ki olvasta vagy ki nem de van a könyvben egy olyan szereplő hogy Bombadil Toma az lenne a kérdésem hogy az 1. rész rendezői változatába eggyáltatlán megemlítik ezt a szereplőt?
Minden elismerésem annak aki végig olvassa ezt a hozzászólást.
Még leírtam ezt a hozzászólást 7 új hozzászólás születet
.